Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzanka_

Czy szampon NERIL z Garniera można też używać do farbowanych włosów?

Polecane posty

Gość zuzanka_
nikt nie wie???

ja uzywalam i moim zdaniem zmywa farbe. Farbuje wlosy na ciemny braz i po zuzyciu jednej butelki nerilu wosy mialam srednio brazowe

Gość zuzanka_
No właśnie o to mi chodziło więc zmartwiłaś mnie, bo i ja farbuję włosy na ciemny brąz, ale skoro kolor schodzi jeszcze szybciej po tym szamponie to odpuszczę go sobie:( a szkoda, bo podobno jest świetny

Gość zuzanka_
A powiedz mi tylko czy rzeczywiście po tym szamponie rosną na głowie nowe włosy?

powiem Ci tak, początkowo duzo mi ich wychodzilo- tak jak zreszta jest napisane na butelce, teraz po jakims 1,5 miesiaca widze tam jakies nowe krotkie wlosy, wiec sobie tlumacze ze to po szamponie :)

Gość zuzanka_
Jeśli juz po 1,5 miesiąca używania zauważyłaś coś takiego to i tak uważam, że to jest bardzo szybko:) to rzeczywiscie musi być świetny szampon. Nie wiem czy kupić czy nie? bo szkoda mi koloru:O

ale wiesz, nie jest to jakies drastyczne zmywanie, po prostu na pewno farba zmywa sie szybciej. Mnie bardziej przeraza to ze poczatkowo te włosy tak wychodza- troche sie boje zaczac ta druga butelke...

Gość zuzanka_
Jak to? to po nim włosy wypadają czy rosną???

na poczatku moze (ale nie musi) nasilic sie wypadanie włosów, tak tez jest napisane na opakowaniu, a to niby po to ze wypadaja te włosy ktore sa słabe a na ich miejsce rosna nowe, mocniejsze i zdrowsze. I tak jak pisalam mi poczatkowo sporo tych wlosów wypadlo:(

Gość zuzanka_
eeeeee, no to teraz powinno być spoko, bo te które miały wypaść już wypadły i napisałaś, że widzisz już te nowe, które wyrastają, tak?

tak, tak widze takie nowe male wloski, wiec moze rzeczywiscie jest tak jak pisza:)

Gość zuzanka_
Może jeszcze ktoś się wypowie? bo mam dylemat co z tym kolorem:O

Gość jaaaa 34
dla mnie ten szampon NIC nie daje, strasznie wysusza i plącze włosy i dodatkowo śmierdzi:O Ja go wyrzuciłam:( Po kilku myciach moje włosy były suche jak siano i znioszczone, chociaż normalnie są śliczne i po prostu wylądował w śmieciach.