Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła matka

Własnie uderzyłam w twarz moja 8 letnią córkę

Polecane posty

Ogólnie mam z nią dobry kontakt. Ostatnio właśnie się pogorszył przez to ,że straciłam pracę. Dostała za pyskowanie. To żaden powód ale jestem wyprowadzona z równowagi od wielu dni. I dzisiaj już nie wytrzymałam. Próbuję z nią rozmawiac ale nie chce wyjść z pokoju.

Gość grr
wiec po co je masz? zeby sie na nich wyzywac?!

Gość grr
musisz dac jej troche czasu... ona musi ochlonac, a jak bedziesz z nia rozmawiac musisz ja zapewnic ze to juz sie wiecej nie powtorzy

Gość dzierlatka Zosia
slusznie prawisz. ja tez zdarza sie ze uderze tak mocno bachora ze mu kredki z tornistra wypadaja. a jak cos burchnie za co? to mu mowie jak bym wiedziala to bym cie zabila.

no cóż przemoc rodzi przemoc - agresja agresję, ale jak widać póki co tego nie rozumiesz, ale pewnie kiedyś doświadczysz ego na własnej skórze .....:O

Gość derty
nie rob z nieg ofiary a z siebie przestepcy, gowniara pyskowala i dostala w pysk, prawidlowiej byloby ja na 8 minut posadzic na poduszce, wg rad niani z koziej dupy poduszka tez jest niezla, ale ni 8 minut a przyanjmniej godzina, wtedy gowniara by zrozumiala ze pyskowac nie mozna i przeprosila a teraz widzi twoja skruche i jeszcze to wykorzysta tak ze bedziesz sie czuc podle a nie powinnas, bo ona tez zawinila, tylko inaczej ja skarac powinnas, choc policzek tez nie jest tragiczny, byleby nie powtarzal sie

Gość derty
przemoc rodzi przemoc- gowno prawda wiele rodzicow nie bije dzieci a te male zmije wchodza im na glowe, pyskuja, same z rekami do rodzicow ida, wykanczajac ich takie bachory sa najgorsze

Gość grr
Derty chyba zostala opetana...:D co ty gadasz? chyba sama milas trudne dziecinstwo.. Dzieci nie powiny byc bite ale tez nie powinny wlazic na glowe. to kwestia wychowania:)

Gość derty
w takim razie 90% ludzi nie powinna miec dzieci bo nie potrafi ich odp wychowac wystarczy popatrzec na swiat, co wyrasta z tych malych szkarbow

Gość derty
wszyscy jestesmy zepsuci, do szpiku kosci, z malymi wyjatkami po co wydawac na swiat kolejne potwory

Gość grr
W takim razie chcesz zeby ludzkosc wyginela? jezeli ktos jest odpowiedzialny i cce miec dziecko i wie jak znim postepowac to moze podolac zadniu jakim jest wychowanie

Gość derty
mialam trudne dziecinstwo, nie bylam bita, ale wczesniej stracilam rodzicow, i to na pewno mi nie pomoglo, jestem zepsuta i na pewno nie bede miec dzieci, bo sa kochane tylko jako dzieci a pozniej wyrastaja popaprancy roznej tresci i nikt mi nie powie ze tak nie jest, wystarczy zoabczyc co jeden czlwoiek drugiemu robi nawet tutaj na tej zasranej kafeterii

Gość derty
owszem chce, co z tego ze dobrze wychowasz dziecko jak reszta go zepsuje ? jestem za tym, zeby ludzkosc wyginela bo nic dobrego nie robi na tym swiecie, tylko go psuje

Gość grr
wiec po 1 dlaczego tutaj jestes a po 2 terz jest wszystko jasne. wogole nie mialas wychowania wiec o czym tu mowic. brakuje Ci rodzocow dlatego jestes taka zgorzkniala

Ona ci tego nigdy nie zapomni. Moja mama właśnie w ten sposób zepsuła sobie ze mną kontakt na całe życie. I żadne durne rozowy, żadne przepraszanie nic ci nie da. Gratuluje! Serio do wszystkich głupich i pie* w głowę matek które biją swoje dzieci! Hahaha ciekawe kto się zajmie wami na starość! Bo ja takim jak wy w życiu bym zakupów nie zrobiła! A tak w ogóle- nigdy nie weszłaś do jej pokoju bez pukania? NIGDY? Jeśli tak to o co masz pretensje? zasady dzialają w obie strony! przeproś ją i żałuj. Jesli jest mądra to wybaczy, ale nie zapomni... Wychowacie dzieci, które będą was w środku nienawidzić, będą zamknięte w sobie. Pozdro dla matek, tkóre rozumieją swoje dzieci i są im bliskie... i ręki na nich nie podnoszą- tylko zamykają drzwi na klucz w takich sytuacjach... A wy teraz niszczycie żcie swoim własnym małym dzieciom na starcie... What Goes Around......Comes Around;) kiedyś będą silniejsze niż wy i zobaczycie...

Gość derty
anka czytaj ze zrozumieniem, chodzi mi o wiekszosc naszej populacji przeciez cale zlo, ktore niestety przewaza jest nasza wina, wyrastaja z nas potwory, wieksze mniejsze ja stracilam rodzicow w wieku 13 lat, wiec troche mnie mama wychowala, anwet dobrze, dopiero dzis cos mi sie pomieszalo w glowie i mysle tak a nie inaczej, rzygac mi sie chce a mam raptem 18 lat, a juz mam dosc wszysktiego

derty myślę że to nie jest dobry wiek na obiektywną ocenę świata zewnętrznego

Nie uderzyłam jej za to ,że weszła do pokoju bez pukania. Ludzie czytajcie to co piszę a nie jakieś durne podszywania.

jakbym miała takie matki jak niktóre z was, to bym wam wrzucała środki przeczyszające do jedzenia czy napojów... kiedyś bym się tak zemściła że by wam w pięty poszło za takie dzieciństwo

Gość derty
girl, czyli rodzicsz po to dziecko zeby mial kto sie toba opiekowac na starosc ? widac nawet tutaj nie ma bezinteresownosci trzeba nauczyc sie wybaczac ja nie jestem zgorzkniala, potrafie dawac duzo milosci, serio serio ale wkurwia mnie to, ze tak jest swiat ulozony, ludzie sa okropni i tacy zrypani beda zawsze ciezko sie zyje na takim swiecie, tyle a tych kochanym bobaskow tez wyrosna potwory, i w kolko macieju to samo przez kolejne stulecia

czytam ze zrozumieniem nie napisałaś że większośc napisałaś że jak są małe to są kochane, a jak duże to wyrastają na .... ta wypowiedź raczej tyczy się wszystkich a nie jakiejś większości

mów o swoich dzieciach, nie o innych nie znasz moich dzieci

Gość Lady Susi
Dert opamietaj sie... jestes za mloda zeby cokolwiek powieziec o swiecie. jestes w takim wieku kiedy w tobie dominuje bunt! wiec wyjdz kulturalnie z tego topika i zaloz moze swoj wlasny np pt" jak zniszczyc cala populacje, bo jestesmy wszyscy potworami"!!

Gość derty
co z tego ze urodze aniołka, wychowam w miłosci itd jak swiat mi go zepsuje, zrani, upokorzy, nie chce zeby moj aniolek cierpial gdybym miala wybor przed narodzeniem, to nie chcialabym sie urodzic na tym swiecie mam najebane do gara, trudno

Gość Lady Susi
ANKA23 nie rozumiesz tutaj jednej rzeczy.. tu ktos sie podszywal pod nia i pisal bzdury ze z wujkiem i td.. ona zaluje ...