Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorado

niesmiala dziewczyna

Polecane posty

Gość kolorado

Poznalem dziewczyne , jest sliczna , mila , sympatyczna , ale strasznie niesmiala, umowilem sie z nia kilka razy ale nawet jej nie pocalowlem , zreszta widze ciagle ze ona sie wstydzi , nie wiem dlaczego nie jest moloda ma 21 lat , i b. ladna . Jak ja troche osmielic ? Jak myslicie co moze byc powodem ?

Gość usmiechnieta
nie skrzywdz jej!!

Gość usmiechnieta
wyskakuje z tym tak bo dziewczyna na pewno jest niesamowicie wrazliwa. czytalam jej opis i dokladnie takie slowa slysze o sobie. dlatego domyslam sie jak bardzo jest wrazliwa. a jak ja osmielic... chyba nie ma innej rady niz czas - razem spedzony oczywiscie. z czasem zacznie sie otwierac.

Gość kolorado
nie mam zamiaru jej krywdzic , jest super, naprawde :-)

Gość usmiechnieta
no to oby tak dalej bylo. ja uwazam ze takie dziewczyny sa bardzo wartosciowe, wiec warto poczekac nawet troche dlugo az sie otworzy :)

Gość usmiechnieta
hm... nie pisdalam o sobie. moze zabrzmialo nieskromnie, ale nie siebie mialam na mysli. uwazam ze nie jestem bezwarotsciowa. a mam przyjaciolke jeszcze bardziej niesmiala niz ja, zamknieta w sobie i naprawde uwazam ze jest bardzo wartosciowa i ciesze sie ze mialam szczescie pozanc taka osobe... ale co ja tu bede o tym pisac :)