Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość booooooomba bromba

Czy wasi faceci gola się w miejscach intymnych?

Polecane posty

teoria bo moj przed chwila mnie tak pocalowal, ze mi sie milusio zrobilo, a on az czerwony wyszedl hehehe ciekawe o czym zbreznym pomyslal??? hihihi :D :D ja uciekam pappa

iyujmija hehehhehehe wcale nie debil :D ja sie na poczatku też wszystkiego bałam :P sperma jest z reguły niedobra zwlaszcza jesli facet pali :O slyszalam ze jak sie nażre ananasow z puszki to moze byc znosna :P ale ja tego smaku nie lubie wiec nie polykam tylko albo wypluwam albo ................ ehh nie bede pisac może o szczegółach :D

Gość spox
iyujmija- bardzo milusie , ja nawet połykam:):)

Gość iyujmija
heehhe napewno tego sprobuje zaniedlugo :P tylko wiecie ejszcze to uprzedzenie, bo w sumie robienie lodawedlug niektorych to poonizenie a czy wy sie tak cuzjecie jak robicie ?

eee ja sie tam nie czuje ponizona absolutnie :D moze gdybym to robila pierwszemu lepszemu to i owszem ale ja jestem z nim ponad 5 lat, strasznie sie kochamy i lubie sprawiac mu przyjemnosc ot i cala prawda :D

Gość soczysta brzoskwinia
poniżenie??? no coś ty!! to wspaniała pieszczota która sprawia mi przyjemnośc bo wiem że i mojemy facetowi jest cudownie, podobnie jest gdy i on mie pieści po cipuni, nie sądze żeby był wtedy ponizony :)

Gość iyujmija
jak nie sprobuje to nie zobacze jak to jest :P

Gość iyujmija
ale jak go macam raczka to czesto robie sie mokra :P TO jest poprostu cudowne :)

Gość spox
poniżenie? czemu tak myślisz? przecież jak kogoś kochasz to naturalne że chcesz go pieścić wszedzie i nie ma mowy o poniżaniu czy obrzydzeniu. Może być na początku opór to normalne, ale po paru głębszych zniknie:D:D. ja tak spróbowałam pierwszy raz i było warto

o a ja np nie lubie jak moj facet piesci mnie oralnie :O mam za wrazliwą łechtaczke i podczas orgazmu mnie boli :P toteż zdecydowanie preferuje normalny stosunek a jako że za kazdym razem mam orgazm jest rewelacyjnie :D

a ja sie nawet za pierwszym razem gdy mu to robilam nie wstydzila i bylam jak najbardziej trzezwa ;)

Gość spox
ja tam uwielbiam oralnie , ale moj sie długo musi namęczyć:D język mu niekiedy drętwieje zanim dojdę, dlatego pomaga sobie rączką

Gość iyujmija
spox- dlatego mowie ze sprobuje i sie podziele opoinia o moim pierwszym lodziku :) teoria - ja kocham jak mi robi na przemian minetke a potem palcoweczke a jak rob to srugie to jeszcze mnie caluje ohhh :D tylko czesto potem mnie przez 2 dni pitka boli :P

Gość spox
to może za mocno uciska ??moja cipunia nie lubi mocnego uciskania, im słabiej tym lepszy efekt

Gość iyujmija
no czasami za mocno ale ja to lubie :P a dziewczyny probowalyscie kiedys takie palcowki ja chlopak lezy na plecach na lozku i wy kladziecie sie na plecach na nim i ona wam robi palcoweczke? Ja ma poprostu odlot po paru ruchach :P

spox naciska w sam raz bo nie mam problemu aby orgazm osiagnac ale juz kiedy go osiagam to uczucie to jest dla mnie malo przyjemne :D wole orgazm pochwowy zdecydowanie

Gość spox
brzmi przyjemnie chyba spróbuję:)

palcówek tyż nie lubię :P ale może dlatego, że Wy jeszcze przed pierwszym razem i teraz wam sie wydaje, ze palcowka czy mineta sa rewelacyjne bo nie wiecie jak jest podczas pełnego stosunku :P :D ja juz sie przekonalam wiec teraz moge grymasic :D

heh a ja mam tak ze jak mam orgazm to mi lzy ciurkiem z oczu leca :) :D

Gość iyujmija
teoria- nie no rozumiem - ja np wole lechtaczkowe sa dla mnie dluzsze i mocniejsze. Spox - sprobuj ale z spontana poloz sie tak na nic i poprowadz rączke w znane nam dobrze miejsce i nie to robi powoli ale namietnie :D

Gość spox
haha Teoria ja już mężatka jestem więc mam aż nadmiar:P:P:P

Gość iyujmija
unitra - ale chyba Cie nie boli ? :D

spox a to sorki ale wiem, ze Unitra i iyujmija jeszcze nie próbowały :D

Gość iyujmija
teoria - a nie masz czasem ochoty na palcoweczke albo mientke ? :D

Unitra ---> ja płaczę podczas każdego orgazmu :P ale wole to niż przeraźliwy smiech lub atak czkawki (a takie reakcje tez sie zdarzaja :P) iyujmija ---> widocznie nie miałaś pełnego orgazmu pochwowego ale takiego ze nie możesz złapac oddechu , cała sie trzesiiesz, nie wiesz wogole gdzie jestes i po prostu odpływasz ;)

Gość spox
unitra ale orgazm to nic wzruszającego:D nie ma co się rozklejać:) ja mam za ścianą teściów więc robimy to cichaczem, nawet jęków nstram sie wydawać

iyujmija ---> czasami mam ale po chwili mi sie odechciewa :P Spox ---> e tam ja sie właśnie wzruszami płaczę jak dziecko :P :D Ty widocznie też nie miałaś orgazmu pochwowego skoro twierdzisz ze to nie jest wzruszające :D

Gość iyujmija
teoria - nie moge sie takiego juz doczekac :P spox - wspolczuje :P ale nie wiem czy specjalnie nie wydawalabym ostrych dzwiekow :P