Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MInikka

Czerwona skora. Po czym?

Polecane posty

Gość MInikka

Witam, Dostalam czerwona skore na twarzy od wczoraj choc wczesniej tez mi sie to zdazalo. Powiem, ze moja skora jest bardzo wrazliwa. Nawet gdy kape sie to po wyjsciu z kapieli mam czerwone plamy. Uzylam wczoraj popoludniu kremu Brevoxyl. A twarz staram sie myc woda mineralna, bo kranowka mi podraznia skore i tez robi sie czerwona, ale nie mam kontaktu z woda z kranu wiec mysle ,ze to moze byc wina Brevoxylu. Objawy to : skora buzi mnie swedzi jest czerwona. Co robic? :O Odstawilam Brevoxyl uzywam kremu nawilzajacego Baby dream tylko.

Gość MInikka
up up up up up up

Gość skoro wiesz po czym to po co
sie pytasz ,brevoxyl podraznil Ci skore i musisz teraz czekac az ochlonie nawilzac itp to nie przejdzie w jeden dzien.Brevoxyl jest mocny dziwie sie ze tgo uzylas skoro masz wrazliwa skore -_-

kup sobie wodę termalną (polecam Avene), świetnie łagodzi

Gość MInikka
No pisze tu, poniewaz chcialam sie upewnic czy to napewno ten Brevoxyl. Ale raczej tak :O Szkoda, ze nie moge go uzywac bo niby jak mam pozbyc sie niedoskonalosci skory? Ach ta wrazliwa skora....

heh ja mam to samo po kąpieli cała buzia w czerwonych plamach :O o make upach i innych cudach mogę zapomnieć myję twarz tylko przegotowana wodą i mydłem PROTEX bo po kazdym innym mnie wysypuje a jedyne czym się mogę smarować to krem BAMBINO dla dzieci ;)

Gość posmaruj na noc alantanem
plus w kremie ok 7 pln apteka