Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fafi12

..ZaPrAsZaM..

Polecane posty

ee spac to ja tez lubie, szczegolnie rano jak mam wstac do pracy:) oj wtedy to jest cudowny sen :)

No te papierosy to wstrętny nałóg:( No to ja porosze zimnego Leszka, hehe:D Mam faceta:) Jesteśmy ze sobą już 1,5 raku, a Ty ile jesteś ze swoim?

Nie, to ja jestem uparciuch w tym związku. Zawsze musze postawić na swoim;) To powiedz mu, że prowadzisz ciekawą konwersację i żeby Ci nie przeszkadzał;)

ahh zeby to było takie proste :P dobra olu ja ide bo nie chce sie mi z nim klocic bo jutro idziemy na imprezke i chce miec humor :P milo sie z Toba gawedzilo :) moze jeszcze nam sie uda popisac??:D co o tym myslisz?? ja jestem czesto na kafe :) temat zaraz sobie dodam do zakładek :) zycze milej nocki i mam nadzieje do uslyszenia:) 🖐️👄🌼

Gość apococito88
wczoraj byłem na urodzinach u kolegi , poznałem super dziewczyne , cała impreze rozmawialismy , tanczylismy było naprawde cudownie , ale zapomniałem na koniec wziac numeru telefonu , teraz jestem na siebie zły i załamany bo nie mam z nia kontaktu :/ a cos sie wczoraj zmieniło pierwszy raz od bardzo dawna poczułem "cos" do dziewczyny , zawsze były to dziewczyny na jedna noc , bez uczuc ....... nawet konto załozyłem na forum zeby to napisac sorry ze nei na temat , ale musiałem sie wyzalic bo jestem załamany i nie wiem co robic :/

Gość apococito88
dzisiaj , obdzwoniłem chyba kazdego , kto mogł ja znac niestety ........:( ja to mam szczescie jak juz cos zaczyna sie dobrego ukladac , musze cos zepsuc

Gość apococito88
to w sumie nie był jeden solenizant tylko 4 ( ja osobiscie mam kontakt tylko z 1) bedzie ciezko ja znalesc ale moze sie uda.... zobaczymy

Gość apococito88
heh , dziekuje :)

No,fafi 12 będzie zdziwiona,że jej topik tak się rozwinął:) Ta dziewczyna niczym Kopciuszek:D Mam nadzieję,że ją odnajdziesz,czego Ci bardzo życzę.:)

Gość fafi12
Cześć ! ;) Sorry, że nie gadałam wcześniej z Wami, ale byłam na DUUŻYCH zakupach :):) Marketa_cz : Miałaś trochę racji, że będę zdziwiona, że mój topik tak się rozwinął... ja jestem BARDZO zdziwiona! I dziękuję wszystkim, którzy rozwinęli ten topik... Mam nadzieję, że jeszcze sobie pogawędzimy razem na tym topiku :):) A teraz czekam... Może ktoś przyjdzie.... :):) Pozdrawiam ! :*:*

Gość ja 9999
ja ,a co ...???