Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maly Gosiaczek

ZROBIĘ WAM TEŚCIK PSYCHOLOGICZNY!-3 pytanka!

Polecane posty

kot - milutki, tajemniczy, indywidualista pstrag- zywiołowy, smaczny, sprytny kura - głupia, upierdliwa, wkurzająca

Gość wściekła macica
PIES ---> wierny, posłuszny, mądry KOŃ ---> silny, dziki, szybki KOT ---> niezależny, obrażalski, uparty

Gość wściekła macica
juz kiedys cos takiego robilm, ale zapomnialam co to na koncu wychodzi :) czekamy na wyniki :D

Gość Maly Gosiaczek
!!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! !!!!!!!!PONIZEJ PODAJE WYNIKI!!!!!!!!! Pierwsze zwierzę jakie wymieniliście opisuje jacy jesteście w domu, z rodzinką :) Drugie zwierze opisuje Was na gruncie zawodowym, Wasze zachowanie w pracy, w szkole ;) Trzecie zwierzę opisuje to, jacy jesteście w sprawach miłosnych, erotycznych :)

Kot - ciepły, mięciutki, wyniosły lew - wladczy mrówka - pracowita

Gość no dobra niech bedzi
dobrze, że pisałam na pomarańczowo :D

Gość jhhg
kot-mily,przytulny,cieply kon-dzii,szalony pies-przyjacielski

Gość ciężkie to jest...
misiek- puchaty, słodki, powolny mrówka - szybka, gryząca, paskudna żaba - obślizgła, zielona, rechocząca

Gość blubleble
nieprawda:(

Gość jhhg
szalona to ja w pracy nie jestem,chociaz moze szalona jestem,ze tam nadal pracuję

Gość lusi_24
tygrys-waleczny,szybki,ładny. kot-miły,zwinny,przytulny pies-obronny,duży,szybki

Gość to ja też..
kot - wymagający, egoistyczny, kapryśny ptak - wolny, kruchy, lekki sarna - lękliwa, piękna, łagodna

Gość 091276r
HIHIHIHIHI...DOBRE;)

Gość Maly Gosiaczek
Hihi no nie dziwię sie :D : Cyt. blubleble pająk-włochaty, jadowity, nieprzyjemny ślimak-oslizgły, powolny, miękki hiena-chuda, wredna, śmierdzaca Biedactwo ;) Może masz zły dzień :D

Gość a ja to znam
a ja inaczej znam:P pierwsze i drugie jacy jestescie i jak Was widza inni a trzecie jaki powinien byc Wasz zyciowy partner

Gość ciężkie to jest...
mi się nie zgadza, nie jestem zielona w sparach miłosnych :P chyba że sama o tym nie wiem :((

hahahaha BLUBLEBLE W łOZKU JEST, CYTUJE \"hiena-chuda, wredna, śmierdzaca\" :) :p

Gość blubleble
ooooo właśnie :)

Gość 091276r
Maly Gosiaczek👄 za to:)

Gość Maly Gosiaczek
😍 zróbcie swopim partnerom ;) 😍

Gość 091276r
blubleble - hahahahaha....o nie moge..:) Super! 👄

Gość blubleble
co za wstyd......ide stąd

Gość chce cie vinga
bo w sprawach erotycznych jestes pracowita

Gość Maly Gosiaczek
Ciesz sie ze na czarno nie pisalas :D Wiesz ja to zawsze robie moim chlopakom :D Jeden w milosci mial psa - grzyb, smierdzi, glupek :D inny mial koala-senny, spokojny, ustukany eukaliptusem a teraz to spotykam sie z facetem ktory mnie zabil bo ma tygrysa- waleczny, odwaga, madry :) Mmmmhmm :) To jest dobry tesck dla partnera :P

Gość i ja i ja i ja
żyrafa - smukła, zakochana, z gracja kangur - szybki, przytulny, silny tygrys - spokojny, wyniosły, pieszczoch :D

Gość Maly Gosiaczek
Mam jeszcze jeden :) Przygotujcie kartki papieru!

Gość buhahaha
ale najgorzej to ma ten ppppppppppppppp, bo on napisał kot - wstrętny, nieczuły, fałszywy lew - niedorozwinięty, chamski, prostacki pantera - zawistna, wulgarna, nieszczęśliwa