Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła matka

Własnie uderzyłam w twarz moja 8 letnią córkę

Polecane posty

Gość zła matka

Gość BARDZO zła matka
:(

Gość zla matka
bo weszla do pokoju bez pukania gdy ja bylam no... z wujkiem.

Gość zła matka
Jeszcze gorzej. Jestem w depresji ale to niczego nie tłumaczy. Bardzo mi wstyd przed samą sobą i przed moją córką. Nie umiem sobie tego wybaczyć.

Gość porozmawiaj z nią
i przeproś jak dorosłego człowieka. Zrób tak, jeśli chcesz uratować swoje relacje z córką

Gość dzieci
dzieci uczą się zachowania doroslych :(

Gość dziara
ile ty wogole koieto masz lat?!

Gość zla matka
no ide sie seksic , bo to jedyne lekarstwo na depresje. zdrowy orgazm. a gowniare zamknelam w piwnicy. ale tylko na 2 godziny.

Gość Wyrozumiała inaczej
Ja swoja tez leje, gowniarz doprowadza mnie do szalu, nienawidze dzieci, kiedys ja przetrace

Gość znowu samaa
potem się dziwić, ze dzieciaki sie agresywnie zachowują. Niestety wszystko wynosi się z domu. Masz prawo do drugiej szansy. Pierwsza zmarnowałaś. Przeproś córke i módl się, by szybko zapomniała. CHociaż jest w takim wieku, ze już raczej nie zapomni.

Gość zła matka
30 lat

Gość dziara
Ty jestes jakas nienormalna!!!!! wez sie zastanow co ty robisz?? ty sie nazywasz matak?!! pfffff

Gość -05-055-0022-0066
Widzisz stara kfoko jak łapie wyciągałas to oczym myslałas, jeszcze za takie co ze nie zapukała a ty nigdy o niczym nie zapomisz moze dziecko zapomiało a ze ma szaloną matkie to sie dowiedzial kup jej słodycze zabawki i ja przepros ze jestes nico stuknieta chra na głowe itp ale my powo do bicia ze dziecko nie zapukało

Gość zla matka
wkurwia mnie ta moja gowniara bo wciaz o ojcu wspomina a ja juz jestem z takim wujkiem , ktorego ona nie cierpi.

Gość Wyrozumiała inaczej
Lać i sie nie zastanawiac, moja chodzi jak zegarek, jak jej nie pozwole to gęby nie otworzy

Gość heheeeeeeeeeeeeeeee
prezcież widać od razu, że to prowokacja

Gość a ty wk*rwiasz reszte swiata

Gość zla matka
Wyrozumiala dzięki.

Gość zła matka
To na temat ,że dziecko nie zapukało to nie ja napisałam. Nigdy wcześniej jej nie uderzyłam. A cukierkami jej nie przekupie bo to zrobiłam nie jest do wymazania cukierkiem czy zabawką

Gość pff
Nawet po gadce widac ze po***ebana

Niestety to nie prowokacja. Chociaż z niektórymi wpisami to się ktoś pode mnie podszywa. Nie wiem jak mam ją przeprosić.Nigdy wcześniej jej nie uderzyłam. A co do wspominania o ojcu to nie musi bo nie ma żadnego wujka jest tylko mąż i tato.

Gość -05-055-0022-0066
Co zwas za matki ze wy juz nie mozecie dac sobie rady w wychowaniu ale tyko rozwiazanie bicie radze i bardzo bym chciała jak wasze dzieci urosły a wy bedziecie juz stare nidojdy wteczas by wam za to spusciły w pier... az wam popęka na tyłkach ta stara skora a jesc wogule

Gość -05-055-0022-0066
Bo dziecki weszło do pokoju bez pukania bo matka pewnie była w obieciach wujka a moze juz napalona na sex nago i dziecko zobaczyło matkie wyrodną w akcj

Stało się strasznie. Wyrządziłam jej ogromną krzywdę. Nie cofnę już tego co się stało, ale chcialabym jakoś to naprawić

Gość grr
Musisz ja przeprosic... to ze masz depresje to nie znaczy zeby to sie odbija lo na twojej corce.. dlaczego ja uderzylas bo juz sie pogubilam?

Do -05-055-0022-0066 Czemu nie czytasz dokładnie tego co piszę? To ktoś się podszywał i napisał bzdury. Nie mam żadnego kochanka i to jakieś bzdury.

No właśnie,to się już stało. Żadne przekupywanie nie wchodzi w grę. Porozmawiaj z nią. Jaki w ogóle masz z nią kontakt?

Gość asdfg
Uderzenie w twarz to nie tragedia, gorzej by bylo jakbys ja zlala na kwasne jablko, ale policzek raz na 8 lat, nie zaszkodzi A zasluzyla chociaz ?

Gość asdfg
niech nikt nie pisze, ze na to sie nie zasluguje nienaiwdze dzieci i leje jak mnie wkurwia, te male gnidy mysla ze im wszystko wolno, bo sa dziecmi a gowno prawda