Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o nieeeeeeeeeeeeeeeee

co za głupota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

jeszcze nie ma 14 a ja juz wpierdzielilam dwa talerze ogorkowej talerz platkow z mlekiem dwa jablka no i paczke pistacji , do tego wszedzie jezdze samochodem no i placze ze przytylam juz 12 kilo a do porodu jeeszcze poltora miesiaca :(:(:( musialam sie wyzalic

Gość najlepiej
To jest niby dużo? Normalne śniadanie, normalny obiad i deser, ja jadłam o wiele więcej, tyłam jak szalona, a po porodzie zrzuciłam to bez problemu.

Gość bhe bhe bhe ha ha ha
jedz , jedz ,az Ci zejdzie skora z PLEC !! :P

Gość bhgtyu
no i dobrze że napisałaś, czy głupota nie wiem miałaś potrzebę to zjadłaś - samcznego. Spokojnie ja w pierwszej ciąży przytyłam 18 kg po 3 miesiącach po porodzie straciłam wszystko - dzidziś da CI popalić i wszystko zgubisz na ewt nie będziesz wiedzieć kiedy :) Szybkiego porodu :)

Gość doradzam
no moze ta paczka pistacji na raz to troche za duzo -a tak to ok

12 kg to nie dużo !!!! :) Ja jem normalnie a czasem nawet za mało (mdłości) a przytyłam 25kg :o ... a do porodu zostały mi niecałe 3 tygodnie.

no to mnie troche pocieszylyscie, no ale przede mna jeszcze caly dzien musze troche przystepowac bo pozniej bedzie tylko placz (wczoraj o 22 jadlam jeszcze zingera z kfc)

Gość paulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
DZIEWCZYNY JESTEM 7 MIESIECY PO PORODZIE A BRZUCHOL MAM JAKBYM BYLA CONAJMNIEJ W 4 MIESIACU JAK MAM ZGUBIC TEN BRZUCH OKROPNY????????????????????????????????????????