Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta dzielnicowego

czy też tak miałyście?

Polecane posty

Gość kobieta dzielnicowego

Czuję do kogoś wstręt.Ten ktoś to facet. Kiedyś bardzo mi się podobał, na samą myśl o nim miałam galaretę w nogach. Ten ktoś zrobił mi coś złego (nie zgwałcił mnie, nic z tych rzeczy)ale zachował się jak świnia i teraz jak o nim myślę to czuję prawie fizyczny wstręt i odrazę. Czy ktoś z Was moze tak miał? Pwtarzam, ze chociaz nic mnie z nim juz nie łączy, to każda myśl o nim wiąże się z tym nieprzyjemnym uczuciem.

Gość mialam tak samo
nie przejmuj sie, to jest normalne zwlaszcza, jeśli łączyła Cię z nim blizsza relacja.

Gość aniaaa23
rozumiem Cie dokladnie na roku jestem z takim kolesiem.. wydawal mi sie najprzystojniejszy, zreszta nie tylko mi mial powodzenie wysoki przystojny brunet - teraz jak na niego patrze to widze oblesna swinie!! nawet mialam z nim randke- jak jeszcze go nie poznalam, oszukiwal caly czas.. dobrze ze w pore sie polapalam okazalo sie ze ma dziewczyne w innym miescie a zalicza wszystko co sie rusza i jest pustym palantem naprawde jego teksty sa tak beznadziejne ze rece opadaja a juz najbardziej jak widze ze wciska jakis beznadziejny kit lasce a ona sie cieszy bo mysli ze to prawda

Normalne, z tym że lepiej starć się patrzec na tego człowieka pozytywnie, w stylu: każdy popełnia błędy, każdy poepełnia grzechy czyli zachowuje się po świńsku. Najlepiej strać się w chwilach spotkanie nie myśleć o tym obrzydliwym zajściu. Po jakimś czasie powinno ci przejść. Wiem z doświadczenia :) Z tym, że mi wiele pomogła modlitwa do Boga w intencji miłosierdzia dla tej osoby.

Gość aniaaa23
mowisz jak moja mama jasne tylko ze nie wszyscy maja tyle cierpliwosci i sa tak wyrozumiali zwlaszcza jesli mamy do czynienia z wyjatkowym debilem!! bo ja np. drugiego takiego w zyciu nie spotkalam