gwoli wyjasnienia 107 Napisano sobota o 19:15 Jesli wszystkie nowe tematy sa bardzo szybko kasowane to dlaczego kafeteria nie zostanie po prostu zamknieta? Jaki jest cel tego, ze ona wciaz jest, ale nie dziala tak jak powinna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 320 Napisano sobota o 19:20 3 minuty temu, gwoli wyjasnienia napisał: Jesli wszystkie nowe tematy sa bardzo szybko kasowane to dlaczego kafeteria nie zostanie po prostu zamknieta? Jaki jest cel tego, ze ona wciaz jest, ale nie dziala tak jak powinna? Od 6000 netto w górę mogę rozmawiać i będzie początek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 85 Napisano sobota o 19:24 (edytowany) 8 minut temu, gwoli wyjasnienia napisał: Jesli wszystkie nowe tematy sa bardzo szybko kasowane to dlaczego kafeteria nie zostanie po prostu zamknieta? Jaki jest cel tego, ze ona wciaz jest, ale nie dziala tak jak powinna? Mi jakis czas temu jeden gość stąd wyjaśnił, ze nie zamykają z sentymentu. A nie działa jak trzeba, bo nikt juz o tym forum nie pamięta. Także dziwne Edytowano sobota o 19:24 przez Doktor ZG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciėė 5 Napisano sobota o 19:32 Forum niech zostanie, wy mozecie sobie iść, a ja będe sobie pisał sam do siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gwoli wyjasnienia 107 Napisano sobota o 20:03 20 lat temu to fajne rzeczy tu sie dzialy. Ludzie sliedzili miesiacami niektore tematy. Naprawde bylo co czytac. A teraz to jedna wielka grupa wzajemnej adoracji. Szkoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Glossy Mist 10 Napisano sobota o 20:05 1 minutę temu, gwoli wyjasnienia napisał: 20 lat temu to fajne rzeczy tu sie dzialy. Ludzie sliedzili miesiacami niektore tematy. Naprawde bylo co czytac. A teraz to jedna wielka grupa wzajemnej adoracji. Szkoda Gdzie ty tą adorację tu widzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 2 Napisano sobota o 21:44 2 godziny temu, Doktor ZG napisał: Mi jakis czas temu jeden gość stąd wyjaśnił, ze nie zamykają z sentymentu. A nie działa jak trzeba, bo nikt juz o tym forum nie pamięta. Także dziwne gdyby było rzeczywiście jak piszesz pozostaliby przy starych kultowych emotkach i starym silniku, pamiętacie niebieskie i pomarańczowe nicki? Ktoś im wcisnął to coś z backendem jak wrota do stodoły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach