Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 23

Ja się ciągle boję, że nie spełnie oczekiwań dziewczyny

Polecane posty

Gość Licealista z Marsa
ile tych topów już założyłeś??? I wszędzie ględzisz o tym samym

Ja? Jaki jestem? Jestem indywidualistą. W codziennych sytuacjach jestem raczej leniwy i tchórzliwy. Mam wiele nietypowych zainteresowań. Jestem bardzo wysoki i wszystko wskazuje na to, że chyba również bardzo przystojny. Wg badań jestem też bardzo inteligentny. Jednak jestem ciagle zalamany, nie mam motywacji, na studiach idzie mi kiepsko bo wcale nie chce mi sie uczyc. Najwiekszym moim marzeniem jest miec dziewczyne. Poza tym jestem podobno mily, uczynny i dobry ale takiego znaja mnie tylko najblizsi, bo z innymi ludzmi utrzymuje bardzo ograniczony kontakt. Czhyba ze strchu i z przyzwyczajenia.

Gość basia78
Powinienes sprobowac poderwac dziewczyne a sam sie przekonasz na co cie stac

Gość Licealista z Marsa
Jakich znowu badań? Koleś, jak na zywo też masz taką gadkę to się nie dziw, że jesteś sam!

Gość gadka -szmatka
:D

Gość Licealista z Marsa
drętwa, a poza tym "jestem bardzo przystojny", kolo, który tak mówi ma nierówno pod sufitem. Nie Tobie to w koncu oceniać, amigo i nie tłumacz się badaniami.

Gość googleeeeeee
a dziewczyny nie daja ci odczuc ze im sie podobasz? jak jestes niby przystojny to chyba sie toba interesuja, a jak z nimi nie gaasz to jak cie maja poznac

hm...mysle, ze za duzo czasu chyba spedzasz rozmyslajac i rozwlekajac te kwestie. zacznij robic cos pozytecznego i radosnego zamiast siedziec i biadolic jaki to jestes biedny i nieszczesliwy. powodzenia zycze!:)

No właśnie widzę, że się im podobam z wyglądu ale one oczekują, żebym był odważny, pewny siebie, przebojowy, wesoły a ja co najwyżej pożartuję i nawet jest miło ale boję się próbować poderwać dziewczynę, bo gdyby mnie poznała to dowiedziałaby się, że przez większość czasu nie jestem przebojowy wesoły itp. Czy to się da zmienić, że taki jestem albo czy jakimś dziewczynom podobają się tacy?

Gość Licealista z Marsa
Żesz! Nieee, jeśli nie czujesz w sobie komika to żartów nie polecam, nie ma nic gorszego niz silony dowcip. Nie idealizuj kobiet, stary, wiesz ile z nich to zakompleksione lalki? Serio ci radzę, po prostu podrywaj, podejdź do tego, ze ci nie zależy to zawsze daję efekty ;-)

Jeśli nie spróbujesz to nigdy się nie przekonasz.. I nie próbuj na siłę być przebojowy,bo to nie ma sensu. Sobą bądź po prostu! My nie szukamy fajerwerek i szaleństwa tylko spokoju i miłości..przynajmniej ja tak mam...

Myślę, że każdy człowiek ma tak, że ma chwile radości, i spokoju A jak kocha ktoś to calość:) Nie analizuj tak dużo:)

Gość Licealista z Marsa
dokładnie, każde działanie wywołuje przeciwdziałanie, ta zasada akurat się nie zmienia

Wywołuje reakcję, a nie przeciwdziałanie, zależy co i jak robisz to się przeciwiać nie będzie. BTW Coś ty taki pesymista??? :P

Gość Licealista z Marsa
Jak laska widzi, że Ci za bardzo zalezy to zawsze cie potem zleje, widziałam to juz setki razy. niby chcą byc zdobywane, ale lepiej tu nie przesadzać, za to gdy widzą, że je zlewasz to szlag je trafia ;-)