Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BeaVes

Pierwszy raz w mniejszą dziurkę - w jakim wieku?

Polecane posty

Gość mandzuria
dla mnie to jest obrzydliwe jednak i nie wciskać mi tu kitu, że jak się kocha kogoś to razem z jego dupą :D

Wolisz aby widzial w tobie tylko kawał fiuta, albo zwykła szpare? :O

Gość przestańcie się ekscytować
jak można tak przedmiotowo podchodzić do cielesności... miłosci..:o

Gość mandzuria
nie wiem co masz na mysli beaves, jak chcialas mnie obrazic, to gratulacje. Z twojej wypowiedzi wynika, ze jak koles nie posuwa laski w dupę, to widzi w niej tylko szparę :O Współczuję.

Jesli sie kogos kocha, to w calosci, z dupa wlacznie ;) Skoro nie umiesz precyzowac mysli i czytac ze zrozumieniem, to daj sobie spokoj mandzuria :O

Gość a ja miałam i nadal mam
mam pytanie do osób które tego nie robiły: PO CO WCHODZICIE NA TEN POST??? po co się wypowiadacie, skoro jest wyraźnie napisane że autora interesuje tylko wiek w jakim to robiliście, a skoro wy tego NIE zrobiliście to się nie wypowiadajcie bo nie ma po co!!! i jeszcze jedno dlaczego mówicie że to jest obrzydliwe, że tego nie lubicie skoro nie robiliście, nie próbowaliście??? najpierw się próbuje a potem mówi czy sie lubi czy nie. więc jeśli nie chcecie odpowiedzieć na pytanie to sp...

Gość mandzuria
kolejny topic do obrazania. Widac, ze chcesz sobie ulzyc. Wyobraz sobie, ze sa faceci i kobiety ktorych anal nie kreci. zegnam

Gość kochasz więc dbasz
kochasz więc dbasz o to, żeby nie robić krzywdy ukochanej osobie. nie wpychasz jej w żaden otówr nic bez jej woli i akceptacji

Gość mandzuria
a kto tu napisal z tych co nie robili, ze nie lubi? :D jak poradzila ci starsza kolezanka: czytaj ze zrozumieniem :) A to forum jest i jak ktokolwiek ma ochoteto się wypowie czy tobie sie to podoba czy nie :)

Zegnam mandzuria ;) Moj poprzedni wpis dotyczyl \"a ja miałam i nadal mam\"

Gość nadsatwiajcie dup
bo na wiecej was nie stac. zal mi was

Przyjelam do wiadomosci, ze nie lubisz i juz. Twoje zdanie mnie nie interesuje. Jesli chcesz mnie nawracac, przekonywac jaka jestem brudna, zboczona, kurewska itd, ... daj sobie spokoj. Zadalam konkretne pytanie i tyle ;)

jak bym się na to nie zgodziła to mój facet swego fiutka by mi tam nie wetknął ale skoro ja tego chciałam to dlaczego nie??? skoro ludzie sie kochaja, chcą eksperymentować to proszę bardzo. seks jest takim samym polem do eksperymentów jak każde inne. jeśli ktoś ma ochotę to może wszystkiego próbować!!! może ktoś jeszcze odpowie na pytanie - W JAKIM WIEKU???

Nastepny nawiedzony :O Na wszystko masz recepte? :D

czy to do mnie pyt było???

\"a ja miałam i nadal mam\" Specjalnie zadalam pytanie o wiek. Wydaje mi sie, ze stosunek do takiego seksu zmienia sie wraz z wiekiem. Chcialam sie przekonac, czy tak jest w rzeczywistosci, czy tak mi sie wydaje. Tutaj chyba sie tego nie dowiem :(

nie - \"a ja miałam i nadal mam\", to bylo do tego od nastawiania :)

bo już sie wkurzyłam :) a na poważne to chyba zależy od wieku. jak zaczęliśmy kiedyś o tym gadać z moim facetem (miałam jakieś 20 lat) to powiedziałam że nigdy w życiu! nie i już. a teraz jak lepiej poznałam siebie , jego, swoje ciało, potrzeby reakcje, jak jestem w 10000% pewna że nie zrobi nic na co sie nie zgodzę to sama go zaproponowałam! i nie żałuję. więc myśle że to zależy od wieku, znajomości siebie i jego, od dojrzałości. :) może pomogłam rozwikłać twe wątpliwości.

czasem wiesz trochę kupki mi wyleci, ale my kochamy wszystkie swoje wydzieliny więc to nie kłopot. pozdrawiam

nie podszywaj sie debi...

to wyżej to podszyw zreszta sama wiesz jak to robisz, ze takie niespodzianki sie zdarzaja ;)

beaves a tobie tez sie zdarzaja takie niespodzianki? hihi mi za ktoryms razem wyskoczył klocuszek, taki mały, bo juz czulam ze nie mogę wytrzymać hihi, ale mój misiek powiedział, że to nic strasznego :) zresztą naprawde ja go kocham całego i on mnie też, dlatego też jak robię ludzika to tylko z połykiem. to znaczy prawdziwe oddanie :)

Potrafie odroznic ciebie od podszywu. Po sposobie wypowiedzi :)

dzięki!!! denerwują mnie ludzie którzy nie mogą nawet własnego pseudo sobie wybrać a co tu dopiero mówić o jakiś normalnych wypowiedziach. panie podszywaczu co do klocuszków i innych takich to po odpowiednim przygotowaniu nie ma takich problemów. a \"lodzik z połykiem\" to nie jest wcale dowód oddania czy miłości, no bo dowodzić to ja mogę twierdzenie matematyczne a nie uczucia swoje!!

Nic sobie z tego nie rob. Dzieciakow tu nie brakuje ;) Takich troche starszych rowniez ;)