amelusia 0 Napisano Luty 18, 2007 Witam serdecznie. Proszę o odpowiedź doświadczone kobiety? Zażywam Bromergon na noc 1 tabletkę? Czy mogę równocześnie brać 2 x1 olej z wiesiołka zażywając Bromergon? Proszę o radę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cobra123 Napisano Luty 18, 2007 Ana co to bierzesz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dori* Napisano Luty 18, 2007 Ja chyba wiem po co bierzesz wiesiolek,bo ja przyjmuje castagnus a wiesiolek do polowy cyklu:) Spokojnie mozna brac:) Powodzonka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amelusia 0 Napisano Luty 18, 2007 Hej. A więc Bromergon biorę na zbicie prolaktyny. Pierwszy wynik mam w normie, natomiast po tabletce i po godzinie 12 razy większy? Od czego to zależy ta druga wysoka prolaktyna? Natomiast olej z wiesiołka chcę zażywać na lepszy śluz w dni płodne Czyli mogę brać równocześnie i Bromergon i olej z wiesiołka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starania_pl 0 Napisano Luty 19, 2007 spokojnie możesz brać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach