Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Turysta z Toskanii

Gdy musisz zapomnieć o seksie.. Nie mogę w nią wejść, dlaczego?

Polecane posty

Gość Turysta z Toskanii

Jesteśmy już razem dwa lata, układa nam się bardzo dobrze, jesteśmy tak na siebie nakręceni, że postanowiliśmy spróbować. Zadbałem o odpowiednią atmosferę, wszystko było tak, jak być powinno, z tym, że... Po prostu nie mogłem w nią wejść, w pewnej chwili poprosiłem nawet, żeby mi pomogła i nic. Oboje nie wiedzieliśmy i nie wiemy, dlaczego. Nie jestem jej pierwszym partnerem, więc teoretycznie nie powinno być problemu. Daliśmy sobie trochę czasu. Kolejna próba i znowu to samo. I pojawiły się łzy, a ja nie mogę ot tak po prostu patrzeć, jak ona płacze, to zbyt trudne. Powiedziała, że już tak miała, że wcześniej również były problemy, teraz zastanawia się, co z nią nie tak? Niczego więcej nie udało mi się dowiedzieć, nie wiem, jak duży jest to problem, czy może są pozycje, w których byłoby łatwiej, próbuję znaleźć odpowiedź, ale bez jej pomocy będzie to niemożliwe. Dlaczego tak się dzieje? Ostatnio ma naprawdę dużo problemów, może to przez duży stres? Ale skoro mówi, że kiedyś też było to samo, wykluczam to wytłumaczenie? Twierdzi, że chce to zrobić, że wciąż o tym myśli. Chyba jedynym wyjściem jest wizyta u lekarza? Tylko u jakiego? Skoro nie wiem, czy jest to uwarunkowane podłożem psychicznym czy fizycznym. Sam nie jestem w stanie znaleźć rozwiązania.

Gość być może jest to
pochwica. Zaprowadź ją do ginekologa i tyle

Gość ale rozgrzales
ja odpowiednio?

Gość Turysta z Toskanii
Tak, z rozgrzaniem akurat nie ma problemu. Odrzucam tę przyczynę od razu, bowiem skoro już kiedyś miała takie problemy, wydaje mi się, że mało prawdopodobne jest, by zawsze była niewystarczająco rozgrzana. Na razie faktycznie myślę o pochwicy. I próbuje dowiedzieć się o tym czegoś więcej.

ja mysle ze ona sie stresuje zbilzeniem ze martwi sie czy bedzie dobrze czy sie sprawdzi, musicie sprobowac podejsc do dego spokojnie nie spieszyc sie a ty ja zapewni ze nic sie naprawde nie stalo i jak nie teraz to nastepnym raze:) zycze powodzenia...i troszke ja zrelaksuj moze lampka wina??

Gość nick_niepotrzebny
Prawdopodobnie jest strasznie spięta. Miałem tak z dziewczyną, tyle że dziewicą. Podczas gry wstępnej wszystko ok, była podniecona, mokra, a w momencie gdy zacząłem zakładać gumkę nagle się tak spięła że niemożliwe było w nią wejść. Ale może też być jakas inna przyczyna.

Gość dział erotyczny
zaprasza

Gość r^
moim zdaniem nick niepotrzebny ma troche racji, moze to poprostu przyczyna na tle psychologicznym, czas czas i jeszcze raz czas - tego wam potrzeba, nic na sile