Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 17, 2007 Jak wy to robicie, że mimo, iż ani nie szukacie drugiej połówki przez internet ani nie zapisujecie się do jakichś idiotycznych organizacji, byle kogoś poznać, W PRZECIWIEŃSTWIE DO NAS, CHRONICZNIE SAMOTNYCH, nie jesteście samotni, macie drugie połówki???????!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość potrafią nawiązywać Napisano Luty 17, 2007 znajomości. oraz są: - inteligentni, - bogaci, - przystojni, - wysocy. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 17, 2007 to jest właśnie najbardziej wkurzające... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzek 0 Napisano Luty 17, 2007 dokladnie - same sie znajduja i to w najmniej oczekiwanym momencie. mialam duzo chwil, ze chcialam kogos miec ale jakos nie wychodzilo albo mialam ale to nie bylo to. w koncu byl taki okres, ze nie chcialam sie znikim wiazaca ani na dluzej ani krocej tylo chcialm sobei zrobic przerwe. no i wtedy pojawil sie on, tak nagle i nie oczekiwany i caly moj plan legl w gruzach. teraz jestesmy juz ze soba 3 lata, mieskzamy razem, planujemy slub, dzicie, zaczynamy budowac dom... poczekaj - sama Cie znajdzie ta 2 polowa - to niby banalnie brzmi i tez w to nigdy nie wierzylam a jednak sie przekonalam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzek 0 Napisano Luty 17, 2007 jak znajdziesz ta 2 polowe to sama sie zdziwisz jak to bylo proste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale jak ktoś jest takim Napisano Luty 17, 2007 trepem że nawet zwykłych znajomych nie ma to żadna połówka się nie znajdzie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola* 0 Napisano Luty 17, 2007 Posiadanie znajomych do znalezienia polowki wcale nie jest niezbedne, nie przesadzajcie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale jak ktoś jest takim Napisano Luty 17, 2007 to niby jak ją poznać? A poza tym jak by chciała poznać moich znajomych, to co miałbym powiedzieć. Sorry jestem ostatnim debilem i nikt mnie nie lubi :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola* 0 Napisano Luty 17, 2007 Jestem zywym przykladem na to. Mam znajomych, ale zadnego z owczesnych \"panów połówków\" ;) nie poznalam dzieki nim. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale jak ktoś jest takim Napisano Luty 17, 2007 ale w razie czego nie musiałaś się wstydzić swojej "aspołeczności". :) Przecież to żałosny nie mieć znajomych :( Nigdy bym się do tego komuś na żywo nie przyznał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ondyna 0 Napisano Luty 17, 2007 Ja mam wolny zawód i pracuję w dziesiątkach miejsc, w pracy znajduję przyjaciół, w pracy wypatrzył mnie mój mąż :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola* 0 Napisano Luty 17, 2007 Czyli nie lubisz ludzi ? Czy moze lubisz a masz opory w kontakcie z nimi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale jak ktoś jest takim Napisano Luty 17, 2007 Nigdy jakoś nie potrafiłem się dogadywać z ludźmi, a może raczej zawierać bliskich znajomości. Nawet jak ktoś sprawia wrażenie zainteresowanego znajomością to nie potrafię :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola* 0 Napisano Luty 17, 2007 Sluchaj nie znam metody na taki problem. Moze jakas porada u psychologa ? Kurcze jesli tak mocno Ci to doskwiera to zrob cos z tym, na pewno ktos bylby w stanie Ci pomoc !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość światowiec Napisano Luty 17, 2007 stary dziś mamy chory świat cała masa dziewczyn dupczy się gdzie popadnie, wiele z nich leci na kasę, taki świat stary, normalnych kobiet niewiele....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale jak ktoś jest takim Napisano Luty 17, 2007 Ogólnie można się przyzwyczaić. I jest ok, przynajmniej przez większość czasu. Ale w przypadku kontaktów z ludźmi to straszne kompleksy można z takiego powodu złapać. Jak tu ktoś pisał niektórzy sami znajdują połówki/znajomych nawet się nie starając a innym to nie wychodzi. Taka karma :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nelke 0 Napisano Luty 17, 2007 jest 1000 miejsc wbrew pozorom gdzie mozna kogos poznac. ja po prostu chodzilam do tego samego LO z Nim.. i tak sie potoczylo ze jestesmy razem.. im mniej szukasz tym szybciej Ona Cie znajdzie:) tak zawsze jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola* 0 Napisano Luty 17, 2007 Kwestia tylko taka czy chcesz ten stan zmienic. Jesli chcesz to dzialaj, jesli jest Ci tak wygodnie to nie zmieniaj tego. Checi, checi, checi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Logi Tech Napisano Luty 19, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach