Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M a r c i a

8OOkcal od 19.02 czy ktoś się przyłączy?

Polecane posty

mhhh winko - ja nie mogę na razie. Jest bardzo ciezko,bo w te zimowe wieczory zgubiła mnie praca w cukierni no i tak jest ze z bioder 88cm zrobiło się 95cm :( talia 63--->70 udo 47--->54 :( a było tak pieknie, nie moge juz na siebie patrzeć. na przygotowaniu pozbywam sie wody z organizmu,a na głodówce ok 8kg tracę :) na tej mam zamiar zejść do 55kg min i później juz powoli stracić kilka kg przy stabilizacji wagi :) Polecam SB :P

Gość M a r c i a
Hej dziewczynki, dzisiaj rano sie zważyłam, tydzień temu zakładałam lepszy efekt ale i tak nie jest zle bo przez weekend zjadłam "troszkę" więcej niż 800 kcal:) dzisiaj zaczynam amerykańską (miała być od wczoraj ale nie wyszło:) ) a co u Was? 19.02.....92,6 kg 26.02.....91,2 kg

i ja sie trzymam, ale straszna cisza na tym topicu :( ja dzis banan, mały kubuś i miseczka gotowanych warzyw w kostce rosołowej :) no i bym zapomniała 2 l wody i 2 kawki :P bez cukru! a za godzinke ide na joging :D

Gość mija86
czesc dziewczyny ;) wlasnie sie zastanawiam czy przyłączyć sie do was, ale dopiero od poniedziaku kolejnego- bo w sobote koncze diete kopenhaska. i potrzebuje jakiejs sensownej kontynuacji.... moze ktoras z was byla na 13 dniowej i przeszla na ta?

Gość Rybbbbaaaaa75
Witam dziewczyny:-)Ja się przyłączam od jutra jeśli można.Przeczytalam wasz caly topic i podoba mi się tu.Również bede stosowac diete 800kcal wg menu Marty:-)Zobaczymy:-)Do zrzucenia mam 15kg.Ale najpierw chcę zejśc poniżej 70kg i już bede zadowolona:)Pozdrawiam 26.02.2007->75kg cel pierwszy 26.03.2007->70kg cel drugi 10.04.2007->68kg cel trzeci 26.04.2007->65kg cel ostatni 26.05.2007->60kg

Gość M a r c i a
mroczny aniele cieszę sie że się trzymasz i bardzo Ci zazdroszcze :)przecież Ty jesteś szczupła, no ale każdy ma swój ideał do którego dąży:)trzymam kciuki napewno Ci się uda:)

Gość M a r c i a
Rybbbaaa cieszę się że się do nas przyłączasz, ja narazie przerwałam dietę 800kcal stosowałam ją tydzień ale w międzyczasie znalazłam topik z dietą amerykańska i postanowiłam sprobować więc narazie jestem na tej diecie (od dzisiaj) przez 5 dni (podobno - 5kg w 5 dni:) )zobacze jakie będą efekty i wracam na 800kcal uważam, że jest bardzo dobra, ale jak zrzuce te 5 kg w 5 dni to myśle że zwiększy się moja motywacja do zrzucania kg na 800kcal:) 3mam kciuki :)

Gość M a r c i a
mija 86 bardzo fajnie jak się przyłaczysz ja stosowałam kopenhaska 2 razy, za kazdym razem udało mi sie zgubić 7 kg ale niestety nie pomyslalam tak jak Ty teraz żeby odrazu przejsc na diete np.800kcal no i dlatego tez kilogramy wróciły (i to o wiele więcej:( ) ale więcej nie popełnie takiego błedu:) 3mam kciuki będziemy sie nawzajem wspierać:) to działa, jak masz chwile zwątpienia tzn. jak ja mam to właczam komputer i czytam przez godzine o sukcesach innych dziewczyn i znowu dostaje takiego powera...:)

Gość M a r c i a
a i jeszcze sobie przypomniałam że kupiłam sobie krem na cellulit eveline czytałam że podobno jest dobry no i niedrogi..posmarowałam sie nim i poprostu myślałam że zamarzne:) takie dziwne uczucie zimna jest po nim ale w sumie to takie fajne:) do tego zamierzam stosować peeling kawowy podobno razem jedno i drugie jest bardzo skuteczne:)

Gość M a r c i a
obliczyłam ile dzisiaj zjadłam kalorii..więc miało być ok600 ale skusiłam sie na koleją lampke wina...:) no i jest 700:) ale mysle ze to i tak dobrze:)zobaczymy za 5 dni:) najgorsze ze w ciagu tych 5ciu dni czeka mnie imreza i mysle ze tam niestety nie bede mogła ograniczyc sie tylko do lampki wina, pewnie namówią mnie na wódke:) no ale nie zobaczymy...zważę się w sobote:)w kazdym razie pomijajac ten alkohol, jezeli chodzi o jedzenie to nie tkne napewno niczego pozatym co jest w moim jadłospisie obiecuje!:)

