Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Kathrina24

porycie mózgu /// niektórzy mają.

Polecane posty

Gość Kathrina24

moja matka na kazdym kroku mnie krytykuje =/ drze po mnie przy kumplach (robi to specjalnie)...masakra. Mam zanizona samoocene przez nia ;/ i cóż...tak to już jest kiedy od małego ktoś sie po dziecku wydziera i potem dziecko boji sie cokolwiek powiedziec!! wyrazić swoje uczucia...a to wszytko negatywnie wpływa na kontakty z rówiesnikami... i ja mam chyba jakis uraz przez nią :/ nienawidze jej pod tym wzgledem i jestem jej cholernie wdzieczna za to że mnie tak skrzywdzila :/ Teraz mam problemy...panicznie boje sie nawiazywac nowe znajomosci, szczegolnie z chlopakami...nie wierze w siebie, nie potrafie sie przelamac jestem cicha bo boje sie odezwać szukam pomocy u psychologow (oczywiscie rozmawiajac z nimi przez internet). Tak naprawde to moja kochana mama powinna udać się do psychologa...i w końcu zrozumieć jaki poważny błąd popełniła, będąc taką egoistką i widząc tylko czubek własnego nosa =/ Odkąt pamietam żyłąm w stresie jak byłam młodsza...zawsze po mnie krzyczała. Teraz jestem starsza wiec mi to wisi :/ co nie zmienia faktu ze mnie wkurza! I wyprowadze sie jak tylko bedzie taka mozliwosc.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować