Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bubelka

halo! czy facet sikajacy na siedzaco to dziwaK?

Polecane posty

Gość bubelka

help! bo juz nie wiem sama, niby to higieniczne, ale...

Gość anomia
TAK. dziwak nad dziwakami. moj tak robi, chociaz im blizej 30 tym czesciej stara sie przemoc i sikac jak kazdy normalny facet.

Gość bubelka
hej anomia, dzieki, pocieszylas mnie, chociaz to juz przeszlosc. Zostawilam go prawie rok temu, oczywiscie nie z tego powodu, ale zastanawiam sie skad im to przychodzi do glowy, to takie niemeskie...

Gość brumbrumek
Może i niemęskie, ale przynajmniej mocz nie bryzga po kafelkach.

spróbujcie trafić po piątym piwie do klopa:D:D zawsze sik pójdzie w nie te stronę

Gość MAGDA 24
Czy to wazne czy męskie czy nie?To jest HIGIENICZNE,sciany i podloga nie sa obsikane:-PFaceci sikając na stojąco NIGDY nie trfiaja do kibla:-oNiech juz lepiej sikaja na siedzaco,jak chca lac na stojaka to niech jadą w plener:-P

Gość wy to macie problemy
inne kobiety walcza z facetami o to by wreszcie zaczeli sikac na siedzaco a wy uwazacie to za dziwactwo. Lepiej juz chlopa dziwaka niz miliony bakteri i smrod z rozpryskanego po calej lazience moczu :O:O:O

Gość georgia
sluchajcie, mialam okazje widziec faceta sikajacego na siedzaco, dla mnie to jest wrecz aseksualne. Moj mezczyzna sika i trafia tak elegancko, ze hej! taki sie wytrenowal chopak, zdolniacha! Ja mam poprostu taki obraz mezczyzny z domu, tata, brat, nie wyobrazam sobie zeby siadali i sobili siusiu, po cos natura stworzyla siusiaka, zeby sikal z wysokosci. To jest meskie! A facet na siedzaco to albo mega pedant, albo nie potrafi sie okreslic, wybaczcie. Jak bede miala kiedys synka to tatus bedzie go uczyl, jak trafiac do muszli, nawet po kilku piwkach i mamusia bedzie dumna!:))))

Gość czekam na wiosnę
Mam dwóch braci, ojca...ale nigdy nie widziałam ich sikających! I oby tak pozostało! Georgia - podglądasz ich? Temat chyba założył facet, bo nie uwierzę że 'sikanie na stojąco' wydaje się komuś męskie. Zwykłe niechlujstwo i tyle!

Gość georgia
no chyba zartujesz! poprostu to wiem, zreszta pytalam i brata i tate, bo generalnie bylam w szoku, jak zobaczylam, to co zobaczylam. Zreszta chlopak tez sie spalil rumiencem, jak go przylapalam, sam przyznal, ze faceci w toalecie sie z niego smieja. No przestancie, to jakas paranoja, co Wy chcecie z mezczyzn kobiety zrobic, potem chodza tacy zniewiesciali. Moze jeszcze niech uzywaja pachnacego papieru po zrobieniu siusiu, litosci...gdzie Ci mezczyzni?

Gość *** *** ****
ja mysle że nie każdy facet ma prosty idealny strumien moczu, mysle że np jesli facet mial stulejkę, albo byl chory i w związku z tym cewnikowany, albo ma problemy z prostatą, a niektórzy mogą miec poprostu taka budowe że im krzywo leci...to chyb lepiej usiąść niż obsikiwać sedes. a niektorym poprostu tak wygodniej. w sumie uważam, że nie można się czlowiekowi wpieprzac to tak imtymnej sfery życia jak sikanie!! zastanowcie się czy chcalbyście byc oceniane ze względu na taką rzecz...no ktoś by mowił że jesteście ni kobiece bo sie papierem w zła strone podiceracie...litości!!!

Gość do gory
Moj sika do zlewu:/

Gość *** *** ****
o bleee..to juz przegiecie ...bleee...:(

Gość georgia
o jeny, nieeee, fuuuuuuuujjjjjj

Gość georgia
a to bravo dla tego Pana! to juz wyzsza szkola jazdy:)

wcale nie myje kibla, ale zapowiedziałam, ze też będę sikała z powietrza i nie zamykała klapy

Gość gość
Sikać czy nie sikać oto jest pytanie.