Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość josarianna

Jak sie odkochac ?

Polecane posty

Gość josarianna

znacie jakies dobre sposoby ? otoz zakochalam sie w koledze ze studiow, ale on ma dziewczyne (coprawda 200 km od siebie ale ma), chodzi o to ze nie chce przerywac naszej znajomosci bo bardzo go lubie, chce z nim rozmawiac itp, ale kiedy z nim rozmawiam to mam motylki w brzuchu zreszta sami wiecie, co mam zrobic w takiej sytuacji?, to naprawde wartosciowy chlopak.

Gość trudna decyzja
i ja sie podłączam...a znam 2 sposoby: 1.kompletna izolacja...2.nowa miłość

Gość wiedzma_wroc
klin klinem

Gość Salchicha
i ja jestem ciekawa odpowiedzi,ja zakochalam sie w moim przyjacielu,ktory ma zone w Polsce(my mieszkamy w Niemczech) i jest mi bardzo ciezko..:(

Gość josarianna
wlasnie chodzi o to ze mi bardzo zalezy na znajomosci z nim, naprawde takiego swietnego wartosciowego chlopaka ze swieca szukac, nie chce sie izolowac( co zreszta nie byloby latwe, wiem ze mnie lubi jako kolezanke, czesto rozmawiamy, widze go codziennie), wiem ze nie mam u niego szans bo ma dziewczyne, wiec czy w ogole istnieje jakas szansa ze sie odkocham ciagle bedac przy nim ?. Na nowa milosc jakos narazie nie ma szans.

Gość trudna decyzja
na to nie ma lekarstwa...nie masz wiele mozliwości...czekaj?bo co właściwie możesz jeszcze zrobić?

Gość josarianna
myslisz ze samo przejdzie po jakims czasie?

Gość trudna decyzja
trudno powiedzieć...jeśli topoważne uczucie to bedzie trudno..ja czekałam 1.5 roku.Podoba mi się twoje podejście do tej sprawy-nie postanowiłaś za wszwlka cenę go odbić jak to czynią czasem niewiasty.3mam za Ciebie kciuki!a moze los sprawi Ci niespodzianke..

Gość taka tam xxxzzzyyy
na milosc nie ma lekarstwa

Gość jakub z sieci
czkaj nie ma innej mozliwosci ew. zakochaj sei w kims innym.

Gość arturroo gatttii
wyobraź sobie jak śpi z twoją matką. Mi to pomaga :classic_cool:

Gość josarianna
zakochaj sie w innym ?? jak niby ?? mam sobie powiedziec o ten jest fajny zakocham sie w nim... nie da sie tak, nie chcialam sie zakochac, ale nic na to nie poradze ze sprawy sie tak potoczyly, na nic nie licze bo wiem ze to wporzadku chlopak i pewnie jego dziewczyna tez jest wporzadku, dlatego nie robie sobie nadziei, tylko kurcze jakos tak mi ciezko :(

Gość josarianna
a i najgorsze to to ze jestem dopiero na 1 roku wiec mozliwe ze bede go widziec codziennie przez 5 lat, fajnie prawda :(

Gość jak dla mnie
to Twoje zauroczenie nie jest niczym waznym. Chlopak po prostu dobrze wyglada i jest w porzadku a Ty widocznie jestes kochliwa i BUM. Mysle ze przejdzie ci niedlugo i spojrzysz na niego w koncu jak na kolege. A jak nie to rzeczywiscie - izolacja bedzie potrzebna - dla ciebie i dla niego:) powodzenia

Gość josarianna
moze masz racje i mi przejdzie, jak narazie to jest do dupy, a jesli chodzi o niego to zaden przystojniak z niego, owszem mi sie podoba, ale np mojakolezanka (ktora oczywiscie o niczym ie wie) stwierdzila ze jest brzydki :D, wszystko kwestia gustu, ale to nie jest zaden ideal w ktorym kocha sie polowa kierunku, wiec zle ocenilas sytuacje, ja sie po prostu swietnie z nim dogaduje, dawno nie spotkalam takiej fajnej, szczerej osoby, zreszta to niewazne, zakochalam sie, czy to potrwa dlugo czy krotko nie wiem, bo od 2 lat sie z nikim nie zakochalam.

Gość hop siup do gory