Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 18, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość seni Napisano Luty 18, 2007 cześć nigdy nie miałem dziewczyny!!!:D nadal jesteś samotny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 18, 2007 Tak , nadal a co Ty mnie znasz:)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wredna_Ja 0 Napisano Luty 18, 2007 Odnosze wrazenie, ze... Pucio, to Ty? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość seni Napisano Luty 18, 2007 wszyscy cię tu znają:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 18, 2007 Jestem sławny?????????? Nie nie Pucio to Pucio a Nigdy nie miałem dziewczyny 23 to Nigdy nie miałem dziewczyny 23 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Takatamsobie 0 Napisano Luty 18, 2007 To Ty jesteś ten starszy facet???!! No, nie mogę!!! :D :D :D :D :D ;D :D :D itd.!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość seni Napisano Luty 18, 2007 no wiesz... dla mnie jesteś jak gwiazdor jakiś!:D:) Błyszczysz wśród tłumu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Logi Tech Napisano Luty 19, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kafe ona Napisano Luty 19, 2007 wiecie czego bym się bała? że gdy spróbuje ze mną, że ciągle będzie odczuwać ciekawość jakby to było z inną :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 19, 2007 A żebyś wiedziała, a żebyś wiedziała! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kafe ona Napisano Luty 19, 2007 i tu może być "strach" odczuwany przez kobietę, nie zdziwienie, rozbawienie ale taka niepewność, że On zawsze może się zastanawiać - jakby to z inną było. chociaż nie twierdzę, że nie ma ludzi, co nie byli tylko z jednym partnerem przez całe życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kafe ona Napisano Luty 19, 2007 =ja= wbrew pozorom i tej całej brutalności mówienia o tym, taki facet jest |"bezpieczniejszy" który ma kilka dziewczyn za sobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 19, 2007 Ale ja wcale tego nie kryję, że właśnie chciałbym spróbować z wieloma, żeby zaspokoić ta ciekawość. Ale to oczywiście dopiero jak się ośmielę do dziewczyn. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Licealista z Marsa* Napisano Luty 19, 2007 kurwa mać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 19, 2007 o co chodzi licealisto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takajakada Napisano Luty 19, 2007 No chyba muszę Ci dupy dać.:O Będziesz umiał mnie rozdziewiczyć? Też już stara dupa jestem (19), a chciałoby się zaszaleć.;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 19, 2007 nie będę umiał:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takajakada Napisano Luty 19, 2007 No to mam pecha. :( Idę na erotyczne, może tam jakiś stary satyr się mną zajmie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ten no Napisano Luty 19, 2007 kolo, już mnie wkurwiasz, oto smutna prawda i samego mnie to boli :-( Podeślę Ci jakąś panienę, tylko powiedz gdzie, i blond czy brunetka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 19, 2007 masz hurtownie??????????????? poproszę brunetkę;) ach zapomniałbym o adresie nnmd23@o2.pl Czekam!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Licealista z Marsa* Napisano Luty 19, 2007 Ja mam pełno ślicznotek, ale weź cos zrób z tym charakterem? Ileż można? :-O Postawa niegodna faceta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takajakada Napisano Luty 19, 2007 Takiej bruneteczki o cygańskiej urodzie, jak moja nie znajdziesz w żadnej hurtowni. :) Żałuj źle podjętej decyzji, bo propozycja była prawie poważna, mimo, że nie wiem, jak wyglądasz. Wbrew temu, co piszemy - Twój styl bycia mnie zauroczył. Wiem, że mężczyźni kochają oczami, więc wiem, że gdybyś zobaczył, co własnie straciłeś - nie wybaczyłbyś sobie nigdy.:) Pa, niezdecydowany samotniku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 19, 2007 wiesz mniejsze ryzyko na ulicy szukac dziewczyny niz tu na takiego wabia się dać zlapac, skąd moge wiedziec ze nie ejstes pryszczatym onanistą? ja np jestem onanista ale nie pryszczatym!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takajakada Napisano Luty 19, 2007 Nieufny jak zawsze.:) Nie jestem dziewicą i mam 21 lat. Miałam już chlopaka, takiego najwspanialszego na świecie. Rzucił mnie z głupiego powodu, bo nie chciałam nawet spróbować seksu analnego.:( Taka była i tyle była warta jego miłość.:) A ja? No cóż... Będę teraz rozkochiwać Was w sobie, bo mam ku temu naprawdę dobre warunki fizycze, a potem będę Was rzucać.:) I będę się puszczać z kim popadnie, bo miłości NIE MA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 19, 2007 e tam, milosc jest, ja np to bym dopiero dziewczę kochał.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach