Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agniecha40

FIRMA DO KTóREJ MACIE BEZGRANICZNE ZAUFANIE!!!!

Polecane posty

Gość Agniecha40

czy jest firma na której nigdy sięnie zawiodłyście, do której macie zaufanie i której produkty spełniaja Wasze wszystkie oczekiwania?? Jednym słowem wasz debeściak??? Ja jescze nie znalazłam takiej firmy :(

Gość ja tez nie znam takiej firmy
:-(A szkoda bo chciałabym miec taką firme do której miałabym 100% zaufania...

Gość exaaxe
ja tez jestem zadowolona z avene. Mam bardzo ciezka skore w utrzymaniu, bo a to alergie, a to wypryski, a to luszczaca sie sucha skora. A Avene zawsze to wszystko wygladzi, zalagodzi. A probowalam wielu kosmetykow.

Gość anettttttttttttttttttttta
Dla mnie bezdyskusynie Avon (na który jest tu straszne nagonka:P) i Oriflame:)

Gość lusi_24
dtogi są te kosmetyki aven,gdzie je kupić,też mam strasznie ciężkąką skóre,tzn,wrażliwą,a firmy takiej jeszcze nie odkryłam,może spróbuje

Gość exaaxe
nie mam pojecia gdzie w Polsce, ja kupuje normalnie w supermarketach z kosmetykami, ale ja nie mieszkam w Polsce. Moze pobuszuj po necie, zobacz gdzie sprzedaja. Te kosmetyki u mnie kosztuja drogo, okolo 30 $ kanad - wychodzi ok 70zl w przeliczeniu za krem.Ale moze w Polsce bedzie taniej.

kosmetyki AVENE sa do nabycia prawie w każdej aptece:) to prawda ze sadrogie ale naprawde warte swojej ceny:) POLECAM:)

Gość lalcia16
Clinique i tylko ta firma!!!! Jeszcze Estee Lauder....

Gość a ja mam zaufanie do
Clinique, jeżeli chodzi o fluidy, pomadki, pudry, cienie, czy kremy nawilżające i takie tam. Jeżeli chodzi o kosmetki do makijażu, to absolutne zaufanie mam do Diora, Guerlain, Chanel i Estee Lauder. Mogę kupować w ciemno różne nowości, zawsze są super:) Zwłaszcza Dior i Guerlain. Jeżeli chodzi o pielęgnacje ciała i higienę, to nieźle się spisuje Biotherm (np. super dezodorant w kulce Deo Pure , taki8 niebieski, bardzo go lubię), Avene, Thalgo, LRP. A jeżeli chodzi o włosy, to dwie marki: Schwartzkopf Professional oraz Kerastase.

Gość a ja juz
straciłam zaufanie do avene- miało byc tak pieknie :o

Gość a ja juz
i nie mam firmy której bym bezgranicznie ufała jesli chodzi o kosmetyki :o

Gość oczywiście nie ma takiej firmy
nie łatwo mnie 'kupić' :P wszystko sprawdzam, najpierw czytam skład, potem biorę próbkę itp.... aha i zdecydowanie uważam, że wszystkie diory chanele i ester laudery są zdecydowanie PRZEREKLAMOWANE.... szczególnie odkąd nauczyłam się czytać składy omijam szerokim łukiem, szczególnie produkty pielęgnacyjne.... kolorówka (oprócz pudrów i podkłądów- które mają paskudne składy) może być.... w końcu ją kupuję dla przyjemności posiadania a nie dla zdrowia skóry....

Gość ziaja28
ziaja ale nie bezgranicznie, tak w 90%

Gość Arianna
jedyna firma ktorej mozna ufac bezgranicznie to jest wlasny ogrodek. Warzywka owoce na urode, na maseczki. Skrzyp, pokrzywa na wloski. Do calej reszty proponuje zasade ograniczonego zaufania :D