Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani stasia

wspomnienia ze studiów

Polecane posty

Gość pani stasia

aż się rozkleiłam..oglądam w youtube filmik z mej uczelni i aż mi się łzy w oku kręcą, gdy sobie pomyślę , że moje impry też tak fajnie wyglądały ...ehhh http://www.youtube.com/watch?v=8g2nlLUJikE a jak tam wasze wspomnienia z przemiononych na zawsze cudownych lat studenckich ?

Gość pani stasia
no chyba ze wiekszosc z was tutaj jeszcze studiuje :) no to tylko pozazdrościc ;-)

Gość pani stasia
eh, chyba juz wszyscy poszli spac:) jutro odswieże topik :)

okres studiów był niesamowicie fantastyczny...Cudowne lata jednym słowem....Znaczy dwoma słowami:)

Gość jestem tutaj ze mna ma grupa
no teraz w miare postepu techn - kompy, net. i wyscigu szczurow -to jest coraz mniej tej atmosfery, Ale filmik pocieszny . MNie tez się łezka w oku zakrecila.

Gość pani stasia
wspominam moj romans z panem edkiem profesorem. dzieki niemu wogole ukonczylam te studia.

Gość kultula
no ja tez wspominam z rozrzewniem, a teraz tylko praca, dom, praca:(

no a jakie sa wasze najzabawniejsze sytuacje, ale najlepsze numery z imprez studenckich, jakie pamiętacie ? :D

az mi sie lezka w oku zakrecila, ja mieszkalam w ds 10 :) ah ten AGH literka A, literga G, literka H jak AGH a kto tej nazwy nie szanuje, to niech nas w d.pe pocaluje Tak sie bawi tak sie bawi AGH!!! IMiR rzadzi IMiR radzi IMiR nigdy was nie zdradzi!!!!!

chwilowo jeszcze nei dokonca po, zostala obrona, ale teraz jestem w niemczech i zabieram sie za pisanie pracy dla tutejszej firmy.