Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzynkaa

Najoryginalniejszy podryw ?

Polecane posty

Gość Katarzynkaa

Jaki byl wasz najoryginalniejszy podryw? Jak Was najoryginalnie porywano ? Jaki byl najlepszy podryw ?

Gość liczkoliczko
facet wylał na mnie kawę :-o Nie umówiłam się z nim jednak ;-)

Gość dghjkl
A mnie obrażał. Głupie docinki, złośliwostki. No, tego to ja w ogóle nie rozumiem. Jak facet, któremu się podobałam i to bardzo ( wiem to od jego brata, któremu się zwierzał) może się tak idiotycznie zachowywać. I to gość 30- letni a nie jakiś małolat.

Gość Nuuda
dghjkl :classic_cool: miałaś farta,dobrze że Ciebie nie opluł, :classic_cool: chociaż? mógł przecież po koleżeńsku wypłacić Ci siarczystego liścia, oczywiście w imię miłości :D

Gość dghjkl
Haaaa, dobre. Nie , on nie był typem chama totalnego, nic z tych rzeczy. Był bardzo nieśmiały i wydawało mu się,że głupimi docinkami zainteresuje mnie sobą. Jakoś chciał zwrócić moją uwagę, szkoda tylko,że nie oczarowywał mnie intelektem czy przymiotami charakteru ( a takowe miał, to nie był prymityw). Głupio wymyślił. Jego strata. :)

Gość Nuuda
Może lepiej sama przejmij inicjatywe :classic_cool: Serio troche to śmieszne, koleś po prostu jest wymiataczem :D ....powiedzmy że przyśpieszony kurs podrywu opanował w jednym palcu...:P

Gość dghjkl
Nuuuda, ja nic już nie będę przejmować :) Nie po tych chamskich zagrywkach, ktore mi zgotował. A to nie jest gówniarz - tylko dojrzały facet... Zabawne, bo to naprawdę niegłupi facet, można fantastycznie z nim pogadać o wszystkim - o fizyce atomowej o o d......ie Maryni. Szkoda tylko,że jak się (ponoć) we mnie zadurzył to mu odbiło. Ja już poszłam swoją drogą. Na koniec dostał ode mnie opieprz - może następną kobietę potraktuje lepiej.

Gość Nuuda
w sumie to i może lepiej;) jeszcze pomyślałby sobie że idealnie wyrywa panny :classic_cool:

Gość Nuuda
Ja lubie ser zpodlaski

Gość wkurwiona na maxa
co za cwel sie podszywa?:classic_cool:

Gość przy zapoznaniu sie...
zapytałam, czy możemy się jutro spotkać we dwoje, po czym dodałam (DLA żARTU) : lubię na jeźdźca, tylko ty leżysz :D i poskutkowało, za 3 miesiące się pobieramy:P

Gość hahahah...
walisz sie troche.... :)

hehe moj najlpeszy był nad morzem siedziałam na ławce w parku kolezanka poszła kupic sobie loda,pdchdzi do mnie sympatyczny 20sto latek i pyta sie mnie czy mam telefon,ja ze mam,a on czy moze zadownic do mamy ,ja wielkie oczy na niego,a on bo obiecałem ze jak znajde kobiete mojeg zycia to zadziwnie do mamy :):):):)

Gość zielonaflegma
paczi no naprawde bardzo oryginalny podryf cie spotkał! co było dalej? opowiadaj!!!!!!!!!

Gość flakizolejem
raz stoimi przy drodze w obcym miescie. podjezdza na rowerze chlopaczek do mojej kolezanki i mowi tak: "ej sory ej, moj kolega chce twoj numer telefonu" no to było zajebiste! moja kumela tylko popatrzyla na niego wzrokiem a la: daaaa...

Gość paczii
no niestety nie udało mu sie mnie poderwac bo moje serce jest juz zajete ale wypalilismy razem papierosa i kazdy poszedl w swoja strone :) gdybym była wolna napewno bym sie z nim umowiła :)))

Ja kiedys bylam na imprezie u mojej kolezanki. Byl tam facet, ktory troche sie wstawil. Podszedl do mnie i powiedzila, ze jestem najbrzydsza i najochydniejsza kreatura jaka kiedykolwiek w zyciu poznal. Po czym odwrocil sie na piecie i poszedl.ja to olalam, aczkolwiek bylam troche wkurzona...kilka dni pozniej dostaje kwiaty a tam bilecik...od tego samego dupka..napisal, ze zajelo mu to troche czasu nim zdobyl moj adres i ze baaaaardzo zaluje, ze tak mnie wtedy wyzwal, ale nie mial pojecia co mu do glowy strzelilo...w ramach rekompensacjii zaprosil mnie do restauracjii...ja nadal bylam wkurzona wiec sie z nim umowilam, ale tylko po to, aby mu wygarnac jakim jest dupkiem a pozniej i nie mialam zadnych planow aby wiazac sie z tym chamem...no i tak minelo juz dwa latka jak jestesmy najszczesliwsza para pod sloncem:)

Gość franek z budowy
to z tym telefonem jest zajebiste moze kiedys wykorzystam :D

Gość fqeff
Snoepje, no ten podryw trudno przebić!