Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieatrakcyjny facet

Nie wciskajcie ludziom kitu, ze wyglad nie jest wazny, ze liczy sie charakter

Polecane posty

Gość ****malaria****
nawet jesli nie jestescie przystojni, to na pewno istnieje ktos taki, którym sie spodobacie...kazdy ma inny gust przeciez. Panowie, wiec nie dołowac mi sie tu, tylko cieszyc sie zyciem! :) Powinniscei sie cieszyc, ze jestescie zdrowi, mozecie chodzic, mówic, słyszycie... czym wobec takich problemów jest wygląd??? niczym...zacznijcie doceniac to co macie, a nie użalac sie nad soba.

Gość około 23
=Ja= Wiem że gdzieś dawałeś zdjęcie. To czemu nie portale randkowe. Ja nie odważyłbym się wkleić zdjęcia w net, ale ty się nie boisz. Masz randki o2 czy inną sympatię, tma też jest forum :D, dobre zdjęcie + opis i umawiasz się na kawę w realu albo tesco, i najdalej za 2 miesiące masz już dziewczynę. 🖐️

Gość dtare
okoł 23 dlaczego nie odważyłbyś się wkleić zdjęcia?

Gość około 23
bo wtedy to już nikt by nie napisał :D. Jestem strasznie nieśmiały wstydzę się. Kiedyś z ciekawości trochę bawiłem się randkami o2. I nawet napisały do mnie jakieś dziewczyny, a opisy były desperacki + brak zdjęcia. 🖐️ I nawet z mailingu :) sprawiały wrażenia całkiem rozsądnych.

Gość około 23
nie chce wklejac zdjecia bo jeszcze za duzo dziewczyn sie we mnie zakocha i co wtedy ? :classic_cool: a tak powaznie to po prostu mam opory, zwlaszcza ze widzialem ile tu osob zjechali za wyglad typu : TLUSTA SWINIA, GRUBAS itd chce tego uniknac

Gość dtare
około 23 nie rozumiem cię

Gość około 23
=Ja= nie próbowałeś to nie wiesz :) Jak się swojej twarzy, sylwetki nie wstydzisz to co ci szkodzi.

Gość około 23
fajny podszyw 14:24 niestety do ligi sumo by mnie nie przyjęli :(

wlacz szybko telewizor, wlacz sobie polsat \" Piekna i geniusz\".ja np wolalabym z takim byc facetem .dla mnie najwazniejsza jest inteligencja.

te kobietki, w tym programie.piekne ale inteligencja nie blyszcza.teraz troche sie poduczyly ale pierwsze odcinki-porazka! odrazu traca w oczach,ich uroda nawet w ocenieniu ich na plus nie pomaga!

Gość około 23
to sobie sprawdź. Włącz te randki o2 i przefiltruj facetów z twojego rejonu i w twoim wieku. I zobacz co oni tam wypisują :) 3/4 ludzi wpisuje to samo Jak napiszesz o sobie prawdę to będziesz się mocno wyróżniał 🖐️

Gość około 23
@ dtare A czego nie rozumiesz? Tego że muszna się wstydzić swojego wyglądu. Fatalnie wyglądam, jak dzieciak ;) Co drugi gimnazjalista wygląda 2x dojrzalej.

Gość dtare
nie opowiadaj głupot, to że wyglądasz na mniej lat niż masz w rzeczywistości nie oznacza że nie możesz byc atrakcyjny, podobać się kobietom i przyciągać ich uwagę

Gość a własnie że charakter
ważne by mieć pomysł na siebie, nadwaga nie jest przeszkodą, bo po ślubie i tak sie roztyjesz,

Gość około 23
Gdyby to był jedyny problem z moją twarzą to nie było by źle :( Nawet kiedyś się z moich rysów twarzy jeden lekarz się nabijał :(. "No wie pan, pański typ urody to nadaje się do ...". To chyba jednak coś jest nie tak? Takie wygląd powoduje więcej problemów niż tylko związki... szukaj sobie pracy jak wyglądasz niepoważnie :) Powodzenia 🖐️

Gość dtare
sam mówisz, że to było kiedyś, wczoraj było i minęło a jutro może kogoś spotkasz i zakochasz się z wzajemnoscią?

Gość około 23
Tylko że kiedyś jest dalej teraz. Pewne znajome osoby stwierdziły nie tak dawno, jak zobaczyły moje zdjęcia sprzed 10 lat że się ogóle nie zmieniłem. Jak wyglądałem tak wyglądam tylko mi broda rośnie :D Spotkać to na pewno spotkam. Gdzie się człowiek nie obróci to pełno ludzi :D Ale zakochać to się raczej nie uda.

Gość dtare
"Pewne znajome osoby" bywają zawistne. Ludzie są chamscy i nic tego nie zmieni. Nie zakładaj z góry, że nigdy się nie zakochasz, bo nie znasz dnia ani godziny:)

Gość około 23
a co jest chamskiego w stwierdzeniu że ktoś się nie zmienił. Nie rozumiem? To raczej prawda "obiektywna" :D Jak by mi się zdarzyło zakochać z wzajemnością to byłbym bardzo zdziwiony. Nie mam w tym kierunku talentu :) Zresztą będzie co będzie...

Gość chamkaaaaaa
nieatrakcyjny facet pewnosc siebie wynika z tego co ty myslisz o sobie, a nie co inni mowia dookola. wiec musisz w soie znalezc sile zeby pokochac sie takim jakim jestes. pewnie ze mniej atrakcyjni ludzie maja ciezej- ale to tylko wynika z ich stanu umyslu. zapewniam cie ze jak bedziesz starannie ubrany i schludny to masz szanse. nie musisz byc od razu pociagajacy, wazne zebys nie odpychal kobiety

napewno wyglad sie liczy :-o tylko gdzie mozna poznac fajna kobiet ?:-o

Gość dtare
tutaj, a czemu pytasz?

Gość Violka1968
SAMOTNY prawie wszystkie kobiety sa fajne tylko trzeba je odkryc !!

Gość charakter i tylko charakter
poznasz je tam, gdzie trzeba "ruszyć głową a nie dupskiem":)