Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotecuszek

PLASKA JAK DESKA?? POMOZCIE!!

Polecane posty

Mam powazny problem. Mam 18 lat a w dalszym ciagu nie rosna mi piersi:( Jest to bardzo krepujace, poniewaz wstydze sie pojsc na plaze czy zalozyc bluzke z dekoltem. Zreszta kazdy ciuch inaczej wyglada na kobiecie, ktora \"ma co pokazac\"... Jezdzilam z rodzicami po ginekologach i endokrynologach ale to strata pieniedzy bo zaden z tych lekarzy nie pomogl mi w ogole. Moj zaufany ginekolog powiedzial ze sie boi przepisac mi takie hormony ktory powoduja \"wzrost piersi\" z powodu ich skutkow ubocznych, czyli jest tak, jak bylo. Dalej jestem plaska jak deska:(:(:(:(:(

Gość witaj.....................
a okresy masz regularne? poziom hormonów w normie? miałam podobną koleżankę....ma teraz 21 lat i nadal nie ma piersi. jest bardzo szczupła i wysoka....widocznie taka jej uroda. być może u ciebie jest tak samo

tak, mam regularne okresy. Biore tabletki antykoncepcyjne Cilest. Mam 164cm wzrostu i waze 50 kg, leakrz powiedzial ze to normalna waga wiec nie wiem.....Martwie sie tym....:(

Gość dsfgh
wiesz a mi się zdaje i nie tylko mi, że 50 kg, to za mało przy wzroście 164 cm, mam tyle samo wzrostu co Ty i jak ważyłam 50 kg, to było zdecydowanie za mało, o byłam za chuda, no ale to może zalezy od budowy ciała. ja jak ważyłam te 51 kg, to miałam małe piersi, teraz waże 58 kg, no i nie są duże, B75, no ale już są widoczne.

Gość dsfgh
w ogóle nie masz piersi, czy są bardzo małe?

Gość bleeeeeeee
WYPCHAJ SE STANIK WANOM :p

Gość wieska
moze po prostu zacznij cwiczyc przysiady. na biust nie pomagają ale zawsze mozesz miec fajne uda:-)

nie wiem, moj lekarz powiedzial ze to jest odpowiednia waga do mojego wzrostu. Byc moze powiedzial to zebym nie trula mu juz o tych hormonach.... W kazdym badz razie dziex za rade, a na uda nie narzekam wiec cwiczenia zabardzo sie nie przydadza:P

Gość wiekszepiersi
www.wiekszepiersi.phorum.pl - sposoby ktore pomogły wielu.

Gość baskaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin