Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość . .. ... .... ..... ......

Ile kosztuje zabieg usuwania nadzerki?

Polecane posty

Gość AnimaUna
Witam .. kiedy miala 17 lat dowiedzialam sie na pierwszej wizycie u ginekologa ze mam nadrzerke ale pani doktor nie chcial tego w zaden sposob u mnie leczyc powiedziala ze sie zagoi... Po trech latach zrobilam powtorna cytologie i okazalo sie ze mam na tyle duza nadrzerke ze farmakologicznie sie juz nie da jej leczyc pan gin zalecil mi zrobienie drogiego bagania usg w 4 wymiarze i w tedy mozemy cos dzialac... minal rok i nie jestem w stanie sie przelamac by w koncu ta nadrzerke zlikwidowac... boje sie ze to bedzie mnie bolalo,,, a ja na bol jestem strasznie wyczulona... pomozcie i jak mozecie poleccie mi dobrego ginekologa panstwowego w Warszawie:)

Gość di_zuza
Ja miałam robiony zabieg w neomed.pl u dr Jerzego Jakubowicza i za taki zabieg krioterapią zapłaciłam 300zł.Zabieg absolutnie nie jest bolesny tak jak pisza niektóre kobiety.

Gość jolka_klich90
Ja w Warszawie u dr. Jacka Kostrzewy przy Pl. Konstutucji płaciłam 300zł. Wiadomo że co miasto co moze byc inna cena. Ale fakt jest taki że nie powinniśmy lekceważyć sobie takiego zabiegu.

Gość adlldonka
To tez jest tak ze ta cena w kazdym miesicie jest inna, ale oczywiscie warto jest szukać mozliwie jak najlepszej i najnizszej, co tez nie oznacza ze bedzie to kiepski zabieg.

Gość darrka890
Fakt jest taki ze ta czy inaczej nie powinnysmy oddalać tego zabiegu. Musimy miec taka samokontrole w tym aby badac sie czesto i leczyć to co trzeba.

Gość anastazzzzja
Ja musze wreszcie wykonac ten zabieg, ale troszke sie boje. Ale rzeczywiscie nie ma na co czekac tylko po prostu zrobic go i z głowy.

Gość gość
Słuchajcie a co bedzie jesli sie przechodzi ? Czy to jest grozne ? I jaka metoda na usunięcie nadżerki bedzie odpowiednia ?

AnimaUna, to czy Cię będzie bolało, zależy od Twojej indywidualnej wrażliwości. Niektóre kobiety odczuwają tylko, że 'coś im się tam robi', inne boli jak przy miesiączce inne trochę bardziej. W każdym razie nie możesz nastawiać się, że będziesz w tej ostatniej grupie, bo stres tylko wszystko spotęguje. A naprawdę nie jest to nic tak strasznego.

gość "Słuchajcie a co bedzie jesli sie przechodzi ? Czy to jest grozne ? I jaka metoda na usunięcie nadżerki bedzie odpowiednia ?" W jaki sposób 'się przechodzi'? To nie jest stan, który sam przeminie. Może pozostać tak samo, mogą pojawić się upławy, krwawienie, mogą być problemy z utrzymaniem ciąży.

Gość emmska8
Idz do lekarza. To przeciez jest zbyt poważna dolegliwosc zeby sobie ją bagatelizować. I uwazam ze lekarz tutaj szybko powinien pomóc.