Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antywszystko

I co Kobiety prawda w oczy kole...każda z Was chciłałaby zdradzić

Polecane posty

Gość antywszystko

Juz nie tylko obserwacje ale nawet badania naulowe potwierdzają,że kobiety zdradzają częściej jak mężczyźni. Ja obserwuję to wszystko ijestem załamany...każdą z was łatwo zdobyć niestety. I tu przeciętny artykuł, który muska tematykę http://zdrowie.onet.pl/1165631,2042,0,1,,co_komu_po_zdradzie,seks.html

co o kobiete sie nie dbalo i poszla w tany??smiesza mnie tacy faceci...nic nie robia z potem skomlą...nie wrzucaj skarbie wszystkich do jednego wora...to jak powiedziec ze wszyscy faceci sa pijakami i patrza tylko jak zamataczyc...w zyciu jest jednak inaczej ja jakos jestem kobieta i nie zdradzilam nigdy...i zamiaru nie mam...wiec nie kazda chlopczyku nie kazda

Gość anty wszystko
I własnie takie jak ty, które mówią że nigdy robią to najcześciej

wiesz guzik mnie obchodzi co mowisz...jestes znawca kobiecej duszy i doskonale wiesz co kazda z nas chcialaby robic??zalosny jestes...nie zdradzilam i nie zamierzam..a ze masz na ten temat inna teorie no cóz...twoj problem

Gość anty wszystko
hehehe nie jestem znawcą kobiet...mam oczy szeroko otwarte po prostu i uczę się szybko sztuki życia...

to powodzenia...z takim podejsciem napewno bedziesz szczesliwy... adio

właśnie ,ja mojego tez nie zdradziłam ale kobieca natura jest taka że jak facet ja zaniedbuje a znajdzie się taki co będzie umiał dowartościować to kto wie? i nie dziwie się takim kobietom

Gość ja nie chciałam
ale zdradziłam. więc wsadź se w buty swoje teorie :)

Gość sempolno
anty ma racje i to szczera,nawet jak kobieta w pewnym okresie swojego zycia nie mysli o zdradzie to ktoregos dnia o niej pomysli,chociaz z obawy przed utrata swojego partnera tego nie zrobi.kazdy,czy to mezczyzna czy kobieta mysli o zdradzie,tylko nie kazdy to realizuje

Gość anty wszystko
Sama potwierdziłaś tymi słowami moje tezy. taki , który będzie umiał dowartociować...no własnie dowartościowac mozna na wiele sposóbów zawsze...

Gość ja nie chciałam
jezu jaki ty jesteś głupi ! :) kiedy kobieta jest zakochana i facet zaspokaja jej potrzeby, to nie zdradzi i nie będzie o tym myslała nawet.

Gość anty wszystko
może i jestewm głupi ale obserwacje, mam oczy kobieto i nie jestem ślepy!!!!!!!!

Gość jagooo
widocznie jestes slepy i we wszystkim doszukujesz sie zdrady...takie podejscie jest chore...

Gość sempolno
anty wszystko masz racje .sama jestem kobietą i wiem jakie sa kobiety zakąłmane,co innego mysla,co innego mowia,a co innego robia

Gość ja nie chciałam
patrzeć sobie możesz, motywacji i myśli kobiety nie znasz i tak. Jak ja lubie takich, co to patrzy i wszystko wie :o

Gość jagooo
sempolno no coz to ze ty jestes zaklamana to nie znaczy ze wszystkie takie sa

Gość ja nie chciałam
tacy co wszędzie widzą zdradę mają kompleksy jak stąd do australii...

Gość anty wszystko
ja znam psychologię człowieka na wylot, dodatkowo sporo w zyciu widziałem, sporo małżeństwo, zwiżazek ma sens 8 miesiecy max. Tylko dla ustalmy to tzw. dobra wszystko się klei. A jak pojawią się sprzyjające okoliczności, i dodatkowo super okoliczności poufne, dyskrecja, każdy skoczy w bok, każdy

Gość sempolno
niestety prawda w oczy kole moje miłe kobietki,jestescie zakłamane wszystkie :-)

Gość jagooo
ty tez??glupi jestes i na dodatek zalosny...gowno znasz a nie psychologie

Gość anty wszystko
Dziewczyno....zobaczysz sama jak nie dziś to za kilka lat, dni miesięcy...pojawi się atrakcyjny ktoś kilka chwil itditd.

sempolno pisz o sobie moja droga...skoro masz z tym problem to nie wmawiaj innym ze tez sa takie same...zaklamanie to twoj problem a nie wszystkich kobiet na ziemi...

Gość jagooo
no co boisz sie odpowiedziec na moje pytanie??skoro wszyscy to ty tez zdradzisz...hahaha

Gość anty wszystko
no dobra macie rację1/4 nie

Gość ja nie chciałam
tak, zdecydowanie jesteś głupi :) idę, szkoda mojego cennego czasu :) masz obsesję, bo cię ktoś puścił kantem, i nie dziwię się, taki przemądrzalec :)

Gość sempolno
wszystkie kobiety sa zakłamane i to jeszcze jak .przytocze taki przykład.plotkuja 4 kolezanki na jakas 5,ktorej nie ma,odchodzi z grupy kolezanka 4 ,pozostaje 3 i te 3 plotkuja na ta 4 i tak zawsze jest ,wiec kobiety sa zakąłmane i to wszystkie

Gość jagooo
a ty jestes glupia...i na dodatek zalosna...ty obgadujesz ok nie znaczy to ze wszyscy tak robia...rozumiesz czy przeliterowac ci to??

Gość sempolno
jagooo a moze ty nie obgadujesz ;-)

Gość anty wszystko
Ale czad! Po co to wszystko, ja nie moge, po co...

Gość MAKE LOVE NOT WAR
Kobiety zdradzaja z takich samych powodów co mezczyzni...a czy czesciej? cos mi sie w te Twoje statystyki wierzyc nie chce (linku porzadnie wkleic tez nie potrafisz)... w kazdym razie ja jestem kobieta, nigdy nie zdradziłam i nigdy nie zdradze, bo mam wszystk oczego prawdziwa kobeta potrzebuje od swojego mezczyzny ( i vice versa). A z takim podejsciem jak Twoje to naprawde zycze Ci szczescia i chyle czoła jak nzajdziesz kobiete, nie mówiac juz o tym, zeby byc z nia na stałe.... bedziesz przeciez zył w ciaglym strachu, ze Cie zdradzi, nie? Bo przeciez wszystkie zdradzamy swpich facetów :/ zegnam, bo szkoda słów na takich facetów jak Ty...