Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mysia_am

najtańsze wesele i ślub na świecie

Polecane posty

Gość ja tak miałam na cywilnym
sukienka piękna, liliowa, długa, kupiona w zwykłym sklepie a nie w salonie mody slubnej- 140 zł obrączki- cieniutkie złote, grawer gratis- około 300 zł obiad dla najbliższej rodziny (11 osób), jedzenia naprawdę dużo- około 400 zł bukiet i przypinka 50 zł buty dla mnie 80 zł plus opłata w USC, nie pamiętam dokładnie ile- coś koło 80 zł dla męża garnituru nie trzeba było kupować, butów też nie- bo te, które miał w szafie, były ok. No i to tyle jeśli chodzi o wydatki. Niestety na kościelny będzie więcej kasy do wydania ale mówi się trudno...:/

ja słyszałam o ślubach podczas pielgrzymek - później wieczorne ognisko gdzieś na łące - to też ma swój urok szczególnie dla par głęboko wierzących

Gość paszczakowa.
Moja propozycja to ślub - czy w kosciele , czy w urzędzie to obojętne , sukienka zwykła a nie z saonu slubnego , kwiatek jeden - to wdziecznie wygląda - obraczki to jak kto uważa , my nie mamy wcale bo nie lubimy , do koscioła można pojechac samochodem własnym albo taty czy wujka, tylko wczesniej wypucowac , nie ozdabiać , bo to wiesniactwo przyjecie albo pod namiotem w polu u znajomego , albo najlepiej po prostu gril w ogrodzie - tylko trzeba uprzedzic gości , zeby się nie nastawiali na bale i odpowiednio dobrali garderobę

Gość upikiciki

Gość nie wiem czy sie liczy bo
jestem mam ten temat dodany do ulubionych i czasami tu zaglądam więc możesz pytac :-)

PLIS PLIS NAPISZ NA PRIVATEN ALBO PO PROSTU PODAJ MAILA - TROSZKU SIE WSTYDZE ZAPYTAĆ WPROST NA FORUM - TUTAJ STRONY MAJĄ USZY :P HEHEH NIE NO CZEKAM MÓJ MAIL TO : migusiowa@o2.pl :) :D hihihihi jak fajnie że jesteś :)

Gość nie wiem czy sie liczy bo
napisałam :)

Gość i jakoś się da...

Gość normalna w przeciwieństwie do
po co komu wesele???to tylko niepotrzebny wydatek!czym tu się podniecać, ludzie...niektórzy zaraz palną, że to 'najpiekniejszy dzień w życiu', bla bla bla - widocznie mają bardzo nudne i puste życie, skoro tak ich to rajcuje...wesela to żenada, wiem, że zaraz mnie tu obrzucą błotem, ale takie jest moje zdanie

Gość Koleżanko spokojnie
Jedni chcą wesela, inni nie. Ty nie chcesz, to go nie rób. Dla innych to przeżycie i chcą się tym dzielić z innymi. A ocenianie innych przez pryzmat wystawiania wesela świadczy raczej o twoim prymitywizmie a nie ich pustocie.