Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tosia c.

kolyska

Polecane posty

Gość tosia c.

Mysle o tym aby kupic kolyske dla niemowlaka, rodze za miesiac. Zastanawiam sie tylko czy warto, czy dzieci lubia, czy to raczej zbedny mebel. Czekam na wasze opinie, moze pomoga mi sie zdecydowac.

Gość mam lozeczko
ale zalujemy z mezem, ze nie kupilismy kolyski.

Ja jestem zwolenniczką usypiania dziecka w łóżeczku -bez noszenia na rękach, kołysania, wożenia w wózku, huśtania itp. Dzieci podczas kołysania bardzo ładnie zasypiają, ale też szybciutko się od tego uzależniają - a nie wiem jaki prowadzisz tryb życia - chodzi mi o to ,że mieć problem z uśpieniem dziecka np. podczas wizyty u znajomych, na wyjazdach itd. gdzie dziecko i tak z trudem zasypia bo jest w obcych warunkach. Poza tym kołyski są dość małe i starczają na krótko. Może lepiej kupić np. łóżeczko turystyczne z dopinanymi płozami - moze służyc zarówno jako kołyska jak i zwyle łóżeczko? Będziesz mieć wybór, a nie zagracisz mieszkania:)

Gość totylko ja
ja polecam kołyskę kupiliśmy i na prawdę byliśmy z niej zadowoleni:) niestety mój synek juz sie w niej nie miesci wiec mogę ja odsprzedać za naprawdę małe pieniązki 450 zł. my daliśmy za nią dokładnie 625zł. jeżeli jesteś zainteresowana założycielko topicu daj email wyslę ci zdjęcia. kołyska jest sprowadzona z usa można tez je kupić na allegro ale koszt około 700 naprawde pełny wypas jest karuzela ze swiatełkami i muzyczką kółka sie chowa i jest kołyska czekam na odp.