Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 18, 2007 i to z języczkiem Ja to bym serio chyba tak szybko nie był gotowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ty nigdy nie bedziesz Napisano Luty 18, 2007 gotowy na nic:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asdfghjklaaa 0 Napisano Luty 18, 2007 Po trzech miesiącach? Wow...o_O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enamorada 0 Napisano Luty 18, 2007 Dzisiejsza mlodziez jest taka zdeprawowana, pewnie seks zaczna uprawiac juz po 2 latach :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 18, 2007 Znaczy oni nawet wcześniej się zaczeli całować, praktycznie odrazu ale ja nie wiem czy bym był na to gotowy po 3 miesiącach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 18, 2007 Gdybym ja zaczął się spotykać z jakąś dziewczyną to ona pewnie by się spodziewała, że zaczniemy się całować szybko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 18, 2007 Po jakim czasie zaczynacie się całować a po jakim uprawiać seks? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak Ci powiem to pewnie Napisano Luty 18, 2007 mnie tu wyzwiesz:( Stracilam dziewictwo ze swoim mezem na 2gim spotkaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ekstra Napisano Luty 18, 2007 ja pierdole;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ryszarda_P Napisano Luty 18, 2007 Całowałam się ze swoim facetem tego samego dnia, gdy się poznaliśmy -seks miesiąc pozniej. I nie jestem jakaś "dupodają". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 18, 2007 Mi to naprawdę trudno sobie wyobrażić, żeby tak odrazu zaczął się całować z dziewczyną. Przecież to by było moje pierwsze całowanie się w życiu. Ciekawe jak by dziewczyna zareagowała na to, że ja się tak nie śpiesze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mala dziewczynka z zapalkami Napisano Luty 18, 2007 Wiesz co ci powiem????? wiem czemu nie masz dziewczyny, bo jestes tak niedostepny ze az odpychasz:D wez sie lepiej nad soba zastanow.... bo nigdy nie bedziesz mial nikoogi zawsze bedziesz sam!!!!! to jest smieszzne co ty wogole gadasz. 3 mieisace!! juz dawno ludzie po tym czasie seks uprawiaja a ty przezywasz ze sie caluja " z jezyczkiem":D to smieszne!! na jakim swiecie zyjesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nigdy nie miałem dziewczyny 31 Napisano Luty 18, 2007 i mam pryszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam juz dość Napisano Luty 18, 2007 Ja się z moim chłopakiem całowałam najpierw, a potem dopiero stosowaliśmy nomenklaturę:o A już później, jak się jest w związku, to chyba coraz rzadziej się ludzie tak całują. Przynajmniej u nas tak było. Liczebnie przeważają cmoki w nos, takie smayrane cmoki i w ogóle różne inne, mniej inwazyjne formy okazywania sobie uczyć:) Ale to jest fajne i bardzo przyjemne. Chociaż w sumie i tak wszystko jedno, bo ten temat to kolejna prowokacja a mnie już nikt nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mala dziewczynka z zapalkami Napisano Luty 18, 2007 nie uzalaj sie nad soba i wez sie za siebie!!!!!!!bo tylko je ploszysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zamper Napisano Luty 18, 2007 Widzisz...bo to porzadna dziewczyna jest :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość popieram Tamari Napisano Luty 18, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość masz rację chłopie Napisano Luty 18, 2007 ja też bym nigdy nie całował się po 3 miesiącach. Wtedy to można ją najwyżej dotknąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no chyba ze Napisano Luty 18, 2007 zaczynamy od przyjaźni :P potem jest mile zaskoczenie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buhahaha Napisano Luty 18, 2007 masz rację chłopie---------- nie za szybko z tym dotykaniem? chyba że przez chusteczkę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość masz rację chłopie Napisano Luty 19, 2007 oczywiście że trzeba zaczynać od znajomość - przyjaźń - miłość inaczej to chuć jak u zwierzątek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiebzań Napisano Luty 19, 2007 Co wy gadacie. Obowiązkowo dotyk, kinetyzacja na 2-giej randce. Na 3-4 wypadałoby dziewczynę pocałować, bo inaczej wam ucieknie i po ptokach. A szczególnie taka ok. 25 lat, która już z niejednego pieca chleb jadła i nie będzie czekać w nieskończoność, aż ją łaskawie "dziobniecie". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ajaajaa Napisano Luty 19, 2007 czlowieku ty nigdy nie miales dziewczyny wiec nic dzwnego ze podniecasz sie czyms zupelnie naturalym moze czas wyjsc z domu bo chyba przyrosles do kompa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Logi Tech Napisano Luty 19, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uppppppppppp Napisano Luty 20, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bo wam to MTV moralność Napisano Luty 20, 2007 wyżarło :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sweet Dreams II 0 Napisano Luty 20, 2007 nudzisz tymi marnymi prowokacjami chlopcze ale prawda jest taka ze ty nie będziesz na to nigdy gotrowy, bo nagą kobietę zobaczysz jedynie na ekranie wlasnego komputera i to z linku podanego na kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 897 Napisano Luty 20, 2007 ciekawe czy już mu ssała fiutka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach