Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedysradosna

zle mi

Polecane posty

Gość smutna w słoneczny dzień
tyle że ja nie mam czasu na pracę. Od 8 do 19 uczelnia- codziennie. :(

Gość kiedysradosna
a na studiach nie masz nikogo? Nie izoluj się na studiach, bo znajomosci ze studiow pote moga procentowac.

Mam, ale ta kumpela jest z daleka, i jezi do domu..tak więc nawet w weekend nijak się spotkać..:(

Gość kiedysradosna
pierwszy--->ja mam taki sajgon w zyciu, ze jakbym mialam jeszcze dolozyc do tego faceta... A jak Ty to sobie wyobrazasz poza tym? Przeciez faceci wolą podrywac, chyba nie?

Gość facetttttt
kiedys radosna naisz skad jestes i ile masz lat

kiedysradosna a co takiego sie stało ze nie ma ludzi wokól ciebie zdaje sobie sprawe ze mozna sie czuc samotnym ale kurcze studia to walsnie chyba najlepszy czas zeby sie kumplowac a co z ludzmi ze szkoły średniej smutnie to brzmi a moze ludzie inaczej cie postrzegaja myślą ze masz kupe znjomych i nic ci nie proponuja moze czasmia trzeba sie odezwac no nie wiem pozdrawiam

kiedysradosna To normalne jest że faceci podrywają kobiety ale kobiety również powinny wykazać minimum inicjatywy i pozwalać się poderwać :) Aż tak się Tobie nie układa ?

Gość kiedysradosna
Fanousek --->ja chodzilam do liceum dla pracujących. Wiesz ja myslę, ze sama sobie zapracowałam na to,ze jestem w tej sytuacji -ciagle tylko nauka i praca, mistrzowskie uprawianie sportu, czyli jakby 2ga szkola..potem studia i tez tylko praca... Tylko uczylam się i pracowałam-od zawsze.

Gość kiedysradosna
facetttttt --->dziękuję za dobre chęci, ale nie chcę zeby ktoś mnie poznawał w chwili desperacji i gdu jestem w stanie rozsypki

Gość facetttttt
to cos slabo racowalas skoro teraz niczego nie masz czym moglabys sie cieszyc . zalosna jestes

facettt--> co ty tam wiesz..:(

kurcze no to faktycznie można paru ludzi wartościowych zgubic po drodze, ale przecież tak nie musi być moze zstanów sie jaie znjomosci mogłabys odkurzyc i tak spróbowac nie ma przecież sytaucaji bez wyjścia zreszta poczatek tzn. ze gadasz tu z nami daje jakies nadzieje ze można kogos znaleźć:)

Gość kiedysradosna
facetttttt --->nie będę się przed Tobą tlumaczyć

kiedysradosna Czyli rozumiem, że nie masz czasu na randki , ponieważ pracujesz i studiujesz , do tego wpadłaś w lata i obawiasz się staropanieństwa , czy tak ?

Gość promienna
ona ma czas na randki:) Mysle, zeby miała siłe do działania;)

Gość kiedysradosna
pierwszy --->dokladnie tak, praca i nauka zajely mi caly dostępny czas

facettt jeżeli nie masz nic ciekawszego do powiedzenia to sie po prostu nie odzywaj!!!! nie kop leżącego bo ty z pewnościa jesteś lwem salonowy jeżeli kiedysradosna jest żałosna

kiedysradosna Napewno masz marzenia, własne zainteresowania i chyba masz wolne weekendy czasem, więc co szkodzi wyjść do ludzi i pokazać się ludziom ?

pierwszy lepszy ma rację to ty musisz zrobic pierwszy krok do ludzi bo oni sie o ciebie nie upomną tak jest ten świat skonstruowany:)

Gość kiedysradosna
pierwszy-->w weekendy odsypiam albo remontuję mieszkanie po zalaniu moze to i zalosne wszysto,ale od samej nauki i pracy to raczejmozna zwariować a nie do czegoś dojść :/ nie chcę Wam tu zawracac glowy, przepraszam ze się wywnętrzam

Super ze sie wywnętrzniasz, ale czy ty przypadkiem sie ciągle nie usprawiedliwasz bo tak łatwiej kurcze tak sobie myślę ze wiele osób jest ciągle czymś zajęta nie ma czasu, ale mimo to znajduje czas na spotakannia z innymi ludźmi dlatego tego ci serdecznie życze:)

Gość kiedysradosna
Fanousku---na wszystko potrzebne sa pieniądze, prawda?

kiedysradosna Rozumiem, że jesteś sama ze swoimi problemami ale pomyśl SKARBIE, że zawsze może się znaleźć ktoś, kto będzie chciał Tobie pomóc, tylko pozwól sobie dać szansę :)

Gość kiedysradosna
dzięki, ze pogadaliscie ze mną...musze sobie poprzestawiać hierarchię potrzeb, bo tak jak dota zylam, to się nie da...:/ Poza tym zauwazylam, ze jak odpuscilam wysilki w jakims kierunku to to potem samo jakos wychodzilo, choc mi juz tak nie zalezalo. Pewnie z moimi klopotami tez tak będzie.

pieniązki to ty ustawiasz sobie w sowjej hierarchi na pierwszym drugim trzecim miejscu itd. a co do zznajmosci nie trzeba pieniązków ludzi mozna czasmi w tak fajnych sytuacjach poznać Daj sobie szanse:)

Gość kiedysradosna
nie no jasne...tylko, ze ja nie przywyklam do tego, żeby ktoś mi fundowal piwo albo herbatę w Maku

to moze czasmi daj sie ponieść i niech ktoś ci zafanduje herabatke czy pifko a ty kiedyś jka bedziesz miała pieniązki zafaundujesz mu:)

Gość kiedysradosna
ja też