Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maly Gosiaczek

ZROBIĘ WAM TEŚCIK PSYCHOLOGICZNY!-3 pytanka!

Polecane posty

Gość testuj prosze
zolty- victoria pomaran- patrick czerwony - moja mama bialy- jaqulina zielony - bogusia 7 piatek

Gość testuj prosze
Hey , you bloody storm... dawaj rozwiazanie prosze.

Gość Maly Gosiaczek
znęca się :(

OTO ROZWIĄZANIE: Pierwsze pytanie odzwierciedla priorytety w Twoim życiu: Krowa: oznacza KARIERĘ Tygrys: oznacza HONOR, DUMĘ Owca: oznacza MIŁOŚĆ Koń: oznacza RODZINĘ Świnia: oznacza PIENIĄDZE Drugie pytanie: Opis psa to TWOJA WŁASNA OSOBOWOŚĆ Opis kota to OSOBOWOŚĆ TWOJEGO PARTNERA Opis szczura to OSOBOWOŚĆ TWOJEGO WROGA Opis kawy to OPIS TWOJEGO SEKSU Opis morza to OPIS TWOJEGO WŁASNEGO ŻYCIA Trzecie pytanie: Żółty: ta osoba nigdy Cię nie zapomni Pomarańczowy: tą osobę uważasz za prawdziwego przyjaciela Czerwony: tą osobę naprawdę kochasz Biały: to pokrewna dusza Zielony: kogoś kogo będziesz wspominać całe życie I jak, podoba się? :D :classic_cool:

Krok czwarty trochę z przymrużeniem oka: Wyślij ten tekst przynajmniej do tylu osób, ile wynosi Twoja ulubiona liczba, a Twoje życzenie spełni się w tym dniu tygodnia, który jest Twoim ulubionym.

Gość testuj prosze
No ladnie honor mi wyszedl na samym koncu, ale rodzina na pierwszym

Gość testuj prosze
Moja osobowosc - wiernosc moj patrner - tajemniczy moj wrog -chodzi wlasnymi drogami w seksie jestem pobudzona (no dzieki bogu) moje zycie to kolyszace fale. Moze byc.

czerwony- prawda biały- prawda w 50% morze- w 100% pozostałe może też hehe

Gość testuj prosze
no dawaj, dawaj

UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!! KOLEJNY TEST!!!!!!!!!!!!!!!!!! kto chętny, niech kartkę papieru położy przed sobą i w dłoń weźmie narzędzie pisząco-rysujące :)!

Gość Maly Gosiaczek
Honor Milosc Rodzina Kariera kasa (wahanie bylo tylko miedzy kariera a kas! wszystko sie zgadza bo bardzo homorowa jestem!) ja-wierny moj partner-seksowny :D wrog-madry mmmmm seks-smakowac zycie-bezmiar :D Niezle wyszlo! Z kolorami niezly zawrot glowy bo wyszlo ze cale zycie mnie bede wspominac mojego bylego ktory od 3 lat spokoju nie daje :( A Mama to pokrewna duszyczkka :)

ok już ale nie mam talentów manualnych :D

Gość juz juz juz
gotowa swinka :)

Gość takata
pies-wierny,przyjacielski,mądry świnia-brudna,śmierdząca,wielka kot-przebiegły,inteligentny,nieobliczalny

gotowa jestem ale moja swinia jest beznadziejna :D

Gość blubleble
tez namalowałam

Gość Maly Gosiaczek
i ja! uwielbiam Cie za te poprzednia zabawe! :)

UWAGA!!! ROZWIĄZANIE TESTU ŚWINIA!!! Otóż : świnia którą narysowałyście jest odzwierciedleniem cech Waszych charakterów. Jeśli świnia jest: - na górze kartki - jesteś osobą pozytywną i optymistyczną. - na środku kartki - jesteś realistą. - na dole kartki - jesteś pesymistą i masz tendencje do negatywnych zachowań. - zwróconą głową w lewo - jesteś przyjazny, podtrzymujesz tradycje i pamiętasz o okazjach (urodziny itp.) - zwróconą głową w prawo - jesteś aktywny i postępowy, brak ci poczucia więzi rodzinnych, nie pamiętasz o okazjach. - zwróconą głową na wprost (patrzy na ciebie) - jesteś bezpośredni, lubisz kręcić i motać, nie boisz się dyskusji ani ich nie unikasz. - z wieloma szczegółami - masz umysł analityczny, jesteś nieufny i ostrożny. - z niewieloma szczegółami - jesteś uczuciowy i naiwny, nie przywiązujesz wagi do drobiazgów, lubisz ryzyko. - z mniej niż 4 widocznymi nogami - czujesz się niepewnie, przeżywasz okres burzliwych zmian w twoim życiu. - z 4 nogami - jesteś spokojny, uparty i wierny swoim ideałom. - z więcej niż 4 nogami - jesteś chyba głupi :) Wielkość uszu - świadczy o tym jak dobrym słuchaczem jesteś (im większe tym lepszym). Długość ogona - świadczy o jakości twojego życia seksualnego!!! (oczywiście im dłuższy tym lepsze). Dobra, a teraz przyznajcie się, KTO NIE NARYSOWAŁ OGONA?!