Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mysz_ka

jak czesto usg?

Polecane posty

Czy robienie usg jest szkodliwe dla dziecka? Mialam 3D w sobote a jutro mam miec 2D. Czy tak mozna???

Gość mozna

Gość Duża różnica
A po co kilka dni po robisz?

w sobote bylam na 3d bo moj gin nie ma takiego sprzetu. a na wtorek mam planowa wizyte. i dlatego.

Czemu po prostu nie weźmiesz ze Sobą na wizytę wyniku z USG 3D? Skoro Twój lekarz nie ma takiego USG to napewno nie będize miał Ci za złe,że zrobiłaś badnie u kogoś innego. Według wszystkich dostępnych badań wynika,że USG w ciąży jest bezpieczne dla płodu, ale jeśli w tym momencie nie masz żadnych wskazań to po co go robić co kilka dni - zastanawiać się i się martwić?

Gość Iza..
Jak nie masz koniecznosci nie rob i tyle.Tak na w razie czego.Jednak nie przejmuj się opiniami ze to szkodzi.chodzilam do naprawde b.dobrego ginekologa w czasie ciazy, b.czesto jest w TV,autor wielu ksiazek.Zapytalam go o usg,odpowiedzial ze nikt nie udowodnil szkodliwosci i naprawde nie powinnosie tym przejmowac.Ja mialam b.czesto robione usg,szczegolnie na poczatku ciazy.W sumie z 10 razy,w tym 2 razy usg 3wymiarowe.Dziecko jest sliczne i zdrowe.Tobie tez takiego zycze:)