Gość ultimate
Ecchhh....schudlam 26 kilo, wazylam 87,4 teraz waze 62,a schudnac udalo mi sie dopiero kiedy przestalam sie odchudzac tak jak wy sie odchudzacie:) posluchacie lub nie,ale wiedzcie, ze przy diecie ponizej 1000kcal organizm przestawia sie na gospodarke oszczdna i zwalnia sie wam metabilizm,skutkiem czego po diecie natychmiast kiedy przestajecie jesc tak niska dawke kalorii pojawia sie efekt jojo; to po pierwsze; po drugie, wyeliminowanie z diety calkowicie tluszczy powoduje spowolnienie spalania tkanki tluszczowej,pomijajac fakt ze brak tluszczu w diecie powoduje niemoznosc przyswajania przez organizm wielu witamin skutkiem czego potem pojawiaja sie problemy z wlosami i cera; po trzecie nawet diety 1200 kcal nie powinno sie stosowac dluzej niz 2-3 tygodnie. Smutna prawda jest taka, ze bez cwiczen raczej ciezko jest trwale schudnac.PO czwarte podczas diety powinno sie jesc 5-6 posilkow dziennie ; ja odchudzalam sie dieta 1500 kcal,z tym ze na sniadanie (7 rano ) okolo 450 - 500, sukcesywnie zmniejszalam i na kolacje (18.00) 250 - 300 max i potem juz nic. Przy cwiczeniach 3-4 razy w tygodniu chudlam okolo 1 - 1,5 kg na tydzien, jak latwo policzyc zrzucenie 26 kilowej nadwagi trwalo u mnie okolo 4,5 (od marca do mniej wiecej polowy lipca) miesiecy a to i tak byl bardzo krotki czas jak na taka nadwage. Wage utrzymuje od ponad roku,polubilam sie z cwiczeniami,zero celulitu,niestety tylko pare rozstepow zostalo ale przeboleje to:) Tak wiec naprawde, z calego serca radze wam nie odchudzac sie w ten sposob,bo to naprawde nic nie daje, taka dieta meczy i potem czlowiek rzuca sie na jedzenie,co jest naturalne zreszta;pomijajac fakt ze przy takiej diecie najpierw nastepuje odwodnienie i nawet do 5 kilo straconych na diecie 600 kcal to woda,niezaleznie o dtego ile pijecie. Pisze to dlatego ze sama przeszlam bardzo dluga droge zanim osiagnelam cel i przede wszystkim chcialam napisac ze przy diecie 1500 kcal w zasadzie ani razu nie bylam gloda, malo tego, sniadania czasem nie dojadalam bo nei dawalam rady:) pozdrawiam

Gość ultimate
Jesli ktos bedzie zainteresowany taka dieta to dajcie znac, zajrze tujutro i chetnie cos podpowiem - tyle ze to jest dieta dlgo terminowa dosc, ale jesli ktos ma do stracenia 15 lub wiecej kilo to niech sieni eludzi, ni ezrzuci tego trwale w miesiac i przedewszystkim bez cwiczen:( pozdrawiam:)

Gość mija86
ja po kopenhaskiej jestem przyzwyczajona do bardzo malej ilosci jedzenia. przez to ze siedze na uczelnie praktycznie codziennie od 8-19 to jakos łatwiej mi nie jesc;).... wiec mysle ze z 800kcal jakos pojdzie.z tymze nie dokonca jestem przekonana co jesc, czy skorzystac z jadlospisu Marci, czy np połączyc 800 kcal z dieta south beach. i jesctylko zezwolone rzeczy w 1 fazie?

Gość M a r c i a
Naprawdę dziękuję za wszystkie rady, i naprawde doceniam,to że chcesz pomóc innym...ale ja nie skorzystam:). Po pierwsze nie jestem głodna na 800kcal a 1000 to juz mi w zupełności wystarcza, naprawdę można się najeść. Podobno to, że najpierw stosuję się przez 2 tyg 800kcal a następnie przez 2 tyg. 1000kcal nie spowalnia przemiany materii. Jeżeli będę osłabiona czy żle się będę czuła po jakimś czasie to zrezygnuję z 800 i będę stosowała tylko 1000. Pozatym pierwsze słyszę żeby ditę 1200kcal zalecano stosować nie dłużej niż 2-3 tyg. Moją znajoma po wizycie w centrum zwalczania otyłości (a więc napewno miała do czynienia z profesjonalistami)dostała dietę redukcyją 1000kcal i stosowała ja napewno o wiele dłużej, żaden dietetyk napewno nie powiedział jej ,że można ją stosować tylko 2 tyg. stosowała ja o wiele dłużej, pięknie schudła. Napewno masz racje tzn Twój sposób na odchudznie jest dobry, ale jest zbyt długotrwały jak dla mnie a ja mam dużo do zrzucenia i zależy mi na czasie( pozatym jak juz mówiłam to nie jest tak, że ja na diecie 800kcal czy 1000 jakoś się katuję i głoduję- w zupełności mi to wystarcza), uważam, że nawet na tych niskokalorycznych dietach można trwale pozbyć się kg tylko poprostu trzeba z nich dobrze wychodzić ,stopnoiwo zwiększając ilość spożywanych kalorii. Jeszcze raz dzięki za rady,Pozrawiam

Gość mija86
marcia : a o co chodzi w diecie amerykanskiej??

