Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BeaVes

Pierwszy raz w mniejszą dziurkę - w jakim wieku?

Polecane posty

Ile miałyście lat gdy robiłyście to pierwszy raz? Miałam 25 lat i pierwsza próba nie była udana. Teraz jest inaczej :)

Gość smacznego wszystkim

Pytanie było o wiek, a nie o stosunek do seksu analnego :( Tak cięzko to zrozumieć?

Ktoś powycinał niektóre wypowiedzi :) Dobrze, bo to dzieciaki jakieś były.

Gość nie służą też do czego innego
:O Ale dupa służy dos rania. Nie dość, z ekobietom podczas porodów puszczają zwieracze, pękają krocza o odbyty oraz robią się hemoroidy, to jeszcze rozwalają sobie dupy przy ruchańsku:O Załamka. Zapytaj się dowolnego proktologa, co uważa na temat seksu analnego. A jak uważasz, z eto bzdura, to zapytaj się za kilka lat, kiedy już i tak tam trafisz. Jak miałam praktyki w szpitalu, akurat trafiłam na odział gdzie leżeli chorzy po operacji przewodu pokarmowego. Był tam pewien facet, który był gejem, po prostu przyjechał do szpitala zaraz po stosuku, w ogóle załamka, bo podczas penetracji zaczęła lecieć krew, jego kochaś się przeraził widocznie, albo on ścisnął zwieracz, nie wiem... w końcu mi takich szczegółów nie przedstawiano, ale jeszcez przyjechał do nas z prezerwatywą w odbycie:o Krwotok z odbytnicy, napuchniety odbyt. facet miał hemoroidy i w sumie myslał, z ejedna mu pękała, a potem się okazało, ze miał w ogóle raka jelia grubego, teraz ma założony sztuczny odbyt:o Inny przykład- ten sam oddział, trzy dni po tym facecie trafiła panna, która jest prostytutką. Nie dość, że miała żółtaczkę, to jeszcze analogicznie- rak jelita grubego:o I hemoroidy- choroba zawodowa kurewek chyba... W ogóle rak jelita grubego jest dość częstym schorzeniem, ok. 20% wszystkich lidzi, którzy trafiają na dłużej do szpitala w związku z kłopotami z układem pokarmowym, to ludzie chorzy na raka jelita grubego. A wy się pieprzcie, potem chodźcie sobie z worem na kał w wieku 40 czy 50 lat, w końcu torebki w tym sezonie są modne:O Załmaka. Zamiast dbać o siebie, zachowujecie się jak debile:o Dobrze, że moja praktyka się skończyła, bo nie mogłam już wytrzymac na tym oddziale, dosłownie stresowałam się co rano, że znowu będę musiałą oglądać te pooorane odbyty, kał w workach i wdychać smród fekaliów z sali chorych:o

Gość nie służą też do czego innego
aha, żebny nie było, ze nie na temat. ja tego nie robiłam nigdy i nie zamierzam:)

Gość ale spełniają inną funkcję
tak, dzieciaki. Pewnie starsze od Ciebie...

To co napisalaś niewiele wspolnego ma z tematem. Mam cos wspólnego z mdycyną, wiec znam konsekwencje medyczne. Moze i piszesz prawdę, ale wyrwaną z kontekstu. Nie namawiam cie do niczego.

Gość 49
lat 👄

Gość przypuszczam ze wiem
kto za ten odszerny wpis odpowiedzialny jest i jestem wdzieczny zarowno autorce ze Cie do tego objasnienia sprowokowala ale przedewszystkim Tobie za rozszerzenie wiedzy bez ogrudek i ....... prostolinijnie, ;-) dzieki 🖐️

Gość psychodelic
Ja mam nawet duzo wspolnego z medycyna... Co do przeznaczenia odbytu to sie zgadzam. Co do konsekwencji zdrowotnych przy nieumiejetnym, brutalnym seksie tez sie zgadzam. Co do hemoroidow, to juz mnie nie uczyli, ze to seks analny powoduje.. wlasciwie to jest caly szereg innych wazniejszych czynnikow, wlasciwie, jezeli juz, to wymienilbym to na ostatnim miejscu. Natomiast rak jelita grubego to rzeczywiscie bardzo czeste schorzenie, jednak z tym rodzajem seksu nie ma nic wspolnego. Owszem straszna choroba, obarczona duzym ryzykiem zgonu, ale czynniki predysponujace sa akurat inne ( genetyka, dieta, polipy... ).

ja mialam 32 ....udalo sie za pierwszym razem ...choc nie ukrywam ze bylo bardzo ciezko...przede wszystkim moze dlatego bo nie wybralismy dobrej pozycji....zrobilismy to na lyzeczke...teraz jej juz nie wykorzystuje....najlepiej lubie na pieska ..ewentualnie od przodu...

Gość a dalej
to ty strasznie stara dupa jestes :O

no pewnie ze stara.....mam 35 i wcale sie tego nie wstydze...jak dojdziesz do mojego wieku stwierdzisz ze jest on najlepszy...najbardziej ekscytujacy i pociagajacy w calym zyciu....

Gość a ja miałam wtedy i mam nadal
23 lata, ale udało się za którąś próbą z kolei. było...uf jak dobrze!!!

Dopiero wtedy zaczyna sie rozumiec swoja seksualnosc :)

Gość nigdy tak tego nie robilam
jakos nie czekam z utesknieniem na ta chhwile - wole tradycyjne metody kochania sie. mam 25 lat

Gość serio wam to
sprawia przyjemnosc? a dlugo jestescie ze swoimi partnerami i kto proponowal taki sex wy czy oni?

Gość a dalej
wiesz, to nie chodzi o to, że ten wiek jest zły i masz się do grobu kłaść, czy coś, tylko chodzi o to, co sobą reprezentujesz. Nie wiem jak w życiu, ale tu na tym forum. Myślałam, że z ciebie jakaś niewyżyta dwudziestokilkulatka co za wcześnie wyszła za mąż, ale znowu przykre rozczarowanie :(

Sprawia. Wielka nawet od czasu do czasu. Kiedys nie bylam przekonana, ale przyszedl taki dzien, ze chcialam sprobowac i bylo niesamowicie niezwykle i podniecajaco :)

Gość mam to
w du pie :-)