Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liilth24

już nie mam pomysłu co robić... /

Polecane posty

Gość liilth24

Może mi ktos podsunąć jakiś rozsądny pomysł jak w ciągu miesiąca zarobić 1000 zł? muszę zapłacić za studia, bo inaczej skreślą mnie z listy. Nie mogę na to pozwolić. Co robić??? jestem załamana...

Gość eeeeeeeeeeeerrrrrtttttttttt
1000 zlotych? chyba tylko prostutucja:O

Gość liilth24
przeciez nie pojde na ulice, nie ma jakiegos innego wyjscia, Bardzo zalezy mi na studiach jestem teraz na ostatnim roku i nie chciałabym teg wszystkiego zaprzepaścić... :/

Gość eeeeeeeeeeeerrrrrtttttttttt
Nie mozesz pozyczyc od rodzicow/brata/siostry/kogokolwiek...a pracujesz w ogole??

Gość yritgio
jesli ejstes z krakowa to pomoge, pewnie widzialas studentow na rynku ' zbierajacych na studia' ? 1000 uzbierasz w 5-10 dni

Gość liilth24
obecnie jestem na stazu za 470 zł/ miesięcznie. Wynajmuje pokój od mojej "przyszywanej" cioci - miesiecznie płace jej 200 zł. więc sami widzicie ile zostaje. do tej pory wszystko jakos udawał sie posklejac i przezyc, ale teraz jest koszmarnie. Rodziców nie mam... Tzn. mam, chyba mam sama nie wiem nigdy ich nie poznałam, widziąłam tylko zdjęcia... Nie mam żadnej rodziny.

Gość ftttttttt
lilith----> to z czego niby zylas wczesniej?? Nie kwalifikujesz sie do stypendium socjalnego na uczelni?

Gość liilth24
wczesniej pracowłam, więc nie było problemu, teraz od grudnia jestem na stazu. Myslałam ze jakos sobie poradze. Bardzo zależało mi na tym stazu, bo wiem ze pozniej mam szanse na etat i normalna prace. Stypendium socjalne wg mojej szkoły mi sie nie nalezy :(