Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niegrzeczna25

aaaa co to moze byc???? lekko brązowy śluz

Polecane posty

Gość niegrzeczna25

wczoraj wieczorem podczas podcierania sie (siku) zauwazylam na papierze toaletowym taki lekko brązowy śluz, za duzo tego nie bylo ale jednak. dzisiaj rano tak samo. zastanawiam sie z czego to moze byc:( od 3 lat biore tabletki cilest, niedawni zrobilam sobie miesieczna przerwe a teraz jestem przy drugim opakowaniu po tej przerwie a dokladnie ostatni tydzien brania tabletek.acha taki sluz pojawia sie u mnie zazwyczaj dzien przed okresem i jest go wiecej, ale okres powinnam dostac dopiero w srode za tydzien. moze to tez jest istotne, ale troche pobolewa mnie jakby macica

Gość starania
warto wybrac się do ginekologa to może znaczyć, że tabletki są za słabe

Gość ja mysle
ze musiz sie umyc

hej. ja tez tak kiedys mialam... tez Cilest tylko biore go duuuzo krocej-dopiero kilka miesiecy:) pod koniec blisterka dopadly mnie plamienia, a ze byla to sobota, to poczekalam do poniedzialku (wtedy juz zaczelo mi sie krwawienie a nie plamienia) ginekolog kazala mi przyjsc, szukala przyczyny... jedyne co bylo na tapecie to SESJA:) powiedziala, ze jezeli jeszcze arz sie to powtorzy to zmienimy tabletki:) pozdrawiam i nie martw sie na zapas. i idz do lekarza jak tylko bedzie to mozliwe

Gość niegrzeczna25
dzieki za odpowiedz:) juz raz zmienialam tabletki wlasnie na cilest bo poprzednie okazaly sie za slabe. no nic narazie musze sie poobserwowac bo moj lekarz jest na urlopie

Gość krzyzaczkowa
jestem w tej samej sytuacji co ty:) tez biore cilest i tez odstawilam w sysczniu tabletki na miesiac i teraz od poczatku lutego znowu zaczelam je brac i wystapily u mnie plamienia ( taki brazowy sluz) dzisiaj bylam u mojej pani doktor i powiedziala ze to jest reakcja na odstawienie tabletek i powrot do nich taki efekt uboczny nie masz co sie martwic przejdzie:)

Gość niegrzeczna25
krzyzaczkowa to mnie uspokoilas:) mam nadzieje ze plamienia dlugo nie bede sie utrzymywac. tak szczerze mowiac to zaluje ze zrobilam ta miesieczna przerwe bo jak narazie przez nia mam prawie same problemy

Gość krzyzaczkowa
szczerze mowiac ja tez zaluje ze zrobilam ta przerwe ale trudno pozdrawiam

Gość niegrzeczna25
rowniez pozdrawiam:)

Gość ona 20
jak tabletki moga byc za slabe?chodzi o ilosc hormonow?czy jesli kiedys bralam stediril to teraz np.harmonet bedzie dla mnie ze slaby?

Gość a jak cilest jest
za slaby... to co?????

Gość niegrzeczna25
za slabe czyli za mala ilosc hormonu, ja bralam kiedys novynette i jakos przy 5 opakowaniu ciagle mialam plamienia i tak chyba przez 3 opakowania i lekarz wtedy wlasnie zmienil mi na cilest (ktore maja wiecej hormonow) i bylo juz ok