Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwunia/Łódź

co na ślub ? jestem bardzo młoda

Polecane posty

Gość Sylwunia/Łódź

co ubrać na ślub który odbędzie się na początku czerwca ? jestem wysoką i szczupłą(175cm wzrostu i 46kg wagi) ciemną blondynką . mam 16 lat . nie chcę wyglądać zbyt poważnie ale teżnie dzieciąco ! pomóżcie !!!

Gość wybierz skromną sukienkę
a nie typu balowa... Można wiedzieć czemu tak młoda osoba decyduje się na małżeńśtwo?

Gość bambinek
jakąś spódniczkę i bluzeczkę. teraz jest tyłe ladych bluzeczek- takich satynowych. i do tego spódniczę do kolan. ja bym się tak ubrała albo jakąś sukienkę, ale dość krótką (tzn. nie dłuższą niż do kolan) ale nie czarną- jakąś pastelową czy coś :) jak znajdę coś, co mi się podoba, to wkleję :)

Gość bambinek
http://www.luxlux.pl/artykul/2058/ciuch_dnia_sukienka_j_crew coś w tym stylu, ale może nie w takim kolorze? albo taka http://www.luxlux.pl/artykul/2271/sukienka_dnia_diane_von_furstenberg czy taka http://www.luxlux.pl/artykul/1262/ciuch_dnia_sukienka_river_island jak jesteś szczupła ładnie będziesz wyglądała w takiej spódnicy: http://www.luxlux.pl/artykul/386/ciuch_dnia_spodnica_monton_fashion i do tego jakiś ładny top...

super ! dzięki:* najbardziej podobaja mi się chyba 2 pierwsze suienki . o spódniczce i bluzeczce też myslałam : widziałm nawet taką jasnozłotą , świecący złoty top i żakiet też złoty:) no i buty oczywiście też złote;) no i nie mogę się zdecydować ... ehh.......

Gość bambinek
o też bym chciała wiedzieć :P a z tym złotym... no mi nie bardzo się podoba :) złote dodatki- ok. ale chyba całość złota może wyglądać tandetnie. ale czarna sukienka plus złote dodatki- super :D

ja bym ubrala taka sukienke oczywiscie nie czarna przykladowo czerwono biala lub niebiesko biala jakis radosny kolor.bylam w takiej ostanio na weselu. a mi sie wyjatkow nie podoba jak mlode dziewczyny ubieraja gorset i suknie balowa wogle to juz nie modne. ale to tylko moja opinia. http://allegro.pl/item167440762_vila_satynowa_sukienka_carlin_l_.html jeszcze poszukam to moze wkleje kilka linkow.

a zapomnialam dodac ta pierwsza jest sliczna prosta i cudowana. ma cos w sobie chetnie bym ja sobie kupila:):):) ja bym tez nie ryzkowala wszystkich zlotych dodatkow chyba ze w kolorze starego zlota.

tak,tak macie wszystkie rację =) pomyślałam i faktycznie mogłabym wyglądać trochę tandetnie;) katie88 , bambinek a więc jestem wegetarianką a słodyczy w ogóle nie jadam. ograniczyłam kcal do 500-700 i to mi w zupełności wystarcza ! były i są to same warzywa i niektóre owoce . piję tylko mineralną niegazowaną , czerwoną herbatę , zieloną herbatę . kawy nie piję bo nie lubię;) po za tym jestem bardzo aktywną osobą:pływam, tańczę , biegam , chodzę na gimnastykę artystyczną . no i miałam ogromną motywację=)

Gość zosia_samoooosia
jejku a nie jestes czasem za szczupla ? ja waze tyle co Ty a mierze 168 i wydaje mi sie,ze jestem wieszakiem :(

