Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos zupelnie nikt

Czy zycie jest sprawiedliwe ?

Polecane posty

Gość ktos zupelnie nikt

Czy Bog istnieje czy tez nie a jesli tak to moze sie tylko patrzy i smieje ze wszystkich tych ktorzy sie do niego modla bo on i tak tylko na to wszystko patrzy i nic nie robi. Co wy o tym myslicie?

Gość bog to szyderca
i smieje sie z ludzi jacy oni naiwni sa ze tak mu sie oddaja:classic_cool:

Gość *** *** ****
ja uważam że: życie nie jest sprawiedliwe (co nie przeszkadz mu w byciu pieknym) Boga nie ma

Gość Atka1972
Ja wiem ze kazdy z nas ma pisana droge zycia i odnas zalezy jak bedzie choc czasam zycie robi nam psikusa ,a czy Bog istnieje tak ja tak mysle choc zycie dało mi w dupe straszne ale wiem ze jest bo dał mi szanse na dalsze zycie

Gość ktos zupelnie nikt
jest tyle roznych religii tyle kosciolow, meczetow itp a i tak zycie jak bylo tak i jest do dupy, Jaki jest w tym sens?

Gość *** *** ****
sesnem jes zycie samo w sobie i to że mamy szanse przezyć je i miec z tego fun.

Gość ktos zupelnie nikt
Czy kazdy moze miec fun z zycia ?

nie jest...a Boga nie ma. Trzeba w coś wierzyc,bo człowiek niewierzący nie ma sensu w życiu. Skąd ja mam wiedzieć ze buddyzm nie jest właśnie tą religią? Skąd ja mam wiedzieć ze judaizm nie,że Świadkowie Jechowy nie mają racji?? Nie wiem.Nikt nie wie.Ale trzeba w cos wierzyć. Wracając do życia,sprawiedliwe nie jest napewno. Zresztą... szkoda słów.

{ Czy kazdy moze miec fun z zycia ? } Nie. Np ja nie wiem co to jest \"fun\" więc nawet jakbym to miał to bym nie wiedział. :D

Gość pomocy yyy
a ja uwazam ze Bog moze byc, ale nie musi byc sprawiedliwy:)

Gość ktos zupelnie nikt
Bog jesli jest to pomaga tylko lepszym, silniejszym. Biedni zawsze beda biednymi a bogaci sie zawsze bogaca :(

--> ktos zupelnie nikt Masz 10 lat ? :o Czemu to za ciebie coś bóg miałby zmieniać ?

Ludzie dajcie spokój! Nawet jeśli bóg istnieje dlaczego miałby coś robić za Was? To kolego (ktoś zupełnie nikt) Twoje życie i jak chcesz możesz je sobie albo spierdolić albo zrobić coś że ono bedzie jakoś lepiej wyglądać:P a to już wszystko zależy od Ciebie...bo przecież najlepiej zwalić wine na kogoś kogo nie ma,albo jest i nikt go nie widział...

Gość ktoś inny
Bog istnieje.... ale żadna religia nie ma poza tym stwierdzeniem racji :P a życie NIE JEST SPRAWIEDLIWE..... jest zaskakujące, jest zagadką, dletego jest piękne :P