Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfkjsagf

GOOD BYE CELLULITE - ma ktoras????

Polecane posty

Gość sfkjsagf

poprosze o opinie

Gość kabanasa
mam rozstepy i celulit. chcialam sie pozbyc tego pierwszego a udalo mi sie drygiego :) ale rymuje oh yeah :P kup sobie oliwke i gumową rekawice z wypustkami do masazu. masuj sie codziennie az skora bedzie czerwona. masuje sie jakies 4 miesiace i rezultaty są jak dla mnie nieziemskie!!!!! skora gldaka, jedrna.... jak nie pomoze to .... niech mnie tam i z powrotem;)

Gość też walczę
ja mam i jestem zdowaola stosuje od 2 tygodni (przy tym ćwiczę na uda i posladki) zawsze po porcji ćwiczeń masaż takim żelem z wyputstkami też z nivea a potem ten Goodbay póki co zuważałam zmiany na posladkach na udach skóra jest gładsza i jędrniejsza, myślę że po miesiący będzie ok. ja polecam

Gość kabanasa
ale to coś złego? ja nie rozumiem czy sie nabijasz czy rzeczyiwsice tak sądzisz? bo naprawde na usunieciu roztepów mi zależało a ze znikł celulit to i z tego sie ciesze. poza tym nogi zeszczuplały.... aaaaa i dodam ze na basen staram sie chodzic 2 razy tygodniowo.

Gość ja stosowałam balsam NOREL
i wszystko znikło i rozstepy i celulit, przy kazdym myciu uzywam szrstkiej gabki do maszazu

a uzywając tej szorstkiej gąbki stosujesz jakis balsam? pewnie jest ona z sizalu tak? ja cche sie pozbyc roztepów...tzn.chce zeby juz nie powstawały nowe..