jestem deska przegralam zyce 0 Napisano Luty 17, 2007 Na poczatek tylko znajomosc internetowa(nie pytac skad jestem).Nie interesuja mnie zarty i przygody.Czekam na powazne oferty:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lucky strike. Napisano Luty 17, 2007 a ja poczekam, żeby się dowiedzieć czy pierwszy wpisze się na tym topiku JA czy Anonimek (przynajmniej podbiłem Ci temat, więc się nie unoś;) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba tak Napisano Luty 17, 2007 Znam takiego i z nim jestem. On chce czekac do ślubu, ale już jestem na drodze, by go przekonać, ze nie :D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość też bym takiego chciała Napisano Luty 17, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba tak Napisano Luty 17, 2007 Mam swoje sposoby :P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Z sexem z Tobą czy wogóle Napisano Luty 17, 2007 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to chyba logiczne ze w ogole Napisano Luty 17, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lucky strike. Napisano Luty 17, 2007 a ta Wasza potrzeba wynika z religii, przekonań, czy z jakiegoś innego powodu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba tak Napisano Luty 17, 2007 A mój jest prawiczkiem, ja juz dziewicą nie. Może dlatego hormony we mnie szaleją. Nie jesteśmy juz nastolatkami :D. Zdziwiło mnie ,ze tyle wytrzymał, a w sumie to przystojniak dobrze zbudowany... Tyle, że ma takie poglądy, ze chce czekac do ślubu...ale wczoraj udało mi sie co nieco zmienić w tym kierunku ... popracuje nad nim :D. Kreci mnie to :D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Z sexem z Tobą czy wogóle Napisano Luty 17, 2007 A jak ktoś juz wcześniej sex uprawiał , to co ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marianka* Napisano Luty 17, 2007 do lucky strike->jesteś prawiczkiem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lucky strike. Napisano Luty 17, 2007 stety nie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marianka* Napisano Luty 17, 2007 coś mało takich mężczyzn:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Takatamsobie 0 Napisano Luty 17, 2007 Nie musisz długo szukać. Bierz Anonimka. :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba tak Napisano Luty 17, 2007 mało mało, ale w sumie ja znam takich 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lucky strike. Napisano Luty 17, 2007 a po cholerę odbierać sobie i dziewczynie przyjemnośc z sexu:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość też bym takiego chciała Napisano Luty 17, 2007 po części wynika to z przekonań religijnych.. po części dlatego ,ze jestem osoba która trzyma się okreslonych zasad... np jako jedna z nielicznych wśród moich znajomych nie napiłam sie alkoholu (żadnego nawet szampana) do 18 roku zycia... dlatego chciałabym zeby i w tym wzgedzie trzymać sie tych zasad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba tak Napisano Luty 17, 2007 Nudy na pudy ;). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lucky strike. Napisano Luty 17, 2007 nie rozumiem, ale szanuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marianka* Napisano Luty 17, 2007 ja takiego nie szukam .........bo sama nike jestem już dziewicą:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ta a w noc poślubną się Napisano Luty 17, 2007 okaż że tam Miriam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba tak Napisano Luty 17, 2007 Nawet szampana :O? :(...nie no... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marianka* Napisano Luty 17, 2007 miało być''nie jestem'':P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja bym poczekał Napisano Luty 17, 2007 z sexem do ślubu, bo czemu nie? :) ale nie mam tak dużym (wrecz małe) potrzeb sexualnych, więc może lepiej sprawdzić wcześnie, niż potem się rozczarować? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lucky strike. Napisano Luty 17, 2007 w wieku 18 lat już byłem na etapie odstawiania tanich win:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marianka* Napisano Luty 17, 2007 lucky - a ile masz teraz latek;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba tak Napisano Luty 17, 2007 A ja nie jestem dziewicą, nie szukałam prawiczka ... a przypadkiem trafiłam. Nawet mnie to kręci...Wczoraj było bosko, pracuje nad nim i myslę, że uda mi sie go kiedyś przekonać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to chyba wiem Napisano Luty 17, 2007 jestes swiadkiem jehowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deska przegralam zyce 0 Napisano Luty 17, 2007 POZNAM MEZCZYZNE KTORY CZEKA Z SEXSEM DO SLUBU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lucky strike. Napisano Luty 17, 2007 mam 23 latka i szczerze mówiąc nie mam ochoty trafić na dziewicę:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach