Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna rozpacz

Nie potrafie dojjsc.

Polecane posty

Gość czarna rozpacz

Ani sama, a ni przy pomocy partnera. fakt. jestem mloda, ale moze sa jakies uniwersalne sposoby? Kobitki pomozcie, chce poznac smak orgazmu..

Gość wetdream
niech facet cie wypiesci ustami!!!

Gość czarna rozpacz
No ale jezeli ja sama nie potrafie dojsc, to jak moj facet ( jestem jego pierwsza panna ) ma miw tym pomoc? Chce najpierw sama przezyc ten 1 orgazm, ale przynajmniej powiedzcie jak naprowadzic faceta..

Gość sejkania
wloz mu dziub w cipsko i niech liże pies! proste nie?no!

Gość babba
a co czujesz? Jakiego rodzaju przyjemnosc? Ja z facetem tez nie doszlam,ale od 2 lat jestem sama,wiec nie wiem jakby to teraz wygladalo. W kazdym razie, jak chcesz to zrobic najpierw sama,to polecam tutejsze topiki o masturbacji kobiet:) Dzieki poradom tutejszych kobiet moge siue cieszyc orgazmem kiedy tylko mam na to ochote;)

Nigdy jeszcze żadnego nie przeżyłaś? Łechtaczkowego też nie?

Gość czarna rozpacz
Nigdy, zadnego. moze to kretynskie, ale nawet nie wiem jak sie do tego zabrac. Niby gdy pieszcze palcem lechtaczke, odczuwam jakas tam przyjemnosc, ale głownie mnie ot laskocze i nawet nie iwem ile byms ie nia bawila, orgazmu jak nie byla tak nie ma.

Gość babba
no bo ja palcem tez bym nie umiala;) polecam technike prysznica:) tylko faktycznie musisz poprobowac, pozaciskac rozne miesnie... Mi na poczatku zajmowalo to jakies pol godziny....ale warto bylo potrenowac;)

Gość czarna rozpacz
Kurcze, czemu my jestesmy takie ksomplikowane, gdybym byla facetem pomachalabym troche reka i problem z głowy :/

spróbuj nakierować tam strumień wody słuchawką od prysznica. Ten sposób jest raczej niezawodny. Ciepłotę wody i intensywność strumienia reguluj w zależności od \"potrzeb\". Życzę miłej zabawy.:) Jak Ci się już uda z prysznicem, to spróbuj to powtórzyć paluszkami.

Gość babba
hehe...no ja tez zazdroszcze...szczegolnie ze moga to robic gdzie tylko chca;) Proponuje ci isc pod prysznic:P mam jeszcze kilka porad,ale to moze pozniej:P

Gość prezenterka
Nie ma tutaj regul i musisz sama odkryc siebie. Amatorki ktore radza isc pod prysznic czy grac paluszkiem na lechtaczce odkryly to dla siebie co w zadnym razie nie oznacza ze nadaje sie dla innych. Na pewno nie pomaga napiecie i nastawienie na osiagniecie wyniku w postaci dojscia. Jest przeciwnie bo zeby dojsc trzeba sie wyluzowac i pozbyc napiecia. Pytanie zasadnicze jest czy nigdy nie dochodzilas, czy tez dochodzisz sama ale nie z partnerem i czy dochodzilas z innym partnerami. Absolutnie podstawowa sprawa jest akceptowanie sytuacji taka jaka jest. Jezeli ustawiasz ja tak ze bez dojscia jest fatalnie (a jeszcze gorzej jesli partner napiera lub ocenia) to jest najlepsza droga do nerwicy.

Gość czarna rozpacz
tzn nie to nie tak ze stresuje sie tak strasznie faktem ze nie dochodze, ale jednak w tym wieku wolalabym miec ot juz za soba. Rezcz w tym, ze ja jeszcze NIGDY nie doszlam, sama, zpartenerem, z partenrka.. nigdy.. poprostu nie wiem co to orgazm, i troche mnie tojednak martwi..

Gość jeśli nie potrafisz dojść
to może spróbuj kupić bilet autobusowy ?

Gość znajdz faceta który ci w tym
pomoże ,ja juz młoda nie jestem ale dopiero około 30 spotkałam gościa,który wiedział co robic i mam orgazm za każdym razem nawet jak kochamy sie 5 raz tej samej nocy ...to trzeba mieć w głowie a nie tylko między nogami

nie mozesz na sile starac sie dojsc do orgazmu bo nie dojdziesz Podczas masturbacji musisz nauczyc sie fantazjowac o tym co cie rajcuje bo inaczej odczuwasz laskotanie dlatego ze pobudzasz inne receptory nerwowe to jest normalne u kobiet ktore nie potrafia osiagac orgazmu

Gość a probowalas ogladnac
wczesniej jakis filmik?????? ;)

Gość czarna rozpacz
Probowalam. Filmy mnie srednio rajcują..

Gość 26-io latka
Ja nigdy się nie masturbowałam, nie wiem jak się do tego zabrać. Dla mnie to śmieszne i jednioczesnie obrzydliwe wkładać sobie palce do pochwy. Nie mogłabym być lesbijką i lizać czyjejś pochwy. To wstrętne. Na sama myśl, że poczułabym kobieca wydzielinę robi mi się niedobrze. Ble...

Gość jej sprawa jak chce
czarna rozpacz prawda jest taka ze niektore kobietyt cale zycie nie wiedza co to orgazm

Gość łączenie tematów
mam 26 lat i nigdy nie miałam orgazmu 12:15 dziewczyna jakich wiele było mi w łóżku dobrze, ale nigdy nie doszłam. Miałam dotychczas 11 partnerów seksunalnych, więc nie wchodzi w grę, że nie znali sie na rzeczy, bo w końcu z któryms powinambyła dojść. Czy jest może coś ze mna nie tak? 12:15 teoria współczuję jest na ziemi jedno moje małe miejsce, gdzie poza biciem serca nie liczy się nic więcej ♥ ■ ♥ http://www.szipszop.pl/tickers/4119.gif ♥ ■ ♥ ■ ♥ ■ http://www.szipszop.pl/tickers/7375.gif ■ ♥ ■ 12:18 jej sprawa jak chce chce powiedziec tylko tyle-nick odpowiedni...takichd ziewczyn wiele oj wiele

Gość Czarna Rozpacz
Ale ja nie musze byc jedna z nich, dlatego pytam o rade...

Gość Czarna Rozpacz
Ja mimo ze probowalam, wiele razy, nigdy jakos nie daje mi to TEj satysfakcji, to nie jest tak ze ja sobie za cel stawiam zeby sie doprowadzic i za wszelka cene to tego daze, poprostu robie to pod wplywem chwili, spontanicznie.. troche przyjemnosci z tego mam, ale ORGAZMu nigdy nie mialam..

Gość Czarna Rozpacz
NIestety :(

ale gdzie ty wlasciwie chcesz isc ze nie potrafisz dojsc ?? :> :P huehue :D

Gość katonn
Poogladaj sobie dorodne kutasy na zdjeciach i wyobraz sobie ze jeden z nich moze penetrowac twoja cipke.

Gość katonn
tak jak ja wyobrażam sobie 20 dorodnych kutasów w moim wielkim brązowym rowie :-p