Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KropelkaDeszczu

Jak ją olać?Jak zlekceważyć... co robić..help

Polecane posty

Gość KropelkaDeszczu

Witam 🌻 zwracam się do Was z prośbą...Nie będę się rozpisywała-bo mało komu chce się tyle czytać :-P więc..powiem tak w skrócie,prosto z mostu :-D Hm.. Jest pewna Pani,która podrywa mojego faceta-on nie robi nic złego..Tylko ona przesadza,ale on Tego nie widzi.Gdy tylko rozmawiam z Nim o Tym...wku.. się i jest na mnie wśćiekły:(..Ona przegina i zachowuję się prymitywnie.. Przez pewien okres czasu [pół roku:-D] staram się ją polubić i żyć z nią w zgodzie,pomimo wszystkiego-lecz nie da się.Niedawno wybuchłam i..powiedziałam jej co o niej myśle..Mój facet nie był z tego specjalnie zadowolony oczywiście i twierdzi że robie 'cyrk' :(.Przegina w stosunku do Mnie..Jak i do 'podrywu'mojego faceta.On na nią nie leci-przynajmniej tak mi się wydaje,ona jest duużo starsza od Niego,i traktuje ją jak 'koleżanke' przynjamniej tak mi mówi.Jednak Mi ona przeszkadza i to bardzo... :(:( Powiedzcie Mi co zrobić by ona dała sobie spokój..lub..żeby ją zignorować [bo nie daje już rady,już mi psycha siada na wkur..się przez nią] i żeby wkońcu Mój facet..przejżał na oczy!i.. zobaczył,jaka ona jest na prawde..bo on twierdzi,że ona nic złego nie robi.Poradzcie coś...baaardzo proszę.Buziaki :)

Gość KropelkaDeszczu
Hehe podoba Mi się pomysł z wiewiórą :-D dobre,dobre :) ! ale.. to nie pomoże by się odczepiła.. może jakieś bardziej realne i skuteczne pomysły??

Gość a może lepiej
ty się od niej odczep? Napewno przesadzasz jak te wszystkie zazdrośnice z kompleksami. Ona nic zlego nie robi a ty się cała slinisz z zazdrości.

Gość nie do konca
To Twój facet powinien ją olać i to równo Jak kocha Ciebie to powinien to okazywać. I ona by juz nie miała smiłosci nic rzec przeciw tobie, o lalkach nie mówiac

Gość prof. Bałamutny
Zamiast wiewiórki proponuję tchórzofretkę, a jak nie pomoże, to jaka.

Gość KropelkaDeszczu
Hehe ;) z ta zazdrością to nie tak.. jestem zazdrosna owszem,ale nie do przesady.Ona naprawde przesadza-wysyła mojego facetowi zbereźne smsy itp. Ja już nie wiem co robić :(