Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna rozpacz

Nie potrafie dojjsc.

Polecane posty

Gość Czarna Rozpacz
Very Funny.. Mimo ze jeden taki ,,dorodny kutas penteruje moja cipke ,, tez nie potrafie dojsc, ale my nie o tym. Chcialabym najpierw sama pzrezyc ten orgazm. I problem nie lezy w mojej psychice, to pewne. Wiem ze to juz flaki z olejem no ale... :(

Gość Czarna Rozpacz
Narinka, przeczytalam ten temat od stop do głow. Jkabym czytała swoje słowa..

Gość czarna rozpacz
Niby tak..

Gość czarna rozpacz
tylko widzisz, z ta roznica, ze Tysama dochodzisz, ja nie..

Gość prezenterka
Z robienia Czarnej Rozpaczy nie wyjdzie NIC, tylko pogorszy sprawe. Jest jedno zalecenie w trzech: Wyluzuj, Wyluzuj, Wyluzuj. Kochasz partnera? Staracie sie by bylo wam razem jak najlepiej? Jezeli masz dobry zwiazek to juz jest znakomicie i ciesz sie tym a nie wpadaj w rozpacz. Nie daj sie wmanewrowac w sytuacje w ktorej bedziesz sie zawsze czula gorsza, zaakceptuj siebie taka jaka jestes. Z orgazmami jak i z innymi sprawami jest tak ze ludzie opowiadaja o nich glupoty. Jak juz nawet ktos ma orgazm to sie mowi ze jeden to malo, trzeba miec co najmniej piec. Albo ze lechtaczkowy to nic bo musi byc pochwowy. A jak juz jest pochwowy to powinien jeszcze byc analny. Najgorsza jest postawa "robienia" orgazmu i traktowania tego jako wynik bo bedzie calkowicie odwrotny skutek od zamierzonego. Wiele kobiet raportuje ze orgazm pojawil sie w sposob niezamierzony i nieoczekiwany. Dlaczego? Bo byly wyluzowane, to jest podstawowy warunek. Orgazm pojawia sie w wyniku kombinacji pobudzenia psychicznego i fizycznego. U kazdej kobiety kombinacja ta moze byc inna i spotyka sie PRZEOGROMNE roznice w tym zakresie. Nalezaloby przeanalizowac jakie czynniki dzialaja pobudzajaco a jakie hamujaco u ciebie i tak dzialac by te hamujace eliminowac a te pobudzajace wzmacniac. Na przyklad czy w twoim zwiazku i w otoczeniu sa czynniki hamujace?

Gość czarna rozpacz
Kurcze, niby nie. Afery tez nie robie z tego ze orgazmu nie mam, tylko jestem troche zniecierpliwiona.. A no moze jest jeden, jestem tzw ,, motylkiem ,, troche mnie krepuje milosc oralna, jednak gdy chodzi o zabawe palcami, czyo normlany sex, jestem w 100% wyluzowana. Mimo ze podczas seksu leje sie ze mnie niemiłosiernie, co jest oznaka podniecenia.. orgazmu nie ma. Nawet nie jestem blisko. W tym rzecz, ze ja nawet nie wiem jak sie do tego zabrac..

Gość czarna rozpacz
A kluczem do tego zeby naprowadzic partnera jest to, zebym ja sama wiedziala co i jak.

Gość prezenterka
Mimo wszystko wyczuwa sie ze twoja postawa jest nieprawidlowa: nie jestes maszynka do seksu zeby wszystko dzialalo automatycznie. To jest wlasnie zaleta no bo co to za seks w ktorym naciska sie guzik i orgazm kopie. Jezeli przyjmujesz ze seks to kombinacja pobudzenia psychicznego i fizycznego to trzeba sie zorientowac jakie sa czynniki zebyc osiagnela maksymalne pobudzenie. Przede wszystkim trzeba wyeliminowac wszystkie czynniki negatywne, na przyklad jesli kobieta obawia sie wpadki no to oczywiscie jest normalne ze nie ma orgazmu. Kazda kobieta jest pod tym wzgledem inna. Pod wzgledem psychicznym sa takie ktore zeby miec orgazm musza byc do szalenstwa zakochane, byc w niezwyklej scenerii, miec bardzo duze poczucie bezpieczenstwa, komfortu czy luksusu itp. Takie kobiety maja orgazm tylko z okreslonymi partnerami i w okreslonych warunkach a poza tym nic. Po przeciwnej stronie sa takie ktore wyluzowuje na przyklad alkohol i ograzmiki maja z byle kim. Pod wzgledem fizycznym sa takie kobiety ktorym do orgazmu wystarcza cieply prysznic w krocze a sa i takie ktore potrzebuja silnego i bardzo duzego wibratora do pochwy albo recznego aparatu do masazu przyciskanego z calej sily do okolic lechtaczki bo musza odczuwac bardzo silne rozpychanie czy parcie zeby zaskoczyc. Nie wszystkie kobiety sa w stanie osiagac orgazm z partnerem, czesc musi byc sama zeby sie wyluzowac. Jezeli odczuwasz pobudzenie lechtaczki to byc moze jest ono za slabe i mozna sprobowac wibratora lub aparatu do masazu. Ale zawsze trzeba pamietac ze tu nie ma automatu i schematow. Ogromna wiekszosc kobiet jest w stanie dojsc ale czesto sie zdarza ze maja trudnosci zeby znalezc co im pasuje. Trzeba spokojnie probowac.

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci