Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prawiczek 25

Którejś z was zdarzyło się, że będąc niedziewicą uprawiała seks z prawiczkiem?

Polecane posty

Gość upppppup

Gość upupupuuupu

Gość No na pewno
przecież w końcu z kimś tą cnotę chłopak musi stracic, nie?

no ale myślałem, że raczej skoro chłopak zwykle jest starszy od swojej dziewczyny, to prawiczek częściej traci cnotę z dziewicą niż z niedziewicą Ale tak naprawdę to mnie interesują przeżycia niedziwicy z prawiczkiem!

Gość jakbyś przestał w końcu wypisy
wać głupoty to może byś się dowiedział, z eseks to nie jest jakaś magiczna sztuka, której się trzeba uczyć latami, a wystarczy kogoś kochać. Kuźwa, przecież ludzie są różni i lubią różne rzeczy, jeszcze sie taki nie narodził, co by każdej dogodził:o Tak samo jak nie każdy facet lubi jak się mu dłubie palcem w dupie i gniecie po jajkach, tak samo nie każda kobieta lubi jak się ją nadziewa na pal od tyłu klepiąc po zadzie i wkłada się jej palce w cipkę:O Każdy lubi co innego, a po to bozia język dała, zeby komuś to zakomunikować. Myślę, ze jak się kogos kocha, to się chce dla tej osoby być jak najlepszym i z wzajemnością, wiec po prostu trzeba się wzajemnie instruowac cały czas tak, zeby było dobrze. A wy jak zawsze pierdzielicie tak, ze się rzygac chce:o

Gość kikaaa
Mi się zdarzyło.

Gość miałam ta nieprzyjemność
i mówie nigdy wiecej, masakra, jego ruchy były jak z komedii a po wszystkim ogladał sobie małego i zachwycał się ze wciaz mu stoi. Myslałam że bedzie z tego związek ale po jednej nocy odechcialo mi się mowić mu czesć.

Gość Ja jestem prawiczkiem
I zawsze tracę cnotę z niedziewicami.;)

Gość ja mialam i bylo to mile.
Tyle ,ze on byl ksiedzem.

Gość do Prawiczek 25
25 lat i wciaz prawiczek ?????????????? Przegrales zycie stary :D

Odswieżam bo mam ten sam problem a cieka w czy załozyciel tematu już się z nim uporała.Dodam ja mam 26 lat

Gość Trelemorelka
Ja mialam podobnie. Chlopak mlodszy, ja juz odrobine doswiadczona. Poczatki byly hmm...ciezkie, jednak nie na tyle aby podjac decyzje o rozstaniu. Jestesmy razem 3 lata i za kazdym razem mnie ten moj Mezczyzna zadziwia :D

Gość no to ja mialam zupełnie
inaczej jak moje poprzedniczki:D mam faceta młodszego, ja doświadczona, on prawiczek:) sex od naszego 1 razu był SUPER:D:D:D współczuję innym, które mają złe doswiadczenia:D

Gość Trelemorelka
Hehe to zalezy ;) ja wiedzialam to od poczatku jednak nie przeszkadzalo. Mialam czas "nastawic sie" na to psychicznie. I nie zaluje zadnej sekundy do dzis z nim spedzonej :)

Gość alexdublin
Mi sie przytrafilo 2 prawiczkow. Z jednym byla to totalna porazka ale z drugim jesetm do dzis. U zadnego mi wczesniej nie przeszkadzalo ze sa prawiczkami wrecz przeciwnie :)

Gość Trelemorelka
Mysle, ze wiele w tym wypadku zalezy od dziewczyny, jej charakteru i nastawienia. Mi powiedzial duzo wczesniej zanim zaczelismy uprawiac seks. Do tej pory zwyczajnie sie poznawalismy, wspolne spacery, wariacje i wszystko to, co sie robi na poczatku. Az nadszedl moment :) bylo dobrze, a pozniej juz tylko lepiej! Mnie nie ruszylo to, ze jest prawiczkiem. Najzwyczajniej w swiecie to przyjelam, jednak bylo to 3 lata temu, a swiat pedzi w przod i dzisiejsze laski nie potrafia lub nie chca doceniac pewnych wartosci. Z drugiej strony...jesli uwazasz, ze jestes dobry w te klocki to po co wogole sie przyznawac?

Gość Trelemorelka
nie "jesli uwazasz", tylko "jesli myslisz" :)

Gość ja swój pierwszy raz miałam
z prawiczkiem, bylismy dla siebie pierwsi i to był koszmar!

Gość no to ja mialam zupełnie
prawiczek --- a czemu mialoby pzreszkadzac?:D ja nawet się ucieszyłam:P

Calkiem niedawno rozmawialam z chlopakiem na temat naszego pierwszego razu. I bez owijania w bawelne powiedzial mi, ze zawsze chcial zrobic to z dziewica. Ja jestem osoba, ktora wiele rzeczy stara sie zrozumiec, tak wiec i w tym wypadku nie bylo dla mnie zdziwieniem, ze cos takiego uslyszalam. Ale to nie watek o mnie :) naprawde Cie rozumiem, no ale decyzja nalezy tylko i wylacznie do Ciebie. Czego obawiasz sie najbardziej? ze sie domysli, gdy jej nie powiesz, czy ze sobie nie poradzisz?

Gość ciekawe czy
doceniacie to ze wasz chłopak był prawiczkiem,że z wami przeżył pierwszy raz???jak tak to w jaki sposób???:P

Gość ja to doceniłam
:) byłam szczęśliwa, że ze mną chciał to zrobić pierwszy raz mimo, że wcześniej miał ku temu sposobność z innymi:)

Wcale nie dziwie sie, ze przeraza Cie przeszlosc seksualna dziewczyn. Moja ciocia pracuje w gimnazjum i uwierz mi...wyobraznia i czyny panienek przechodza najsmielsze oczekiwania.

Gość Izóchnaaaaa
prawiczek a ty tak ciągle w kółko jedno i to samo :) co się martwisz, przyjdzioe czas to i ty będziesz rozdziewiczony :D