Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 23

Czy starszy facet, który nigdy...też może dać kobiecie prawdziwą miłość itp itd?

Polecane posty

Gość seni
cześć nigdy nie miałem dziewczyny!!!:D nadal jesteś samotny?

Gość seni
wszyscy cię tu znają:)

Gość seni
no wiesz... dla mnie jesteś jak gwiazdor jakiś!:D:) Błyszczysz wśród tłumu

Gość Logi Tech

Gość kafe ona
wiecie czego bym się bała? że gdy spróbuje ze mną, że ciągle będzie odczuwać ciekawość jakby to było z inną :(

Gość kafe ona
i tu może być "strach" odczuwany przez kobietę, nie zdziwienie, rozbawienie ale taka niepewność, że On zawsze może się zastanawiać - jakby to z inną było. chociaż nie twierdzę, że nie ma ludzi, co nie byli tylko z jednym partnerem przez całe życie.

Gość kafe ona
=ja= wbrew pozorom i tej całej brutalności mówienia o tym, taki facet jest |"bezpieczniejszy" który ma kilka dziewczyn za sobą.

Gość Licealista z Marsa*
kurwa mać!

Gość takajakada
No chyba muszę Ci dupy dać.:O Będziesz umiał mnie rozdziewiczyć? Też już stara dupa jestem (19), a chciałoby się zaszaleć.;)

Gość takajakada
No to mam pecha. :( Idę na erotyczne, może tam jakiś stary satyr się mną zajmie.😭

Gość ten no
kolo, już mnie wkurwiasz, oto smutna prawda i samego mnie to boli :-( Podeślę Ci jakąś panienę, tylko powiedz gdzie, i blond czy brunetka.

Gość Licealista z Marsa*
Ja mam pełno ślicznotek, ale weź cos zrób z tym charakterem? Ileż można? :-O Postawa niegodna faceta.

Gość takajakada
Takiej bruneteczki o cygańskiej urodzie, jak moja nie znajdziesz w żadnej hurtowni. :) Żałuj źle podjętej decyzji, bo propozycja była prawie poważna, mimo, że nie wiem, jak wyglądasz. Wbrew temu, co piszemy - Twój styl bycia mnie zauroczył. Wiem, że mężczyźni kochają oczami, więc wiem, że gdybyś zobaczył, co własnie straciłeś - nie wybaczyłbyś sobie nigdy.:) Pa, niezdecydowany samotniku. 🌻

Gość takajakada
Nieufny jak zawsze.:) Nie jestem dziewicą i mam 21 lat. Miałam już chlopaka, takiego najwspanialszego na świecie. Rzucił mnie z głupiego powodu, bo nie chciałam nawet spróbować seksu analnego.:( Taka była i tyle była warta jego miłość.:) A ja? No cóż... Będę teraz rozkochiwać Was w sobie, bo mam ku temu naprawdę dobre warunki fizycze, a potem będę Was rzucać.:) I będę się puszczać z kim popadnie, bo miłości NIE MA!