Gość M a r c i a
mija86 dietę amerykańska znalazłam niedawno na jakimś topiku i bardzo się z tego cieszę:)są rózne wersje ale ja stosuję tą która była opisana w Super linii ,wcześniej już pisałam o co w niej chodzi ale niech Ci będzie napiszę jeszcze raz:)to jest tak: godz.10- kawa i pół serka topionego 12-jajko na twardo 14-jabłko 16-200g.gotowanego chudego mięsa można dodać trochę warzyw 18-150g.białego sera chudego 20-lampka czerwonego wina chodzi o to żeby jeść co dwie godziny nie musisz zaczynać o 10:) efekt jest podobno taki : minus 5kg w 5 dni

Gość M a r c i a
ja jem pierś z kurczaka 150g. do tego kawałeczek papryki i pół kostki sera białego chudego czyli ok 120g.(ale od jutra chyba zamienię na serek wiejski light bo jest smaczniejszy a to chyba mniej więcej to samo) po dwóch dniach napewno czuję się lżejsza ale zważę się dopiero po 5ciu dniach:) przyznam że wczoraj było wszystko super ale dzisiaj wieczorem byłam już troszkę rozdrażniona, wszystko mnie denerwowało ale napiłam sie winka i jest ok:) (mam nadzieję,że nie popadnę w alkoholizm:) )

Gość M a r c i a
Hej:) dzisiaj zrobiłam sobie przerwę w diecie amerykanskiej wiem, że trwa 5 dni itd ale mialam dzisiaj dzien wolny i tak to jest jak ma się za dużo wolnego czasu:) zrobiłam sobie pieczarki duszone z warzywami:) w kazdym razie napewno nie przekroczyłam 1000kcal no i jutro dalej dieta amerykańska bo czuję że schudłam po tych dwóch dniach amerykańskiej troszkę:) szkoda że tak mało się odzywacie:( pewnie zanlazłyście sobie inne topiki :( mam nadzieję, że mnie tak całkiem nie zostawicie:) buziaki

Gość mija86
cos cicho sie na tym forum zrobilo, ja juz jestem na 11 dniu kopenhaskiej i w sobote mam juz koniec... w niedziele zrobie sobie przerwe ;> a od poniedzialku zaczne 800 lub 1000kcal... nie moge sie zdecydowac- ale to wyjdzie w praniu jak sie bede czula. Marcia, jestes zadowolona z rezultatow?? ile schudłaś?

Gość M a r c i a
gratuluje wytrwałości nie każdemu udaje się wytrzymać az tyle na kopenhaskiej:) ja byłam na diecie 800kcal w tamtym tyg schudłam 1,5kg ( dodam że pozwoliłam sobie nieraz na jakies piwko:) ) a w weeknd zjadłam więcej niż 800 napewno, także było sporo odstepstw od diety:) teraz jestem na diecie amerykanskiej jeszcze pare dni i pózniej znowu 800. Podoba mi sie ta dieta, nie czuję się na niej głodna. Ja tam na poczatku pisałam o takiej diecie mieszanej najpierw 2 tyg.800 pozniej 2 tyg1000 i taką miałam stosować ale w między czasie znalazłam amerykańka i musiałam spróbować:) Myślę, że przy mojej obecnej wadze jeżeli nie bedę 'grzeszyć':) na diecie 800 to tygodniowo będe chudła ok 2- 2,5 kg przynajmniej na poczatku bo pózniej wiadomo że się wolniej chudnie. A Ty ile schudłas do tej pory na kopenhaskiej? ile ważysz i ile masz wzrostu jeżeli mogę spytać:)

Gość mija86
mam 167cm waga z poczatku kopenchaskiej 57 po 11 dniach : 51 mam nadzieje ze po skonczeniu uda mi sie utrzymac rezulata. zreszta nie wazne jest dla mnie to co wskazuje waga, ale to ze oddtuscily mi sie posladki i nogi :D

Gość M a r c i a
mija gratuluję:) musisz wyglądać super, ale Ty chcesz jeszcze sie odchudzac? czy poprostu ustabilizować wage? Ja wczoraj i dzisisiaj 800-1000kcal jem ale jutro juz napewno chce wrócic do amerykanskiej:) czy ktoś jeszcze napisze jak mu idzie?:(

Gość mija86
zdziwilabys sie jakja wygladam, mimo niskiej (wg mnie) wagi, mam naprawde sporo tuszczu- ktory jak wiadomo jest lekki :P ale wyglada strasznie. i na dodatek jestem bardzo nie proporcionalna... a to mi bardzo przeszkadza:/ pojde na 800/1000kcal zeby nagle nie zrobic sie znow jak balonik. pozatym czuje ze tyle kalori dziennie powinno mi wystarczyc:D mysle tez o south beach.... do poniedzialku musze zdecydowac... a ta amerykanska mi nie odpowiada bo wino codziennie to nie dla mnie...;)