Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yhh

Pierwszy raz - ile lat i gdzie?

Polecane posty

no pewnie ze ma...kto by nie mial ;) peeting itp to juz od dawna sa... w sylwestra przelamalam kolejna bariere w pieszczotach ;) ufam mu iwiem ze bedziemy razem ;)

Gość iyujmija
Unitra - to jest nalepsze mam andzieje ze wam sie uda :* i bardzo sie ciesze ze mam takiego chłopaka kochanego :)

iyujmija ---> heh ja też tak myślałam :P a jak przyjdzie co do czego to lekki stresik będzie sama zobaczysz :P pozatym my sie przez 5 lat caly czas docieramy w tych sprawach i caly czas uczymy sie czegos nowego i jak sobie ten nasz pierwszy raz przypominamy to smiejemy sie jak głupki bo tak wtedy nam nie szło że masakra :P :D :D

Gość iyujmija
teoria - ale co wam nie szlo ? :D Nie zgraliście sie z rytmem ? :D Nie no moze masz racje z tym stresem :P

Wiem ze sie nam uda razem. Przeszlismy troche razem i wiem ze bedziemy ze soba ;) ja wiem ze nie bede sie stresowac (no moze troszke;) ) ale przejdziemy przez to razem hihi logiczne hehe ale ze mnie gluptas :)

Gość no to jo.....
17 lat...w Miedzyzdrojach pod namiotem:classic_cool:

Gość iyujmija
unitra - jasne ze razem przejdziecie przez to bo jak inaczej? :D Mi sie wlasnie marzy pierwszy raz pod namiotami :P

iyujmija eee rytm to najmniejszy problem :P on najpierw nie mogl wogole wlozyc bo bylam za sucha a ze zdenerwowania zaciskalam miesnie (dodam tez ze z nerwow bo moj M ma dosyc duzego czlonka wiec myslalam ze mnie rozerwie :P ) no i wogole porażka :P po czym jak już udało sie mu włozyc to wytrzymał tylko 3 pchniecia i doszedl bo to byl tez jego pierwszy raz i podniecenie bylo za duze :P no a i jeszcze problem z załozeniem gumki byl bo kupilismy za male :D wogle smiesznie było :P ale teraz po kilku latach jest rewelacyjnie 😘 a musicie wiedziec ze to strasznie wciaga i jak raz sprobujecie to nie bedziecie mogli przestac :D

a mi sie zawszemarzyl w domku letnim nad morzem. lub na dywanie przy palacym sie ogniu w kominku ;)

Gość iyujmija
"a musicie wiedziec ze to strasznie wciaga i jak raz sprobujecie to nie bedziecie mogli przestac " Dlatego wlasnie nie cche teraz zaczynać :P Ale to jak 3 pchniecia byly to ty nawet pewnie nie pomyslalas o orgazmie :D Ale jak widze to malo uwagi zwracacie na 1 raz no i w sumie dobrze :P ale napewno bylo siesznie :P Unitra - no jasne ze pewnie byloby fajnie w takich miejscach :D Ale tak naprawde chyab nie wazne gdzie wazne z kim : P

no dokladnie najwazniejsze z kim :) tylko najbardziej sie boje ze gumka peknie czy cos...

Gość iyujmija
ja wiem ze to moze glupie ale chyba sobie kupie tabletki :P ja wiem ze to jest tylko 1 raz i to ten pierwszy :P No ale moze jeszcze wymyslą jakiś extra srodek za rok :P

ja myslalam jeszcze o tych pigulkach dopochwowych czy jakos tak :P

Gość ryszarda_P
21 lat - mieszkanie studenckie

Gość iyujmija
Unitra - podobno nie sa takie skuteczne i sie pienia jak cholera co moze powodować ze podraznia to czlonka :P

iyujmija Słońce nawet nie marz o orgaźmie podczas pierwszego razu :P :P ja żeby osiągnąc orgazm musiałam wypróbowac mase pozycji ale opłacało się bo teraz mam go za każdym razem i to pochwowy a to podobno zdarza się tylko u 10 % kobiet :P także jak arz na 20 razy bedziesz go miala to bedzie to powod do zadowolenia :D a smiejemy sie z tego bo to bylo ponad 5 lat temu i wiesz daaaawno i nieprawda :classic_cool:

Gość iyujmija
ja mysle ze gumka - durex - nie wiemc zy te prazkowane czy owocowe :P plus tabletki.. bo wiesz my sie chcemy maksymalnie zabezpieczyc bo raz mielismy przykre doswiadczenie po pettingu po miesiacu mialam dziwne objawy i myslelismy ze jestem w ciazy :PP ale na szczescie to nie bylo to :P dlatego mam przestroge na przyszlosci i teraz sie pilnujemy ostro :)

Gość iyujmija
teoria - ja wlasnie nawet nie marze o orgazmie :P W ogole zadko go mam nawet jak uprawiamy petting... ach.... chcoaiz mo chlopak jest bardzo czuly i stara sie jak moze :P To poprostu czasami nie moge miec i juz :P

Gość n.prawdziwe
21lat- akademik :O ...załuję ;\

hehe no nie dziwie sie. no ale po tabletki to musialabym isc do ginka... a jest u nas tylko jeden i moja mama do niego lazi...

Gość MAKE LOVE NOT WAR
Ja - 19 On - 19 Miejsce: Jego dom, Sami, w Jego imieniny niezapomniane :)

Gość 26 latka.
24,5 lat, w mieszkaniu, bylo cudownie

Gość iyujmija
Unitra - to pojedz do innego miasta naprawde warto sie skonsutowac z gieńkiem :)

Gość iyujmija
n.prawdziwe - zalujesz ze tak pozno ? ze tak wczesnie ? czy zly chlopak ?

łoj to jak łechtaczkowego nie miewasz za każdym razie to o pochwowym możesz zapomniec :P no ale może kiedyś :D p.s jak bedziesz brala tabletki to gumka jest na prawde niepotrzebna a ja z gumka nie lubie bo doznania z goła mam inne :D

Gość iyujmija
teoria - no ja wiem :P jeszcze jestem loda moze sie to zmieni :P ale czasami jest tak ze do konca nie moge sie zrelaksowac i sie stresuje a wydaje i sie ze to tez ostro wplywa na orgazm :) A co do tabletek to chyba mozna zrobic cos takiego ze kupuje tylko na miesiac ? czy trzeba brac przez dluzszy czas?

jak juz zaczniesz to trzeba brac dluzej bo jak po miesiacu odstawisz to plamienia w trakcie cyklu murowane i nieregularne kilka nastepnych cykli rowniez