Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chruum

o ile najwięcej lat pomyliliście u kobiety/dziewczyny na jej korzyść?

Polecane posty

Gość chruum

Gość nayumi
7.. Myslalam ze jest mlodsza niz ja(23) :D a miala 28.. drobna blondyneczka w jasny-roz rajstopkach. Sweet

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..
hmm mi zawsze daja 18-20 a mam 25 :) sweet :P

Gość mloda4444
Zaraz tu pojawia sie wpisy 30tek, ktore twierdza, ze ludzie daja im najwyzej 18 lat...

Gość mloda444
Wiedzialam..juz sie zaczelo...

ja mam prawie 24 a zawsze mnie o dowód pytają :O jak chce kupić fajki, alkohol czy wejść na imprezę też sweet :P

Gość mekkkka
naprawdę mam 39, a dają mi 20, ale to u nas rodzinne ;-)

Gość mloda444
No jasne teoria...Szkoda tylko, ze fajki i alkohol to nawet dzieciom sprzedaja bez zadnego dowodu...

Gość mloda444
mekka...dobre, niezle sie usmialam:):):)

Gość ja mam 30
a dają mi 18 ;-)

Gość ja mam 30
mloda444 pewnie masz 18 i wyglądasz na 30 i zazdrość cię zżera , jak widzisz starsze kobiety, które wyglądają jak twoje córki ;-)

Gość mloda444
No co ty, a nie daja ci 10lat:):)?

no jasne młoda :O spoko więc, że mi nigdy nie chcą sprzedac i każą pokazywac dowód może u Was sprzedają dzieciakom ale u nas nie :P pozatym jak idziemy na jakąś imprezę większą grupą to wszystkich przepuszczają bramkarze a ja muszę grzebać i pokazywać dowód :O

Gość mloda444
Nie, mam 20 lat i wygladam na 19-20 lat, ale smiesza mnie stare dupy, ktore mysla, ze wygladaja na 20 lat. W wieku 30 mozna swietnie wygladac, byc super zadbana, ale nigdy 30tka nie bedzie miala spojrzenia 20tki. Nie oszukuj sie.

Gość mekkkka
sama się z tego smieje, ale to czysta prawda ;-) Zresztą nie czuje, że za niedługo skończę 40

Gość mloda popieram cie -
najlepsze w tym wszystkim to, ze takie gwiazy same w ten sposob o osbie pisza, a nie ma tu komantarzy typu "moja kolezanka ma 30 lat, a wszyscy daja jej max. 25" ...laseczki jesli was do dowartosciowuje to piszcie co chcecie, ale bierzcie pod uwage jeden fakt : ze my sie z was smiejemy :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość ja mam 30
nie będę polemizować z tak pustą osobą jaką ty jesteś, mloda444. Nie zazdrość innym, tylko dbaj o siebie. A za 10 lat może, może ci się to uda. Chociaż to się ma, albo nie. Czy 30 - latka odbiła ci chłopaka?

Gość a ja mam 23 latka
a dająmi z 17-18, jestem szczupła, niska raczej ale mi to nie przeszkadza. Pracuje w szkole językowej i troche się dziwnie czuje czasem gdy mówię do starszych o wiele ludzi po imieniu a i oni pewnie siędziwiaże taka młoda laska tam uczy ;) Ale mnie to odpowiada, wolę wyglądac młodziej niż starzej :)) Pomyliłam sięraz , jedna babka ma 29 lat a ja myslałąm że z 35lat ma. Przeszła sporo to fakt, ale jest mono wysolariowana, ma rozjaśniane włosy i jest mocno umalowana, do tego taka fest baba, ja przy niej to jak jej córka ;)

Gość mloda444
hehhehe, dobre:) Koncze pisanie na tym watku, a Wy 30tki juz nie pierwszej mlodosci pocieszajcie sie, ze wygladacie jak 20tki. Grunt to miec dobre samopoczucie.

Gość 28
a wlasnie, ze te 30 sa najczesciej bardziej zadbane od 18 i dlatego wygladaja mlodo. coraz wiecej takich ludzi ktorzy wygladaja na 10 lat mlodziej. a co ma, jak twierdzi mloda444 do tego SPOJRZENIE??? chyba, ze te mlode maja najczesciej spojrzenie zacpane albo zapite... hihihih... i po tym wiodac, ze glupie sa!

Gość ja nie wiem na ile
wyglądam, trudno mi ocenić, ale kilka miesięcy pewien starszy pan zapytał o mój wiek, a potem dodał, że nie wygladam na więcej niż 26 lat (mam 36} sama nie mam o sobie aż tak dobrego zdania, ale w sumie nie ma tragedii, jak miałam 25 to teą dawano mi 6 lat mniej (ale to obcy ludzie, lekarze, urzędniczki) możliwe, ze chodzi o rysy

Gość Erazm_26
W zeszłym roku poznalem swoja obecna kobiete, i choc nie lubie tego robic to zapytalem o wiek, z tego wzgledu ze wygladala na niepelnoletnia, co sie okazalo, ze ma 25 lat :) Wiele 25- 28 latek wyglada na mlodsze, co innego 35 latka wygladaja na 25 a co innego 25 latka wygladajaca na 17

Gość korneliae
25 lat skora jest bardzo mlode, jedrna i dlatego ciezko ocenic wiek i nie ma sie co szczycic ze masz 25 lat a wygladasz na 17 szczycic sie bedziesz jak w wieku 35-40 lat bedzie wygladac na 10 mniej

Gość korneliae
mam kuzynke 36 lat i 32 lata nikt z was nie dalby im wiecej jak 25-28 lat ale na 20 to na pewno nie wygladaja, za to ja wygladam jak podlotek, az mam ochote wam zdjecie pokazac, tylko ze to byl zawsze moj kompleks, dzis jestem z tego zadowolona ale to tez sie zmienia, majac lat 23 dawano mi 17, majac lat 26 dawano juz 22-23, dzis mam 29 i daje mi 24-25, takze jak widac, zweza sie ta roznica

Gość korneliae
* wygladalam

Gość Patineuse
A co mi tam. Jak myślicie, ile Ja mam lat ? Na tym zdjęciu :)

Gość Rudra
A ja mam 16, dają 23, mniej "sweet" :/