Gość bambinek
echhh zazdroszczę, ale mmetody nie pochwalam, uważaj, żeby nie było jojo, bo jedzenie tak mało, jeszcze w Twoim wieku, to totalna głupota, staraj się powoli jeść więcej, bo przecież nie będziesz jadła 700 kcal do końca życia! i jedz nabiał. bo na samych owocach i warzywach to prosta droga do osteoporozy w wieku późniejszym. i anemii. bycie wege nie jest złe, ale trzeba to robić rozsądnie, bo można się w poważne problemy wpędzić, zanik okresu, słabe kości, problemy z zajściem w ciążę itd. naprawdę przemyśl to :*

faktycznie , może i trochę mało jem ;) ale ja już się tak przyzwyczaiłam :p a po za tym nawet ostatnio schudłam 0,5 kg !!! sama nie wiem od czego ... no i zaczęłam jeść jogurty :) dzięki dziewczynki za rady :* :* :* a może macie pomysły na forum ??? jakie ono mogłoby być ??? o jakiej jeszcze tematyce ??? bo nie chciałabym aby i ten topic umarł ;( ;( ;(

wiem , wiem . czytałam o diecie SB . tylko boję się że utyję na niej :( trochę nielogicznie myślę ale to szczegół :) :) :) a czy ty stosujesz tą dietę ??? przybliż mi jeśli możesz :D swój kilkudniowy jadłospis :) no i w ogóle to co wiesz bo tak sprawdzona wiedz z pewnych źródeł jakoś bardziej mnie uspokaja :)

Gość brązowa luxlux
jest śliczna i ta z allegro też. Ale masz fajnie , taki wzrost i taka waga, zazdroszczę Ci. Ja mam 1,60 i 46 kg

o matko.. jestes zdecydowanie za chuda!!!!!!!! i jeszcze sie martwisz, ze przytyjesz... ratunku- czy Twoi rodzice nie widza, ze cos jest z Toba nie tak? fakt- gimnastyka artystyczna wymaga chudosci, ale czy Ty ja trenujesz wyczynowo? jesli nie to pojdz jak najszybciej do dietetyka bo to sie moze dla Ciebie zle skonczyc!!! nie czytalas o smierci zbyt chudych modelek? a co do scislego topiku to najbardziej z proponowanych strojow spodobala mi sie ta niebieska sukienka, jest dziewczeca i w odpowiednim kolorze. baw sie dobrze na weselu i ZACZNIJ NORMALNIE JESC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hehe :D :D ja tak troszkę się tylko boję ;) a gimnastyka tak dla przyjemności . po prostu lubię . co do mojej \'\'chudości\'\' : mam taką niby w genach ale po odchudzaniu :) :) :)

Gość martynalunka
ja mam 176 cm wzrostu i 47 kg(no może 48;) ) i uważam że jestem baaaardzo chuda:( nie wiem jak można cieszyć się z takiej wagi... ja jem tyle że szok i za choinke nie moge przytyć w sumie to czasami mówie sobie że to fajnie taką być i prubuje wmawiac sobie że jest ok ale to nie zmienia faktu:( ja mam 15 lat i w kwieniu mam ślub brata. kupiłam sobie dzisiaj sukienkę:) taką jasno zieloną to kolana. nawet fajnie w niej wyglądam:)

Gość anka z koszalina
sylwunia , nie glódź sie już; teraz sie cieszysz , ale jak ci sie pokruszą zeby , wypadna włosy i bedziesz sobie ranic tyłek siedzac na krzesle , to przestanie byc wesoło jestes i takjuz zdecydowanie za chuda najbardziej mi sie podobała sukienka niebieska z river island

Gość kjhgdxgbxfvzf
Przeraziłas mnie dziewczyno, ja mam 160 cm i 46 kg i jestem szczupła choc przyczepic sie bym pewnie przyczepila co nieco ale jestem i sporo starsza od Ciebie, w moim wieku to uwazam za mało jest. Jako 15-latka ważyłam 43,5 kg i byłam jak chodzaca anoreksja i ciagle wszyscy sie mnie czepiali o to... boze 46 kg i 15 cm wiecej?? znikłabym chyba... zacznij zdrowo jesc, nie opychac sie, bedziesz miała normalna wagą... ja mam 2 kg niedowagi do prawidłowego BMI a ty masz BMI

Gość khgjfhcx
moja wypowiedz jest powyzej... zjadło mi czesc masz BMI

Gość khgjfhcx
czemu mi zjada cały czas napisze inaczej: BMI poniżej 15 najmarniej 10 kg niedowagi

Gość ja pier........
dziewczyno, ty masz anoreksje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość belamari
nibys, zabije cie :P ! Ta sukienka jest przesliczna!!! A ja musze pszczedzac... Buuuu :(