Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rahimm

Co o tym myśleć?? help!!

Polecane posty

Gość rahimm

Wiec tak znam pewną dziewczyne już kilka lat jednak nasze kontakty ograniczały sie do ,,cześć,, jednak kilka mięciecy temu zaczeliśmy ze soba gadac czescie żartowac itp No o wszystko fajnie myślałem że może coś z tego bedzie jedna po rozmowie z nia wyszło ze jednak nie ale chce żeby było jak danwiej czyli jak?? nie byla to raczej przyjaź sam nie wiem co o tym myslec teraz ona wyjechała juz kilka dni temu i nie kontaktujemy sie ze sobą, w sumie to dalej mi zależy żeby z nią być i czy jest sens starać sie o nią?? czego ona oczekuje ?pzyjazni?? nie wiem ale nasze rozmowy nie były raczej przyjacielskie a po drugie co to za przyjaźń moim zdaniem ze krotki okres na przyjaźn troche za wczesnie sie ujawniłem ale coż.co robic dać sobie spokoj? albo starac sie o nia ale jak?? co o tym sądzice??

Gość hallo hallo

niestety , to znaczy , ze masz sobie dac spokoj z nia..

kurcze ja myślę ze ona po prostu chce zeby było jka dawniej czyli widzi w tobie kolegę niestey:(

Gość rahimm
ma być jak dawniej tylko ja od poczatku nie traktowałem jej jak koleżanki, czyli raczej nie moze być jak wcześniej??

rahimm--->>> to bedzie bolalo.. ale faceci czasami nie rozumieja.. ona nie chce abys robil sobie jakiekolwek nadzieje.. i pewnie zdaje sobie sprawe , ze czasami to znaczy koniec jakiejkolwiek znajomosci.. przykro mi..

Gość rahimm
czy koniec to miało miejsce już jakis czas temu a jednak dalej mamy ze soba kontakt jakiś wielkich nadzieji sobie nie robie ale tak jakos mnie to zastanawia

no to dobrze ze nie robosz sobie zbyt duzych nadziei bo mogloby boleć bardziej:)

تحيي المراكز والمنظما العربية الموقعة أدناه مجلس حقوق الإنسان التابع للأمم المتحدة على تقييمه الموضوعي لأزمة الحرب على لبنان، وإصداره قراراً بإدانة الجرائم الإسرائي ية. وتجدر الإشارة إلى أن هذا القرار يعتبر خطوة هامة لإرساء رؤية حيادية جديدة حول ما يجري بالشرق الأوسط،، ترصد الانتهاكت والاعتدا ;ات الإسرائيية المتراكم كمشهد واحد متصل، وتفصل في حكمها ما بين الفاعل الحقيقي الذي يقترف العدوان على مدار العقود الماضية و حتى الآن (إسرائيل ، وبين رد فعل يهدف للدفاع عن النفس ضد هذا العدوان ( لبنان ويمارس مقاومة الاحتلال كحق طبيعي لا يقبل الجدل أو المساومة. وفي هذا السياق وتأكيدا على قرار المجلس، ترى المراكز والمنظما العربية الموقعة أدناه أن أي محاولة لتوصيف الاعتداءت الإسرائيية وحصرها في لقطات منفصلة لا يجمعها المشهد التاريخي الكامل بغرض تخفيف أثرها على المجتمع الدولي والشعوب الغربية إنما هي محاولة مجحفة وغير مقبولة. واليوم تضيف إسرائيل إلى ميراثها الممعن في خرق القوانين هجوما جديدا على دولة لبنان، تحت ر&

Gość mohamed ma racje

Mohammad ma racje .. tez sie z nim zgadzam w 100% :D :D :D

Gość mohamed przetłumacz bo
znam tylko polski i japoński:)

Gość no ludzie do dzieła