Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aszelka

jak powiedziec?

Polecane posty

Gość aszelka

...nie wiem jak powiedziec o ciazy swojemu facetowi... moze ktos potrafi mi pomoc...

Aszelko widzę że masz problem, bo albo jesteście w młodym wieku, albo on nie chce mieć dzieci musisz się czuć nie najlepiej Wiesz po prostu trzeb to powiedzieć wprost bo nie jest to sprawa do przemilczenia do ukrycia bo wasze życie zmieni sie o 180 stopni wiem banały ale moim zdniem rzomowa jest podstawą dobrego związku wiesz może jakaś kolacyjka no wiem jkaie tam między wami sa relacje znasz swojego chlopca najlepiej trzymam kciuki i daj znać :)

Gość DAJ MU TEST
CIAZOWY W PREZENCIE !!!!!!!!!! POWINIEN ZALAPAC....

Gość aszelka
dziekuję fanousek, problem jest... nie chodzi o to ze on nie chce miec ze mna dzieci tylko ze teraz to jest naprawde nie ten moment. nie wiem co on sobie pomysli kiedy mu powiem. boje sie tego strasznie...ze kiedy mu powiem to mnie zostawi bo sie przestraszy...

Gość Prensesim
O rany..Powiedz mu normalnie..Dlaczego kobiety zawsze wstydzą czy też boją sie tego... On jest tak samo o ile nie bardziej winny niż Ty!!

Gość fddffddffd
Kochana nie bój sie tego ! on jest tak samo odpowiedzlny po prostu wieczorem powiedz mu że masz ważną sprawe i musi tego spokojnie wysłuchać i mu powiedz powodzenia daj znać jak poszło