Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deska przegralam zyce

POZNAM MEZCZYZNE KTORY CZEKA Z SEXEM DO SLUBU

Polecane posty

Gość lucky strike.
oj nie denerwuj się z pewnością Ci się uda..po slubie kiedy już się rozdziewiczycie wzajemnie Twój mąż zda sobie sprawę ile stracił przez lata abstynencji, zacznie być ciekawy jak to jest z innymi kobietami...rozwiedziecie się i za parę lat założysz temat ...."poszukuję faceta, z którym można pójść do łózka na 1 randce;) "

Gość chyba tak
lucky- przykre ale tak to już jest ... ;)

Gość lucky strike.
zabawne nie przykre:D ok pa

Gość chyba tak
Najpierw wiele lat sie czeka na tego wysnionego wymarzonego księcia. Ta wspólna noc urasta do rangi mistycznej, przez lata po oglądaniu romanswó i filmów o miłości...noc wydaje się ,ze bedzie spełnieniem wszystkiego..... Tyle, że z takim nastawieniem, po takim oczekiwaniu i wielkich wymaganiach...często rzeczywistość przegrywa z tym co wyrosło w wyobrażeniach. Nagle na drugi dzień już jest po...wcale nie było tak jak w filmach, było miło...ale moze on był troche zmęczony i nie mógł, albo było krótko... A po tym jak uniesienia opadną, przywyczajenie z lekka zaczyna się wkradać...i pytanie czy z każdym jest tak samo czy inaczej...jakby to było z całkiem innym/inną...itd...

Gość chyba tak
masz 44 czy 42 lata?

Gość też bym takiego chciała
nie jestem świadkiem jehowy jeśli to pytanie było do mnei skierowane... jestem katoliczka mam 19 lat i pewnie to co dziś myslę jeszcze może sie zmienic... nie mam na razie faceta więc może wszystko wydaje mi się łatwe... jak już znajdę tego jedynego to zobaczymy może sie zdecyduje :P jak mówią: tylko krowa nie zmienia poglądów :P

Gość usmiechnieta
też bym takiego chciała, widze ze gdzies tam gleboko to Ty nawet planujesz zmiane pogladow, czyli w gruncie rzeczy wcale nie sa taskie jak piszesz :P :) piozdrawiam was wszystkich i sciskam cieplutko :D:):):)

Gość powiem wam jak to było ze mną
Ja tez kiedys tak myslalam, Autorko tego tematu!!! Ale zakochałam się bardzo mocno i prawdziwe.... i rocznikowo mając 20 lat straciłam dziewictwo! I powiem Ci tak- nie żałuje tego z pewnego waznego powodu. Nie, nie jestem juz z tym facetem (choc byłam 2 lata). DOPASOWANIE SEKSULANE- to trzeba sprawdzic przed slubem, bo po slubie jest juz za pozno!!!!!!!!!!! Uwierz mi, ze facet moze Ci sie na maxa podobac, mozesz mdlec na jego widok, uwielbiac go ale mozecie sie zueplnie nieopasowac w lozku!!!!!!!! Moze nie byc tej "chemii", mozecie miec inne potrzeby, temperamenty, po prostu nie bedzie tego czegos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zrozum to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To jest bardzo wazne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość usmiechnieta
sranie w banie :):P

Sranie w banie??????????? hahaaaha jak mozesz wyrazac swoją opinie na temat, w ktorym Twoje dosiwadczenie jest równe 0 ????????

Gość usmiechnieta
gowno wiesz o moim doswiadczeniu a Ty co dopasowalas sie wzielas slub i dzisiaj macie wlasnie z mezem zlote wesele i jestescie przeszczesliwi? to wszystko dzieki dopasowaniu!!!!! gratuluje! masz rzeczywiscie racje skoro tak jest :P

Kurwa chyba czytac nie umiesz , napisalam ze juz nie jestem z tym facetem hahaha skoro gowno wiem o twoim dosiwadczeniu to albo zwiesz sie dziewicą a dajesz DUPY PO KĄTACH ALBO ORALNIE SIE ZASPOKAJASZ HAHAAHAHA NARA

Gość kama....
Zgadzam się,że to jest ważne byśli pasowali do siebie też w łóżku-potem czyta się o kobietach sfrustrowanych bo nie zaspokajają swoich potrzeb-mnustwo związków przez to się sypie-sex jest ważny choć nie najważniejszy.